Ultimele stiri

VIDEO Ionel Dănciulescu susține examenul pentru licența B. "Ca să fii antrenor, trebuie să urmezi niște pași"

danciulescu antrenor

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, este pe cale să obțină licența B în antrenorat. Apoi, al doilea golgheter al Ligii 1 din toate timpurile țintește și licența Pro. Deși spune că e foarte mulțumit cu actuala sa poziție în club, Dănciulescu (38 de ani) apreciază meseria în care a debutat pe finalul anului 2014.

VIDEO Pasa anului? Un argentinian a reușit un moment de magie deși era căzut la pământ

palmeiras cristaldo

”Pasa sezonului”, au titrat site-urile braziliene după ce atacantul intrat în minutul 60 în teren a reușit, deși căzut la pământ și înconjurat de adversari, să trimită mingea peste capetele acestora către un coechipier aflat nemarcat.

VIDEO Paulo Sousa s-a pus bine cu fanii Fiorentinei. A scandat împotriva lui Juventus, fosta sa echipă

paulo sousa fiorentina juventus

Noul antrenor al celor de la Fiorentina, Paulo Sousa (44 de ani), a făcut un gest care i-a bucurat pe fanii grupării viola la festivitatea de prezentare a lotului.

Isco și-a schimbat numărul de pe tricou: a renunţat la 23. Vine Vidal la Real Madrid?

nachisc

Contul oficial de twitter al clubului Real Madrid a anunțat astăzi, 8 iulie, că doi dintre jucătorii echipei, Isco Alarcon și Nacho Fernandez și-au schimbat numerele de pe tricouri. Mijlocașul de 23 de ani a renunțat la numărul pe care îl purta de la venirea la Real, 23, pentru numărul 22, în timp ce Nacho va purta numărul 6, deși până acum purtase 18.

VIDEO Ropotan: ”Nu sunt nici câine, nici lup! Eu sunt un om. Mi se spune Ropo”. Care este obiectivul Petrolului

colaj ropotan

Adrian Ropotan (29 de ani) a efectuat, miercuri dimineață, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, alături de Sanaa Altama, altă achiziție a celor de la Petrolul, întrucât ambii au semnat contractele cu ploieștenii direct în cantonament.

„Decât codaș la oraș, mai bine în satul tău fruntaș”. Motivul pentru care Reus a refuzat Barcelona

reus

Bartomeu miza pe faptul că, odată convins Reus, ar fi avut un atu în fața contracandidaților săi la alegeri. Din păcate pentru el, Reus a refuzat ferm un transfer la clubul blaugrana. Motivul, însă, a fost unul mult mai puțin obișnuit în rândul fotbaliștilor.

VIDEO Ghinion teribil pentru Bourceanu! S-a accidentat iar la genunchi și e pasibil de o nouă absență lungă

bourceanu accidentare

Fostul mijlocaș și căpitan al roș-albaștrilor, Alexandru Bourceanu (30 de ani) a suferit din nou o accidentare, care, la prima vedere, pare una destul de gravă.

Casillas se va despărți de Real Madrid pe ușa din față! Va avea parte de o ceremonie fastuoasă

real madrid

După 725 de meciuri în tricoul lui Real Madrid și 15 trofee câștigate, Iker Casillas este aproape de despărțirea de Real Madrid. Plecarea sa la FC Porto este o certitudine, singura necunoscută rămânând detaliile despărțirii de Real Madrid, echipă cu care ar mai fi avut doi ani de contract.

Luis Enrique păstrează strategia câștigătoare a transferurilor la Barça

luis enrique

Luis Enrique păstrează strategia câștigătoare a transferurilorLuis Enrique rămâne fidel strategiei care în sezonul trecut i-a adus Barcelonei a doua triplă din istoria clubului.

Coco Vandeweghe o critică pe Maria Sharapova, după meciul direct: "Nu a fost sportiv ce a făcut!"

coco vandeweghe

Eliminată marți de Maria Sharapova din sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, Coco Vandeweghe a acuzat-o pe jucătoarea din Rusia de conduită nesportivă. Americanca în vârstă de 23 de ani s-a plâns arbitrului de scaun că Sharapova se deplasa intenţionat înaintea serviciului ei secund, pentru a-i distrage atenţia.

OFICIAL! Luciano Vietto a semnat pe 6 ani cu Atletico. Negocierile cu Villarreal au durat două luni

vietto la antrenament

Deși transferul fusese anunțat de presa spaniolă încă de acum două luni, abia astăzi, 8 iulie, a devenit oficială trecerea argentinianului Luciano Vietto, de la Villarreal la Atletico Madrid, după negocieri foarte dure între cele două echipe.

VIDEO Hamroun a trecut cu bine vizita medicală. Oficialii Stelei susțin că algerianul va fi legitimat

hamroun-1

Steaua este pe cale să mai perfecteze un transfer, după ce Alcenat, Tudorie, Vlad Mihalcea, Muniru și Tahar au fost deja legitimați. Jugurtha Hamroun (26 de ani) a efectuat vizita medicală și așteaptă să treacă Supercupa României pentru a parafa și el contractul cu roș-albaștrii.

ASA Tg Mureş l-a convins pe Miriuţă să preia echipa după Supercupa României

miriutaa

Chiar dacă Valerii Moraru a discutat cu el şi părea că e o chestiune de zile până fostul antrenor de la Ceahlăul şi de la CFR va prelua Rapidul, Vasile Miriuţă a bătut palma cu ASA Tg Mureş. Antrenorul soseşte astăzi la Bucureşti, de unde va pleca cu un oficial al mureşenilor la Constanţa. Diseară va urmări Supercupa României dintre Steaua şi ASA, iar de mâine se va ocupa de pregătirea echipei.

Drogba, ”dragon”? La 37 de ani, ivorianul este aproape de un transfer la FC Porto

drogba dragon

După Iker Casillas, FC Porto este aproape de o nouă lovitură de imagine. Atacantul ivorian Didier Drogba, care s-a despărțit de Chelsea în această vară, este aproape de un transfer la gruparea de pe ”Dragao”, unde ar urma să suplinească plecarea lui Jackson Martinez la Atletico Madrid.

Alcenat a fost titular în primul meci disputat de Haiti la Gold Cup. Stelistul a jucat pe alt post la națională

alcenat haiti getty

Jean Sony Alcenat (29 de ani), noul jucător al Stelei, a fost titular în primul meci pe care naționala țării sale, Haiti, l-a disputat la Gold Cup, contra reprezentativei Panama, scor 1-1.

Prime istorice pentru chilienii care au cucerit Copa America, primul trofeu din istoria echipei lor naționale

chile prime

VIDEO Chile - Argentina 0-0 (4-1 d.l.d.). Jucătorii naționalei statului Chile vor fi răsplătiți cu prime importante pentru câștigarea primului trofeu din istoria echipei naționale.

Încă un jucător din Liga 1 în Israel. Pablo de Lucas a semnat cu Beitar Ierusalim

lucas

După Hoban (Hapoel Beer Sheva), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Bumba (Hapoel Tel Aviv), Vlad Morar (Beitar Ierusalim), încă un român din Liga 1 a ajuns în campionatul din Israel. Este vorba de spaniolul Pablo de Lucas, care a semnat pe doi ani cu gruparea Beitar Ierusalim, la care a ajuns și atacantul Universității Cluj, Vlad Morar

În așteptarea unui transfer, Florin Andone s-a prezentat la reunirea Cordobei. A primit numărul 10

florin andone

Astăzi, 8 iulie, a avut loc reunirea lotului echipei andaluze FC Cordoba și, totodată, primul antrenament. Deși așteaptă în continuare un transfer, fiind dorit de echipe precum Espanyol, Malaga sau Getafe, atacantul român Florin Andone s-a prezentat la prima ședință de pregătire a andaluzilor.

Ștefan Radu rămâne la Lazio. Care este durata noului contract și salariul pe care-l va avea fundașul român

stefan radu

Este clar din acest moment. Ștefan Radu (28 de ani) va continua la Lazio, conform jurnaliștilor de la ”Il Messaggero” .

Legendarul Rivaldo a revenit în activitate, la 43 de ani. A fost titular în campionat!

rivaldo

Brazilianul Rivaldo a jucat din nou într-un meci oficial, la vârsta de 43 de ani. Fostul Balonul de Aur a fost titular, marți, la Mogi Mirim, echipa la care este și președinte.

Lui Herea i s-a cerut să plece de la Sion. ”Nu are calitatea pe care o căutăm noi”

herea

Antrenorul francez al lui FC Sion, Didier Tholot, a renunțat în această vară la șapte jucători: kosovarul Benjamin Kololli, senegalezul El Hadji Ciss, australianul Dario Vidosic, elvețienii Matteo Fedele, Beg Ferati și Michael Ferrier, dar și românul Ovidiu Herea.

Tudorie este golgheterul Stelei în amicale, dar Becali vrea să-i aducă lui Rădoi un vârf de top. 3 nume pe listă

alexandru tudorie

Steaua va debuta deja în noul sezon, odată cu disputarea Supercupei României, dar lotul roș-albaștrilor nu este definitivat. În afara celor cinci achiziții oficiale, conducerea campionilor încearcă să rezolve transferul lui Hamroun, algerianul care a impresionat în retur la Oțelul, dar ambiția finanțatorului Gigi Becali este aceea de a-i aduce finului Mirel Rădoi un vârf de top.

Mourinho a încercat să ademenească un jucător de la Real la Chelsea. Madrilenii au respins oferta

real madrid isco

Potrivit presei engleze, Jose Mourinho a făcut o ofertă de 28 de milioane de euro fostei sale echipe, Real Madrid, pentru transferul mijlocașului Isco Alarcon, care ar urma să-l înlocuiască pe brazilianul Oscar, aflat aproape de un transfer la Juventus.

Sterling își forțează plecarea de la Liverpool. Gest fără precedent al fanilor la adresa lui, după ultimul refuz

sterling-1

Raheem Sterling încă nu a primit o ofertă de prelungire pe placul său din partea conducerii lui Liverpool și este hotărât să nu plece în pregătiri sub comanda lui Brendan Rodgers.Duminică, Liverpool pleacă la Bangkok (Thailanda), apoi va mai merge în Australia și Malaezia, dar cel mai probabil fără extrema britanică.

VIDEO Au blocat exodul de jucători. Cum au fost convinși fotbaliștii să rămână la ASA Târgu Mureș

asa targu mures lot

Conducerea celor de la ASA Târgu Mureș a izbutit, cu o zi înainte de disputarea Supercupei României, contra Stelei, să oprească exodul de jucători.

Schimb între granzi? Di Maria, dorit de Guardiola, Gotze oferit lui Manchester United

di maria gotze

”Guardiola l-a distrus pe Mario Gotze”, se plângea, în urmă cu câteva zile, agentul jucătorului care o făcea pe Germania campioană mondială anul trecut, în Brazilia. Astăzi, Sport Bild scrie că mijlocașul de 23 de ani ar putea pleca din Bavaria, pentru a ajunge la Manchester United, unde este dorit de Louis Van Gaal.

AC Milan a primit aprobare pentru construirea noului stadion. Din 2018, Inter e stăpân pe San Siro

milan ac stadion

AC Milan a primit undă verde pentru construirea unui nou stadion, în chiar centrul orașului Milano, aproape de baza de pregătire de la Portello. Autoritățile au aprobat planul clubului rossonero pentru construirea unei arene de 48.000 de locuri.

Rossi are patru victorii la Sachsenring, dar nu s-a mai impus pe circuitul din Germania de șase ani

Valentino-Rossi

Marele Premiu MotoGP al Germaniei anunță jumătatea sezonului competițional. După victoria de la Assen, Valentino Rossi a pus 10 puncte între el și Jorge Lorenzo și este liderul clasamentului general.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Andreea Mitu, în primul tur la Contrexeville

sori

Sorana Cîrstea a învins-o pe Andreea Mitu, a patra favorită, cu 6-3, 7-6 (3), într-un duel românesc disputat în runda inaugurală a turneului ITF de tenis de la Contrexeville (Franţa), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Cea mai nouă variantă pentru un împrumut al lui Arda Turan. Unde va fi cedat de Barça până în ianuarie

arda turan 2

Barcelona ar putea să-l cedeze pe Arda Turan sub împrumut, pentru ca mijlocașul să nu aibă parte de o pauză forțată, după transferul de la Atletico Madrid. Până în ianuarie, turcul nu are voie să joace pentru catalani, care au în continuare interdicție la transferuri. În aceeași situație se află și Aleix Vidal.

  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 22:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult