Ultimele stiri

AC Milan a primit aprobare pentru construirea noului stadion. Din 2018, Inter e stăpân pe San Siro

milan ac stadion

AC Milan a primit undă verde pentru construirea unui nou stadion, în chiar centrul orașului Milano, aproape de baza de pregătire de la Portello. Autoritățile au aprobat planul clubului rossonero pentru construirea unei arene de 48.000 de locuri.

Rossi are patru victorii la Sachsenring, dar nu s-a mai impus pe circuitul din Germania de șase ani

Valentino-Rossi

Marele Premiu MotoGP al Germaniei anunță jumătatea sezonului competițional. După victoria de la Assen, Valentino Rossi a pus 10 puncte între el și Jorge Lorenzo și este liderul clasamentului general.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Andreea Mitu, în primul tur la Contrexeville

sori

Sorana Cîrstea a învins-o pe Andreea Mitu, a patra favorită, cu 6-3, 7-6 (3), într-un duel românesc disputat în runda inaugurală a turneului ITF de tenis de la Contrexeville (Franţa), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Cea mai nouă variantă pentru un împrumut al lui Arda Turan. Unde va fi cedat de Barça până în ianuarie

arda turan 2

Barcelona ar putea să-l cedeze pe Arda Turan sub împrumut, pentru ca mijlocașul să nu aibă parte de o pauză forțată, după transferul de la Atletico Madrid. Până în ianuarie, turcul nu are voie să joace pentru catalani, care au în continuare interdicție la transferuri. În aceeași situație se află și Aleix Vidal.

Nerazzurrii continuă întăririle! Jovetic va ajunge la Inter, Pușcaș, pe picior de plecare

jove

Potrivit presei din Italia, atacantul transferat de englezi în 2013 de la Fiorentina va ajunge pe Giuseppe Meazza sub formă de împrumut pentru un sezon, cu obligația de cumpărare la finalul acestui sezon, pentru 15 milioane de euro.

Steaua - ASA Târgu Mureș 0-1. Debut cu stângul pentru Rădoi, ca antrenor. Primul trofeu din istoria ardelenilor 

axente

Steaua și ASA Târgu Mureș deschid, în mod oficial, noul sezon competițional. Cele mai bune echipe din sezonul trecut vor juca cu trofeul pe masă, la Constanța, în Supercupa României, care va începe la ora 21:00.

Real vrea să îl răscumpere pe Casilla. Șefii lui Espanyol: ”Suma e aberantă”

kiko casilla

Real Madrid își ia măsuri de precauție pentru cazul în care nu va reuși să o convingă pe Manchester United să-l lase să plece pe David De Gea. Înaintea iminentei plecări a lui Iker Casillas la FC Porto, ”galacticii” se văd în situația de a rămâne doar cu Keylor Navas și Pacheco între buturi.

VIDEO Voiculeţ regretă că nu a putut rămâne la ASA: "Voiam să joc în cupele europene cu ei"

voiculet gol

Claudiu Voiculeţ a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la ASA Tg. Mureş în sezonul trecut, iar mijlocaşul de 29 de ani regretă că nu va putea evolua în cupele europene cu vicecampioana României.

VIDEO Monica Niculescu are moralul ridicat înainte de BRD Bucharest Open: "Îmi place mult să joc acasă"

monica niculescu

Monica Niculescu a venit cu un moral excelent la Bucureşti pentru BRD Bucharest Open. Jucătoarea din România a ajuns până în turul patru la Wimbledon, iar în ultimele săptămâni a mai câştigat turneul ITF de la Marseille şi a jucat finala de la Nottingham. La turneul din capitală este favorită numărul patru.

VIDEO Medaliaţii de la Jocurile Europene au fost premiaţi de COSR

captura premiere cosr

Zi fericită pentru sportivii români care s-au întors cu medalii de la prima ediţie a Jocurilor Europene, desfăşurate la Baku. COSR i-a recompensat pentru performanţele obţinute în Azerbaidjan. Cea mai mare sumă a primit-o Ana Maria Brânză, care a urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

VIDEO Lupta pentru calificarea la CM de la Kazan este la Digi Sport 3: "Veți vedea sportivi motivați"

captura potec

Înotătorii români îşi pot realiza baremul pentru Campionatul Mondial de la Kazan, chiar la Bucureşti. Camelia Potec a convins forul internaţional să accepte o nouă competiţie în calendarul sezonului - Internaţionalele României, care revin după 34 de ani.

Dezvăluire uluitoare făcută de Dani Alves: "Pep Guardiola a vrut să antreneze Brazilia. A fost refuzat de sud-americani"

guardiola

Dani Alves a făcut o dezvăluire uimitoare la un an de la eșecul usturător pe care Selecao l-a suferit în semifinalele Cupei Mondiale, desfășurată chiar în Brazilia, 1-7 cu Germania, echipă care a câștigat ulterior trofeul.

Un procuror a cerut trimiterea în judecată a lui Conte. Selecţionerul Italiei e acuzat de fraudă sportivă

Conte meciuri trucate

Un procuror din Italia a cerut, marţi, trimiterea în judecată a selecţionerului naţionalei Italiei, Antonio Conte, care este acuzat într-un caz de trucare de meciuri în favoarea mafiei pariurilor.

VIDEO Gâlcă se înțelesese cu ASA Tg. Mureș în 2014, înainte să semneze cu Steaua

costel galca

Steaua s-a luptat cu ASA Târgu Mureș pentru titlul de campioană de anul trecut, dar istoria se putea scrie altfel. Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Daniel Stanciu a dezvăluit că, anul trecut, când acesta era președinte la ASA, Costel Gâlcă a fost foarte aproape să ajungă pe banca nou-promovatei.

VIDEO Florin Cernat are planuri mari pentru noul sezon. Speră să ducă Viitorul în play-off-ul Ligii 1

cernat viitorul

Viitorul şi CFR Cluj se vor întâlni în prima etapă a Ligii 1, sâmbătă, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. "Am încredere că vom începe cu 3 puncte", a spus noua achiziţie a echipei lui Hagi, Florin Cernat.

Casillas va fi cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului portughez, dar renunță la banii de la Real

casillas bani porto

Iker Casillas e din ce în ce mai aproape de despărțirea de Real Madrid și negociază transferul la FC Porto. Vicecampioana Portugaliei îi oferă cel mai mare salariu din istoria fotbalului lusitan, dar portarul trebuie să renunțe la banii pe care mai are să-i primească de la Real, pentru cele două sezoane cât mai are contract.

VIDEO Brandan ar putea reveni la CSU Craiova, din cauza problemelor financiare de la ASA Tg. Mureş

brandan csu

La mai puţin de o lună după ce a refuzat un nou angajament, Pablo Brandan s-ar putea întoarce la CSU Craiova. Foştii coechipieri îl aşteaptă în Bănie.

VIDEO Mergea a fost decisiv în victoria contra fraților Bryan! A servit 3 ași în tiebreak-ul ultimului set

captura mergea bopana-1

Florin Mergea și Rohan Bopanna (favoriți 9) au reușit o performanță imensă, pe tabloul de dublu al turneului de la Wimbledon: cei doi i-au eliminat pe principalii favoriți la câștigarea trofeului, gemenii Bryan, după o victorie în patru seturi.

VIDEO Mirel Rădoi, despre interesul pentru jucătorii de la ASA: "Nu e politicos"

captura conferinta radoi

Steaua continuă să caute jucători pentru a-şi întări lotul în perspectiva noului sezon, iar campioana ar putea profita de situaţia dificilă în care se află ASA Tg. Mureş.

Avem un român în finala de la Wimbledon! Florin Mergea și Horia Tecău sunt adversari în semifinale

mergea

România va avea un jucător în finala probei de dublu a turneului de la Wimbledon, unul care este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport, în perioada 29 iunie - 12 iulie.

Primele declarații ale lui Arda, după transferul la Barcelona: "Messi e cel mai bun jucător din lume, Iniesta, idolul meu"

arda turan

Arda Turan a semnat cu FC Barcelona un contract întins pe 5 sezoane, fiind adus la clubul catalan la cererea expresă a antrenorului Luis Enrique. Campioana Europei va plăti pentru mijlocașul turc de 28 de ani 34 de milioane de euro, plus alte 7 milioane în bonusuri de obiectiv.

EXCLUSIV Rapid a transferat un fotbalist care a jucat în Champions League, titular, pentru FC Barcelona

tortolero

Rapid se pregătește să revină în Liga 1 după un sezon și continuă să facă transferuri. După ce l-a adus pe Luque, care a fost în lotul lui Atletico Madrid în 2012, giuleștenii au mai perfectat două mutări din Spania, marți după-amiază. Unul dintre cei aduși a jucat titular în Champions League, pentru FC Barcelona.

VIDEO EXCLUSIV Irina Begu ştie ce i-a lipsit pentru a o învinge pe Maria Sharapova: "Mai mult tupeu"

begu

Irina Begu este mulţumită de parcursul pe care l-a avut la turneul de la Wimbledon. Românca a ajuns până în turul al treilea, cel mai bun rezultat personal pe iarba londoneză. "Aveam nevoie de mai mult tupeu", crede Begu, referindu-se la meciul pierdut în faţa Mariei Sharapova.

VIDEO Negocieri dificile pentru Claudiu Keşeru: "Al Gharafa vrea să-l vândă, dar preţul nu e deloc mic"

claudiu keseru

Claudiu Keşeru esta una dintre variantele pentru atacul Stelei, însă negocierile pentru readucerea atacantului de 28 de ani în Liga 1 nu sunt deloc uşoare, a dezvăluit antrenorul roş-albaştrilor, Mirel Rădoi.

VIDEO Williams a învins-o pe Azarenka și va juca în semifinalele de la Wimbledon cu Sharapova

serena williams

Serena Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon. Liderul mondial a început ezitant partida cu Victoria Azarenka, iar semifinalista din 2011 şi 2012 şi-a adjudecat primul set cu 6-3. Răspunsul americancei a venit rapid. Serena a tranşat actul secund cu 6-2, iar în decisiv i-a cedat trei game-uri adversarei.

Juventus l-a luat şi pe Simone Zaza. Sumă importantă plătită de campioana Italiei

zaza

Juventus s-a despărţit în această vară de două piese importante, Carlos Tevez, revenit în Argentina, la Boca Juniors, şi Andrea Pirlo, plecat la New York City FC, în MLS, însă continuă să se întărească pentru noul sezon. Ultimul venit în lotul lui Massimiliano Allegri este Simone Zaza.

VIDEO Steaua e din nou interesată de Alibec și De Amorim: "Trebuie să luăm legătura cu patronul"

de amorim alibec

Steaua și-a manifestat interesul pentru William de Amorim și Denis Alibec cu o lună în urmă, oferind 800.000 de euro și apoi un milion de euro pentru cei doi, sume considerate mici de patronul Ioan Niculae.

VIDEO Astra mai speră să-l transfere pe Teixeira, după ce acesta a refuzat Steaua: "Discut cu el în fiecare zi"

teixeira astra

Filipe Teixeira este unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1, deşi are 34 de ani. Steaua şi Astra s-au luptat pentru semnătura mijlocaşului portughez, care se părea că a ajuns la un acord cu roş-albaştrii, dar, în cele din urmă, afacerea a căzut.

VIDEO Dialog între Coman și Niculae: "Te las cu tricou alb-vișiniu pe sub cel de joc" / "Joc numai la Rapid"

coman niculae

Dani Coman și Daniel Niculae au fost colegi la Rapid în sezonul 2005-2006, atunci când echipa a înregistrat cea mai mare performanță europeană: sferturile de Cupa UEFA.

VIDEO Rădoi are emoţii înaintea debutului oficial: "Ar fi un trofeu important pentru mine şi pentru club" 

radoi-1

Mirel Rădoi va debuta oficial ca antrenor al Stelei în Supercupa României, miercuri, când campioana va juca împotriva celor de la ASA Tg. Mureş, la Constanţa, de la ora 21:00. Fostul căpitan al roş-albaştrilor recunoaşte că are mici emoţii înaintea primului său meci pe bancă.

  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Super Avancronica
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult