Ultimele stiri

VIDEO Două faulturi la indigo i-au adus eliminarea lui Ciucă, încă din prima etapă!

eliminare Ciuca

VIDEO FC Voluntari - CSMS Iași 1-1. După ce au marcat primul gol al sezonului 2015-2016 din Liga 1, ieșenii au avut și primul eliminat din noua stagiune.

Românii au obținut peste 100 de medalii în cele 3 zile ale Campionatelor Internaționale de Înot

captura inot-1

Cea de-a treia zi a Campionatelor Internaționale de Natație organizate în această săptămână la București a început cum nu se putea mai bine pentru sportivii români.

S-a decis cine va arbitra derby-ul primei etape. Ovidiu Hațegan, la Steaua-Petrolul

petrl hateg

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul FC Viitorul - CFR Cluj, iar Ovidiu Haţegan va arbitra partida Steaua - Petrolul Ploieşti, ambele întâlniri fiind programate, sâmbătă, în prima etapă a Ligii I, informează frf-cca.ro.

Impresarul lui Andone a vorbit despre ofertele românului: ”Până la 1 august, Florin va pleca”

andonefl

Potrivit lui Juan Jose Moral, agentul lui Florin Andone, președintele clubului Cordoba, Carlos Gonzalez, a fost informat cu privire la ofertele pe care le are atacantul român de 22 de ani. Andone are o clauză de reziliere de 6 milioane de euro, dar Moral susține că nicio echipă nu va plăti atât de mult pentru un jucător cu doar o jumătate de an experiență în La Liga.

9 românce în calificările de la BRD Bucharest Open. Turneul este ÎN DIRECT la Digi Sport

brd bucharest open

Nouă jucătoare române de tenis vor lua startul, sâmbătă, în calificările pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitală și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

VIDEO Primul gol din noul sezon de Liga 1, o adevărată bijuterie! Reluare de mare clasă a lui Ștefan Grigorie

gol stefan grigorie voluntari - iasi

VIDEO FC Voluntari - CSMS Iași. Primul meci al noului sezon a avut doar 10 minute scorul de 0-0 pe tabelă. Ștefan Grigorie este cel care a spart gheața în stagiunea 2015-2016, cu o super execuție!

VIDEO Muniru, văzut ca noul lider al Stelei! "Eu îl văd ca pe Bourceanu în zilele lui bune"

muniru

Fără o serie de jucători importanți plecați în startul verii, Steaua a pierdut primul meci oficial al sezonului și Rădoi a ratat ocazia de a câștiga un trofeu la debutul pe banca tehnică a roș-albaștrilor. Chiar dacă jucătorii transferați n-au impresionat în disputa cu ASA, președintele de imagine al campioanei e convins că Steaua și-a găsit un nou lider.

VIDEO Novak Djokovic este campion la Wimbledon pentru a treia oară! Victorie în patru seturi cu Federer

djokovic wimbledon 2015

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial şi deţinătorul titlului la Wimbledon, s-a calificat în cea de-a patra sa finală pe iarba londoneză, după ce l-a învins, vineri, pe francezul Richard Gasquet (numărul 20 ATP) în 3 seturi: 7-6 (7/2), 6-4, 6-4.

VIDEO EXCLUSIV Grigoraș confirmă discuțiile cu Rapid! "Aș veni cu plăcere, chiar dacă e în Liga 2"

petre grigoras rapid

Rapid încă nu are un antrenor pentru sezonul de Liga a 2-a care va începe peste puțin mai mult de o lună și caută în continuare cea mai bună variantă pentru proiectul care are ca scop revenirea în elita primului eșalon.

Martina Hingis, în finală la Wimbledon după 17 ani de pauză

martina hingis

Elveţianca Martina Hingis (34 ani), care a fost cea mai tânără jucătoare nr. 1 mondial din istorie, s-a calificat în prima sa finală la Wimbledon după 17 ani, cea de dublu feminin, pe care o va disputa alături de indianca Sania Mirza.

VIDEO Arda Turan a vândut deja 24.000 de tricouri în doar două zile! Majoritatea au fost cumpărate în Turcia

arda turan tricouri

Transferul lui Arda Turan la Barcelona a dezlănțuit nebunia în Turcia. Al doilea jucător turc din istorie - și primul jucător de câmp - care ajunge la clubul blaugrana, după portarul Rustu Recber, a vândut deja, în doar două zile, 24.000 de tricouri, potrivit presei din Turcia, care citează surse oficiale.

VIDEO Marc Marquez, cel mai rapid în prima zi de antrenamente din Germania

marc marquez

Marc Marquez a fost cel mai rapid în primele două antrenamente MotoGP din Marele Premiu al Germaniei. Dublul campion mondial a câștigat cursa MotoGP de pe Sachsenring în ultimii doi și are cinci victorii consecutive pe acest traseu dacă se contabilizeaza și reușitele sale de la clasele mici.

Dinamo l-a prezentat oficial pe fundașul bulgar Orlin Starokin, al nouălea transfer al verii

starokin

Clubul din Ștefan cel Mare l-a prezentat oficial astăzi, vineri, 10 iulie, pe bulgarul Orlin Starokin, în vârstă de 28 de ani, sosit liber de contract de la Lokomotiv Sofia.

Asamoah Gyan a dat lovitura! Prin transferul în China devine mai bine plătit decât Neymar sau Bale

asamoah gyan

Campionatul Chinei pare să devină noul El Dorado al fotbalului. Echipele din această ţară au reuşit să transfere mai mulţi jucători importanţi în ultima perioadă, printre ei numărându-se brazilienii Paulinho şi Robinho, sau senegalezul Demba Ba, iar sumele de bani aruncate în joc sunt de-a dreptul ameţitoare.

29 de antrenori din România au primit licența PRO, la Casa Fotbalului. Pe listă sunt Claudiu Niculescu și Stoican

claudiu niculescu antrenor

Componenţii celei mai noi generaţii de antrenori, care au primit, vineri, la Casa Fotbalului, diplomele de licenţă UEFA PRO, au fost motivaţi la ultimul curs cu secvenţe din filme cu actorul Al Pacino, dar şi cu un discurs al părintelui Arsenie Boca.

Concursul ”Fotbalistul lunii” revine pe digisport.ro, odată cu noul sezon al Ligii 1

fotbalistul lunii

Noul sezon al Ligii 1, primul din istoria fotbalului românesc, care se va disputa în sistem play-off și play-out, se reia cu meciul dintre FC Voluntari și CSMS Iaşi. Odată cu el, va începe și o nouă ediţie a concursului ”Fotbalistul lunii”, inițiat de către Digi Sport pentru al treilea sezon la rând.

Dinamo n-a avut bani, așa că a semnat cu o campioană! Cât a costat Hatem Elhamed

elhamed

Unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în returul campionatului precedent, mijlocașul israelian Hatem Elhamed nu a rămas mult timp fără echipă. În vârstă de 24 de ani, Elhamed a fost legitimat de campioana Belgiei, Gent, care a plătit un milion de euro în schimbul său.

Marcelo a fost promovat după plecarea lui Iker Casillas

marcelo

Marcelo (27 de ani), fundașul stânga al celor de la Real Madrid, a primit două vești bune în ultimele zile. Numirea lui Rafa Benitez în funcția de antrenor principal i-a fost benefică și brazilianului, care a semnat un nou contract cu ”galacticii”.

Liber după despărțirea de Evian, mijlocașul Dan Nistor a semnat pe două sezoane cu clubul său de suflet

dan nistor la steaua

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial, că a perfectat transferul definitiv al mijlocaşului Dan Nistor (27 de ani).

VIDEO Optimism pentru rugbyştii români, înaintea CM: "Vrem să obţinem pentru prima oară două victorii"

captura rugby

Cu 70 de zile înainte de startul Cupei Mondiale de rugby, jucătorii români se pregătesc la Cheile Grădiştei. La turneul care se va desfăşura în Anglia, "stejarii" vor lua startul împotriva Franţei, pe 23 septembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Ferreira-Carrasco face vizita medicală azi, după ce Atletico și Monaco s-au înțeles

yannick ferreira carrasco

Disputat de Tottenham și alte echipe importante din Anglia și Spania, mijlocașul belgian Yannick Ferreira-Carrasco (21 de ani) a ajuns la un acord cu Atletico Madrid, care va plăti o sumă de aproximativ 16 milioane de euro în schimbul jucătorului de la AS Monaco.

VIDEO După Makienok, Steaua îl ratează și pe Keșeru: ”Nu poate fi atacantul pe care-l vrem!”

keseru steaua

Steaua a arătat în amicale, dar și în primul meci oficial al sezonului, Supercupa pierdută contra celor de la ASA Târgu Mureș, că suferă atât în linia mediană, cât și în compartimentul ofensiv.

ACS Poli s-a înţeles cu un mijlocaş bulgar. A jucat de 12 ori în echipa naţională

bulgar acs poli

ACS Poli Timişoara se pregăteşte de startul noii ediţii din Liga 1, bănăţenii urmând să joace în prima etapă pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Până atunci, conducerea clubului a rezolvat un nou transfer.

OFICIAL Crystal Palace și-a doborât recordul în materie de transferuri, aducând un mijlocaș de la PSG

cabayee

Mijlocașul Yohan Cabaye (29 ani) a părăsit-o pe PSG după un singur sezon, pentru a semna cu formația engleză de primă divizie Crystal Palace. O singură pasă decisivă a reușit Cabaye pentru campioana Franței, în ediția trecută de Ligue 1. El se va reuni astfel cu antrenorul Alan Pardew, alături de care a colaborat cu succes la Newcastle United.

Ţiriac şi Ecclestone au vrut să cumpere turneul de la Wimbledon în anii '90

ecclestone tiriac

Omul de afaceri Ion Ţiriac a dezvăluit, la Londra, că el şi bossul Formulei 1, Bernie Ecclestone, au plănuit să cumpere în anii '90 turneul pe iarbă de la Wimbledon pentru 600 milioane lire sterline.

VIDEO TAS a decis ca Albania să primească victoria la masa verde în meciul întrerupt cu Serbia

serbia albania

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a respins apelul federaţiei sârbe cu privire la meciul din 14 octombrie 2014 cu Albania, din preliminariile Euro 2016, joc suspendat din cauza incidentelor, şi a decis ca naţionala albaneză să primească victoria cu 3-0 la masa verde.

Iker Casillas a făcut vizita medicală cu Real, dar a ajuns la un acord cu ”galacticii”

casillas-1

Iker Casillas trăiește ultimele ore ca jucător al celor de la Real Madrid. Fotbalistul-emblemă al ”galacticilor” este gata să se despartă de echipa sa de suflet după 25 de ani.

VIDEO Danilo a fost prezentat oficial la Real Madrid în faţa a doar 600 de fani: "Emoții!"

danilo

Cel mai scump fundaş din istoria lui Real Madrid, brazilianul Danilo, a fost prezentat pe Santiago Bernabeu. Jucătorul adus de la FC Porto a costat-o pe echipa din capitala Spaniei peste 30 de milioane de euro.

Usain Bolt revine pe pistă la sfârşitul lunii. Etapa Diamond League de la Londra este la Digi Sport

bolt

Usain Bolt, marele star al atletismului mondial, care a lipsit de pe pistă în ultima perioadă din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat, va reveni în competiţie pe 24 iulie, cu ocazia reuniunii de la Londra, din cadrul circuitului Diamond League, programată pe acelaşi stadion pe care a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2012 şi care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport.

VIDEO EXCLUSIV Mike Bryan pariază pe Tecău: "Va fi un român câştigător la Wimbledon"

fratele bryan digi

Unul dintre cei mai buni jucători de dublu ai deceniului, Mike Bryan, crede că Horia Tecău se va impune pe iarba londoneză. "Este şansa lui. Va câştiga la Wimbledon", a declarat americanul pentru Digi Sport.

  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 7 Superliga: Rapid-Universitatea Craiova
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 21:00 LIVE Euro Fotbal
  • 21:55 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult