Ultimele stiri

Varela a întrerupt seria lui Partizan. Primul gol primit de sârbi în acest sezon

varela-3

Steaua a obţinut doar o remiză pe teren propriu cu Partizan Belgrad, scor 1-1, în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, un rezultat care complică ecuaţia calificării pentru echipa lui Mirel Rădoi.

Breeveld, criticat după prestația cu Partizan. ”Foarte puțini jucători își asumă responsabilitatea”

breeveld

Steaua a terminat la egalitate prima manșă cu Partizan Belgrad, scor 1-1, a fost aproape de victorie la ocazia lui Hamroun, din prelungiri, dar evoluția roș-albaștrilor a lăsat iar de dorit.

EXCLUSIV Herea și-a găsit echipă! Va juca iar sub comanda lui Răzvan Lucescu

herea-1

Mijlocașul Ovidiu Herea a stat doar o zi fără echipă. După ce și-a reziliat contractul cu FC Sion miercuri, 29 iulie, fostul rapidist s-a înțeles cu echipa lui Răzvan Lucescu, Skoda Xanthi, urmând a semna contractul în aceste zile.

VIDEO Real a câștigat și ediția asiatică a ICC, după ce a învins-o pe Milan la 11 metri

real milan

După ce a câștigat ediția australiană a International Champions Cup, în direct la Digi Sport, învingând-o pe Manchester City cu 4-1, Real Madrid s-a impus și în ediția din China, după ce a învins-o pe AC Milan la lovituri de departajare.

Galliani şi-a ales echipa ideală din perioada petrecută la Milan. Trei Baloane de Aur în ofensivă

trio milan

Adriano Galliani împlineşte, astăzi, 71 de ani, ultimii 29 fiind petrecuţi la AC Milan, unde a ocupat funcţia de administrator delegat.

Scorul minim care îi trebuie pentru play-off nu-i e străin Stelei. 5 calificări în grupele UCL după 2-2 în deplasare

steaua gol-1

Steaua - Partizan 1-1. Steaua a fost aproape de o înfrângere în turul cu Partizan Belgrad, dar golul lui Fernando Varela ar putea cântări enorm în economia calificării. Campioana României poate merge în play-off-ul Champions League și cu un egal.

Andy Roddick a revenit pe teren după 3 ani, în circuitul ATP. Și a câștigat partida!

roddick fish

La trei ani de la ultimul meci disputat în circuitul profesionist, Andy Roddick (32 de ani) a revenit pe teren într-un turneu ATP, în proba de dublu de la Openul Atlantei (SUA). Alături de bunul său prieten Mardy Fish (33 de ani), Roddick a trecut de perechea Yen Hsun-Lu/Jonathan Marray, scor 7-6(2), 6-4.

FOTO Pancu, prezentat la Voluntari! Clauză specială în contract. "Măcar o dată pot să mă gândesc la mine"

pancu voluntari

Daniel Pancu (37 de ani) s-a săturat să aștepte lucruri bune la Rapid și a decis să dea curs ofertei celor de la FC Voluntari. Nou-promovata în Liga 1 l-a curtat insistent pe jucătorul emblematic al giuleștenilor iar acesta a decis miercuri, 29 iulie, să accepta propunerea.

Sorin Cârţu: "Vreau să strângem rândurile şi să punem capăt seriei negre"

cartu si sandoi

CS Universitatea Craiova "vrea să pună capăt seriei negre pe care o traversează", a afirmat directorul tehnic al echipei, Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă organizată înaintea meciului de duminică, din deplasare, cu ASA Tg. Mureş.

VIDEO ASA Tg. Mureș - St. Etienne 0-3. Plusul de valoare și trei superexecuții au făcut diferența

ASA tg mures - saint-etienne

Vicecampioana Ligii 1, ASA Tg. Mureș, debutează joi în acest sezon al cupelor europene, împotriva francezilor de la Saint-Etienne, în manșa întâi a turului 3 preliminar al Europa League. Meciul e programat de la ora 21:00 și e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

West Ham - Astra 2-2. Giurgiuvenii au revenit spectaculos de la 0-2

astra whu

Astra Giurgiu joacă în această seară, de la ora 21:45, pe terenul lui West Ham United, în prima manșă a turului III preliminar UEFA Europa League. După ce s-au chinuit teribil cu maltezii de la Birkirkara, englezii sunt atenți la pericolul reprezentat de echipa lui Șumudică, cea care anul trecut a uimit Europa prin eliminarea francezilor de la Lyon din UEL.

Toma, Stănescu și Buricea au înființat o nouă echipă de handbal în Constanța!

rudi stanescu laurentiu toma

HCM Constanţa este istorie pentru sportul românesc, însă handbalul continuă să trăiască la malul mării. Jucătorii care au cucerit zeci de trofee la fosta campioană a României, Laurenţiu Toma, Rudi Stănescu şi George Buricea, au înfiinţat o nouă echipă!

Varela a fost eroul Stelei în tur și promite calificarea: "Cu Trencin am primit 3 goluri aici și am trecut"

varela

După 1-1 cu Partizan în prima manșă a turului 3 preliminar UCL, Steaua are nevoie de o victorie la Belgrad sau de o remiză cu goluri multe pentru a merge în play-off-ul competiției.

S-au stabilit ziua și ora derby-ului Steaua - Dinamo! Programul etapelor a 5-a, a 6-a și a 7-a din Liga 1

steaua dinamo

Primul derby dintre Steaua și Dinamo din acest sezon se va juca duminica viitoare, pe 9 august. Meciul de pe Arena Națională va fi ultimul din etapa a 5-a, programat de la ora 21:00 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

VIDEO A trecut aproape un an de când Partizan nu a mai pierdut un meci acasă. "Putem câştiga în retur"

partizan besiktas

După 1-1 cu Partizan în prima manșă a turului 3 preliminar UCL, Steaua are nevoie de o victorie la Belgrad sau de o remiză cu goluri multe pentru a merge în play-off. Statistica îi poate speria pe roș-albaștri, pentru că Partizan n-a mai pierdut acasă de 19 meciuri.

FOTO Mutu a fost prezentat în India și a discutat cu fanii lui Pune City. "E un privilegiu să mă aflu aici"

re mutu banner

Adrian Mutu a semnat cu indienii de la Pune City FC, care l-au prezentat joi în fața fanilor, în cadrul unei teleconferințe.La Pune City, Mutu (36 de ani) va juca sub comanda englezului David Platt, care a preluat banca tehnică în luna mai. Un beneficiu în relația lor va fi faptul că antrenorul vorbește fluent în limba italian, grație faptului că a jucat 4 sezoane în Italia, pentru Bari, Juventus și Sampdoria.

Sevilla a schimbat un sfert de echipă, dar Beto tot crede că andaluzii vor învinge Barça: "Nu tricoul câștigă trofee!"

beto europa league

Portarul portughez Beto Pimparel (33 de ani) crede că echipa lui, Sevilla, câștigătoarea trofeului UEFA Europa League în 2015, are forța necesară pentru a se lupta de la egal la egal cu Barcelona, pe 11 august, în Supercupa Europei.

Preşedintele UCI îi ia apărarea lui Froome: "Chris, ţinta unor agresiuni dezgustătoare"

froome-1

Preşedintele Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) a avertizat împotriva înmulţirii actelor de violenţă din Turul Franţei şi l-a apărat pe învingătorul "Marii Bucle", britanicul Chris Froome, victima acestor manifestări.

VIDEO El este atacantul din Armenia pe care-l ia Steaua! Are 23 de ani și a marcat 20 de goluri sezonul trecut

armenia gouhouri

Încă doi jucători sunt gata să se alăture lotului Stelei. Unul dintre ei este Jean-Jacques Bougouhi, un ivorian de 23 de ani, care a fost al doilea marcator sezonul trecut în Armenia. Digi Sport a aflat identitatea sportivului curtat de campioana României.

VIDEO Carlos Tevez a marcat primul său gol la Boca, de la revenire! Lovitură liberă executată magistral

carlitos

Carlos Tevez (31 de ani) a revenit ca un erou la Boca Juniors, pentru care a marcat deja primul său gol de la repatriere. "Apașul" a închis tabela în minutul 58 al partidei din Cupa Argentinei cu Banfield (3-0), cu o lovitură liberă executată excelent.

Indisciplină la Viitorul. Nelson Bonilla și-a reziliat contractul cu echipa lui Gică Hagi

nelson bonilla el salvador

Atacantul salvadorian Nelson Bonilla (24 de ani) şi-a reziliat, de comun acord, contractul cu gruparea FC Viitorul, a declarat impresarul jucătorului, Julian Cano, informează Mediafax. Bonilla a jucat 25 de partide și a marcat 7 goluri pentru Viitorul, din 2014 încoace.

Ibrahimovic se pregătește pentru o nouă aventură! "Va fi o surpriză mare"

zlatan ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic marchează pe bandă rulantă în meciurile de la International Champions Cup, turneul amical transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport. Suedezul a purtat banderola de căpitan și se pare că va rămâne la PSG și în ultimul an de contract, dar a anunțat că pregătește o surpriză imensă.

Steaua are tribune goale, la Partizan vin 40.000 de fani! Bojinov povestește cum a refuzat campioana României

bojinov-1

Acuzat că a ironizat Steaua înaintea meciului de pe Arena Naţională (1-1), Valeri Bojinov neagă că ar fi vorbit despre campioana României. Bulgarul de 29 de ani recunoaşte însă că a fost dorit în trecut de roş-albaştri. Bojinov crede că Partizan va avea un atuu important în retur.

Steaua nu mai sperie rivalele din Liga 1: "Nu mai există valoarea din trecut"

leo grozavu steaua

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră să înregistreze, sâmbătă, în meciul cu Steaua, prima victorie după trei înfrângeri, două în UEFA Europa League şi una în campionat, cu ACS Poli Timişoara.

Adrian Mutu a semnat cu FC Pune! Ce salariu va avea "Briliantul" în India și cum îl prezintă presa locală

adrian mutu pune

Superliga Indiană de Fotbal și-a deschis perioada de transferuri, iar primul nume mare așteptat să semneze este românul Adrian Mutu (36 de ani), care va juca pentru Pune City. "Briliantul" va lua astfel parte la a doua ediție de campionat din India, urmând să semneze contractul în zilele următoare, după cum anunț site-ul saddahaq.com.

Messi și Mascherano au revenit mai rapid din vacanță. 5 staruri au făcut vizita medicală joi

messi mascherano

Lionel Messi și Javier Mascherano au revenit mai rapid din vacanțele prelungite pe care le-au avut după participarea la Copa America și care i-au împiedicat să participe cu Barcelona la International Champions Cup.

Antrenor în vârstă de 11 ani la o echipă engleză! "Voi fi agresiv dacă lucrurile nu merg bine la pauză!"

daniel fryer

Tânărul Daniel Fryer, în vârstă de 11 ani, a avut parte de o experiență inedită miercuri seară, când a stat pe banca echipei AFC Flyde (din National League North), la amicalul cu mult mai galonata Bolton Wandarers, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Un nou candidat la preşedinţia FIFA. "Platini e un produs al sistemului actual"

chung mong

Sud-coreeanul Chung Mong-joon, acţionar majoritar al grupului Hyundai şi fost vicepreşedinte al FIFA, a declarat că va candida la preşedinţia forului fotbalistic internaţional, la alegerile care vor avea loc în 26 februarie 2016.

Steaua a folosit cu Partizan cei mai mulți titulari străini într-un meci din Europa: 6! Becali a schimbat politica

steaua gol straini

Steaua va trebui să muncească din greu pentru calificarea în play-off-ul UCL din acest sezon, după 1-1 la București cu Partizan Belgrad, în prima manșă a turului III preliminar. În acest meci, Mirel Rădoi a titularizat nu mai puțin de 6 străini, situație în care Steaua nu s-a mai aflat în istoria participărilor din cupele europene.

Încă un super transfer în Turcia: Mario Gomez a semnat cu Beșikaș!

mario gomez

Mario Gomez este în Istanbul și este doar o chestiune de timp până când va semna un contract cu Beșiktaș. Atacantul german s-a fotografiat deja cu un tricou al turcilor.

  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Digi Sport Special
  • 22:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult