Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} PSG - Stade de Reims 4-1. Lavezzi şi-a luat adio de la campioana Franţei

lavezzi-1

Cu două goluri şi două pase decisive, Ibrahimovic a învins de unul singur pe Stade de Reims într-un meci la începutul căruia Lavezzi şi-a luat adio de la coechipieri şi spectatori, înainte de plecarea in China.

Pasiunea mai puţin ştiută a lui Enache. Ce colecţionează noul jucător al Stelei

gabriel-enache size6

Gabirel Enache, ultimul transfer al Stelei, se înscrie pe lista fotbaliştilor şi oficialilor campioanei care, în trecutul recent, şi-au recunoscut pasiunile excentrice. Jucătorul d

a:1:{i:0;s:5:"Video";} One man show Zlatan. Ibrahimovic, două goluri, două pase de gol, în meciul cu Reims

zlatan-1

Zlatan Ibrahimovic a reușit sâmbătă, probabil, cel mai bun meci din actualul sezon al Ligue 1, pe teren propriu, contra lui Reims. Suedezul a fost one man show, reușind două goluri și două pase de gol. A fost a șasea dublă în campionat pentru liderul detașat al clasamentului golgheterilor, 23 de goluri în 27 de etape.

Kittel, o nouă victorie în Turul Algarve. Germanul e din nou cel mai bun sprinter din lume

kittel-1

Ciclistul german Marcel Kittel (Etixx-QuickStep) a câştigat sâmbătă penultima etapă, a 4-a, a Turului Algarve, impunându-se la sprint, la Tavira. Compatriotul şi coechipierul său Tony Martin se menţine lider al clasamentului general.

Pantilimon, meci sigur pentru Watford. Românul nu a luat încă gol în două partide pentru noua echipă

panti 1

Costel Pantilimon rămâne neînvins în poarta lui Watford. La a doua partidă ca titular pentru formaţia de pe Vicarage Road, românul a închis po

Sara Errani este noua campioană de la Dubai. Victorie scurtă în faţa Barborei Strycova

sara errani

Sara Errani a câștigat în manieră categorică turneul de la Dubai, transmis în exclusivitate de Digi Sport. Finalistă în 2013, jucătoarea clasată pe locul 22 WTA a învins-o în ultimul act din Emirate pe Barbora Strycova, după 56 de minute.

Şumudică şi-a explicat ieşirea de după meciul cu Botoşani: "Am primit fise în cap. Dacă erau euro, mă îmbogăţeam" 

sumudica-4

Astra s-a impus dramatic la Botoşani, 1-0, reuşind să însrie golul izbăvirii pe final, deşi echipa evolua în "

Arsenal, fără "dinţi" înainte de meciul cu Barcelona. "Tunarii" au remizat pe teren propriu, cu Hull, în Cupă

arsenal

La ultimul meci înainte de turul optimilor Champions League, cu Barcelona, Arsenal nu a convins. "Tunarii" au încheiat la egalitate, scor 0-0, în Cupa Angliei, pe teren propriu,

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Marius Alexe a marcat golul victoriei echipei sale, care a urcat pe primul loc în liga a doua turcă

alexe gol

Marius Alexe confirmă sezonul foarte bun pe care-l are în tricoul divizionarei secunde Karabukspor și sâmbătă a marcat golul victoriei echipei sale. Reușita a urcat pe Karabuk pe primul loc în clasament, cel puțin până după meciul fostului lider, Adanaspor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Suarez, lider în clasamentul "Ghetei de Aur": E primul din Europa care a înscris 25 de goluri în acest sezon

suarez 1113

Luis Suarez este de neoprit pentru Barcelona. Uruguayanul a marcat contra lui Las Palmas golul cu numărul 25 al sezonului, fiind primul jucător din principal

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Rostov Don - Fleury 38-21. Gazdele rămân pe primul loc în grupa lui HCM Baia Mare

rostov

Rostov Don a demonstrat încă o dată că este cea mai în formă echipă din grupa 1 a Ligii Campionilor. Echipa din Rusia nu i-a dat nicio şansă lui Fleury.

Hagi îşi pune jucătorii la zid: "Nu suntem capabili să fim campioni. Se întâmplă ceva la echipă şi nu ştiu ce"

hagi nervos

Gheorghe Hagi a renunţat la lupta pentru titlu, lucru pe care l-a dezvăluit încă de etapa trecută, când Viitorul a pierdut fără drept de apel în faţa lui CSMS Iaşi.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Bucureşti - Chambery Savoie 25-25, în grupa D a Cupei EHF

csm bucuresti-1

CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu formaţia franceză Chambery Savoie, scor 25-25 (12-12)

Cum a bătut-o Tavi Grigore pe Steaua cu juniorii ei: "Ei îşi puneau problema scorului, nu a victoriei"

semedo steaua

Ionel Ganea nu poate folosi jucătorii împrumutaţi de la Steaua în meciul pe care FC Voluntari îl va va, luni, împotriva roş-albaştrilor. Gigi Becali şi-a luat măsuri după ce a păţit-o în urmă cu şase ani, atunci când Unirea Urziceni i-a învins cu 1-0, cu şase juniori ai Stelei în teren.

Încă un ”transfer” pentru Steaua! Kharja, surpriza lui Reghe pentru meciul cu Voluntari

kharja

Acum, însă, se pare că problema medicală a lui Kharja este deja istorie. De zece zile deja, mijlocașul de 33 de ani se antrenează normal alături de restul lotului Stelei și ar putea fi surpriza din primul 11 al lui Laurențiu Reghecampf în meciul cu FC Voluntari,

CSM București - CSM Târgoviște 2-3. Vicecampioana rămâne neînvinsă în 2016

volei bucuresti targoviste

CSM Târgovişte a câştigat derby-ul etapei a 17-a din Divizia A1 de volei feminin: 3-2 cu CSM Bucureşti, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Real Madrid revine la culorile tradiționale, alb și violet, în sezonul viitor

benzema mov

Real Madrid va reveni, din sezonul 2016/2017, la culorile tradiționale: alb și violet. După ce echipamentul al doilea al echipei madrilene a fost, în ultimii ani, roșu, verde, portocaliu, roz sau, cum e cazul în acest sezon, gri, sponsorul tehnic al echipei de pe Bernabeu plănuiește revenirea la una din culorile clasice ale echipei.

Mircea Lucescu: "Sunt prea bătrân să mai antrenez în Italia"

mircea lucescu

Fost antrenor în Italia la Pisa, Brescia, Reggiana și Inter, Mircea Lucescu se va despărți probabil de Șahtior la finalul sezonului, dar recunoaște că nu mai este tentat de o aventură în fotbalul din "Cizmă", deși e conștient că ar putea face față unei colaborări cu orice patron din Serie A.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Faza zilei: Îmbrăcat într-un costum de dinozaur, Faustino Asprilla îşi învaţă calul să joace fotbal

asprilla

Microbiștii trecuți de 30 de ani și-l amintesc pe Faustino Asprilla din echipa Parmei anilor 90, care uimea în Serie A, în care mai jucau Gianfranco Zola, Tomas Brolin, Dino Baggio, Nestor Sensini, Fernando Couto, Hristo Stoichkov, Gianluigi Buffon, Fabbio Cannavaro sau Filippo Inzaghi.

De ce au insistat atât de mult steliştii pentru transferul lui Enache: "Papp o mai dădea prin bălării"

stea

Gabi Enache este cel de-al 12-lea jucător ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în această iarnă. Fotbalistul de bandă dreaptă a semnat un contract pe 5 ani şi va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la campioana României.

Aubameyang: "Visul meu este să joc la Real Madrid"

aubameyang-1

Pierre-Emerick Aubameyang continuă să impresioneze în tricoul Borussiei Dortmund și ajuns 30 de goluri în 32 de partide disputate pentru nemți în acest sezon. Atacantul gabonez a stârnit interesul mai multor cluburi, Manchester United fiind însă formația despre care s-a vorbit cel mai mult ca o viitoare destinație a vârfului african. Doar că Aubameyang are un alt vis: să joace pentru Real Madrid.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Ploieşti - SCM Craiova 29-25. A 10-a victorie a prahovencelor în Liga Națională

captura handbal ploiesti

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Ploieşti şi-a luat revanşa în faţa Craiovei după eşecul din turul campionatului. Handbalistele antrenate de Neven Hrupec s-au impus cu 29 la 25 în faţa oltencelor, în etapa a 20-a a Ligii Naţionale.

Cluj-Napoca va fi capitala mondială a snookerului! ”Bucureștiul nu are sală pentru CE”

snooker

Campionatul European de snooker - la care participă jucători nu doar din Europa, ci din întreaga lume -, găzduit de România în luna octombrie, se va disputa la Cluj-Napoca, în cea mai modernă sală polivalentă din țară. Conform stiridesport.ro, Adrian Thiess, omul care a organizat meciurile lui Ronnie O'Sullivan la București, anul trecut, a dezvăluit că metropola ardeleană va găzdui CE de snooker.

Marquinhos, pregătit să meargă la Barcelona: "Mă bucură interesul lor pentru mine"

marquinhos

Aflat la PSG în umbra colegilor săi de la naționala Braziliei, Marquinhos pare decis să părăsească formația din capitala Franței. Fundașul sud-american de 21 de ani e dorit atât de Real Madrid cât și de Barcelona, iar Blanc a dat de înțeles că la finalul sezonului se va decide soarta apărătorului pe care PSG a plătit celor de la AS Roma peste 30 de milioane de euro în 2013.

Naționala începe pregătirea pentru Euro pe 16 mai, dar fără stranieri. Locul stagiului va fi anunțat luni

iordannat

Anghel Iordănescu și FRF au intrat pe ultima sută de metri cu privire la stabilirea locului de cantonament din a doua jumătate a lunii mai, premergător turneului final din Franța, din această vară. Luni, în Comitetul Executiv al FRF se va anunța locul exact al acestui stagiu de pregătire.

Neymar surprinde: ”Sunt fanul lui Cristiano Ronaldo de mult. Mi-ar plăcea să joace la Barcelona”

neymar cr7-1

Starul brazilian al Barcelonei, Neymar, a acordat un interviu cotidianului portughez A Bola, în care recunoaște că a fost, din copilărie, fan al starului lui Real Madrid. ”Ar fi frumos dacă ar juca și el la Barcelona”, a spus brazilianul despre rivalul său.

Chipciu: "Mi-aș dori să jucăm în Champions League pe Camp Nou"

chipciu

Steaua a transferat 12 jucători în această iarnă și calificarea în grupele Ligii Campionilor e principalul obiectiv al lui Reghecampf în al doilea mandat pe banca formației patronate de Gigi Becali. În cazul în care roș-albaștri vor reuși să-și atingă obiectivul, Alex Chipciu speră ca unul dintre adversarii Stelei din grupe să fie Barcelona.

Steaua revine pe Arena Naţională, cu o singură condiţie. "Să facă Argăseală puşcărie, dacă vrea!"

becali argaseala

Steaua se întoarce pe Arena Naţională cu o singură condiţie. Valeriu Argăseală trebuie să-şi asume răspunderea pentru siguranţa spectatorilor. Patronul Gigi Becali nu vrea să garanteze în locul ISU pentru acoperişul neomologat.

Tătărușanu: ”Am un procent al greșelilor infim”. Care a fost cea mai mare eroare a sa la Fiorentina

tatarus-1

Ciprian Tătărușanu trece prin momente bune ale carierei. Pe locul 3 în Serie A cu Fiorentina și cu șanse de calificare în optimile de finală ale Europa League, după 1-1 cu Tottenham, în turul 16-imilor, goalkeeperul de 30 de ani al formației ”viola” este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai formației lui Paulo Sousa.

Video Dinamo - Concordia 4-0. Essombe a reușit o dublă, Gnohere a marcat și el

essombe-1

Ziua de fotbal din Liga 1 se încheie cu partida din "Ștefan cel Mare", dintre Dinamo și Concordia Chiajna. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 20:30.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Coventry City v Tottenham Hotspur, EFL Carabao Cup, Third Round, Football, Coventry Building Society Arena, Coventry, UK, 18 Sep 2024

    FOTBAL: Tottenham - Brentford, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • CFR Cluj v FC Hermannstadt - Romania Superliga, Cluj-Napoca - 20 Dec 2022

    FOTBAL: Hermannstadt - CFR Cluj, 18:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (3.03.2024)

    FOTBAL: FCSB - Petrolul, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Bari, Italy. 01st May, 2024. Valentin Mihaila of Parma Calcio and Dennis Man of Parma Calcio celebrates the victory during SSC Bari vs Parma Calcio, Italian soccer Serie B match in Bari, Italy, May 01 2024 Credit: Independent Photo Agency/Alamy Live News

    FOTBAL: Lecce - Parma, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Real Madrid v Real Valladolid, La Liga, Football, Santiago Bernabeu Stadium. Madrid, Spain - 25 Aug 2024

    FOTBAL: Real Madrid - Espanyol, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult