Ultimele stiri

Meci inedit pentru adversarul lui Mircea Lucescu din preliminariile UCL: "Va intra în istorie"

mircea lucescu

Portughezul Vitor Pereira, noul antrenor al lui Fenerbahce, este protagonistul unei situații inedite: în stagiunea trecută a pregătit-o pe Olympiacos Pireu, iar în ultimul meci, în finala Cupei Greciei, a jucat împotriva lui Xanthi, formație antrenată de Răzvan Lucescu; marți, debutează într-un oficial pe banca turcilor într-o partidă contra lui Șahtior Donețk, echipa seniorului familiei Lucescu.

Robben la Fener? După Van Persie, turcii vor să dea o nouă lovitură de imagine! Cum vor să-l convingă

robben van pers

După Robin Van Persie, Nani, Souza, Simon Kjaer, Fabiano și Fernandao, Fenerbahce este aproape să dea o nouă lovitură. Conform presei din Istanbul, Arjen Robben este următoarea țintă a galben-albaștrilor.

Antrenorul roș-albaștrilor îl atacă pe cel mai bun jucător al lui Partizan: ”Acum doi ani voia la Steaua”

bozhinov

Massimo Pedrazzini, antrenorul din acte al campioanei României, nu a trecut cu vederea declarațiile ”războinice” ale bulgarului Valeri Bozhinov, golgheterul lui Partizan Belgrad, adversara Stelei din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Atacantul bulgar declarase că se așteaptă la o ”dublă” lejeră împotriva românilor, fiind sigur de calificarea echipei sale.

Cojocaru revine în poartă! "Meciurile mi-au dat încredere. Vom intra pe teren să ne calificăm"

cojocaru steaua

Valentin Cojocaru revine printre titularii Stelei, miercuri, la meciul tur cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Champions League, după ce sâmbătă a fost doar pe bancă, la partida cu CFR Cluj, din Liga 1.

VIDEO Cavani, suspendat două etape, în urma incidentului cu chilianul Jara, de la Copa America

cavani jara

Edinson Cavani, atacantul internaţional uruguayan al echipei Paris Saint-Germain, a fost suspendat de Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) pentru următoarele două meciuri oficiale ale echipei naţionale, a anunţat, marţi, Federaţia uruguayană de specialitate.

Selecționerul Mexicului, demis după câștigarea Gold Cup, pentru agresarea unui comentator sportiv

mexicanul herrera

Miguel Herrera, selecționerul Mexicului, a fost demis de la cârma reprezentativei ”Tri”, la doar o zi după câștigarea Golden Cup, competiția continentală CONCACAF, după 3-1 cu Jamaica în finală.

Steliştii confirmă tratativele cu jucătorii ceruţi de Rădoi: "Dacă îi aducem, ne pot ajuta în play-off"

mirel

Steaua nu a terminat campania de achiziţii din această vară. În afara celor doi jucători care negociază cu roş-albaştrii de ceva vreme, Alibec şi De Amorim (ambii de la Astra), campioana a mai pus ochii pe 3 jucători de la Trencin, Bero, Jairo şi Wesley, dar şi pe alţi doi fotbalişti ale căror identităţi nu au fost dezvăluite.

Revenire de senzație la CFR. ”Transfer” gratis făcut de formația clujeană

voiculet

CFR Cluj a reușit un ”transfer” de senzație în aceste zile, reușind să se întărească cu un jucător cu experiență în Liga 1. Claudiu Voiculeț a revenit la echipa din Gruia, potrivit site-ului stiridesport.ro, și se antrenează deja sub comanda lui Feri Dican.

Vești bune noua Parma: Federația a acceptat proiectul lui Nevio Scala. Unde va juca formația gialloblu

scala parma

Federaţia Italiană de Fotbal a acceptat, luni, înscrierea clubului Parma în Serie D, categorie în care gruparea parmegiană va debuta, după ce şi-a declarat falimentul în luna iunie.Clubul va evolua sub denumirea "Parma calcio 1913" şi va trebui să finalizeze formalităţile pentru a accede la această categorie până marţi, 4 august, la ora locală 19:00, a anunţat Federaţia într-un comunicat.

Piovaccari, pe urmele lui Del Piero. Primele cuvinte după transfer: ”Va fi o experiență minunată”

piova

Atacantul italian Federico Piovaccari, care a jucat la Steaua în stagiunea 2013-2014, a semnat un contract cu clubul australian Western Sydney Wanderers, pentru sezonul 2015-2016, a anunţat gruparea de la Antipozi pe site-ul său oficial.

Negocierile finale între Ramos și Real Madrid, amânate pentru revenirea în Spania

ramos sergio 1

Florentino Perez, Sergio Ramos și fratele și agentul său Rene Ramos, au negociat în China, la Guangzhou, acolo unde Real Madrid participă la International Champions Cup, prelungirea contractului fundașului central cu ”galacticii”. Cele două părți au semnat ”armistițiul”, dar înțelegerea finală se va amâna pentru revenirea în Spania, la Madrid.

Reacția Barcelonei, după amenzile primite pentru fluierarea imnului Spaniei: "Nedrept și inacceptabil!"

fani barcelona

VIDEO Athletic Bilbao - FC Barcelona 1-3. Barcelona și Athletic Bilbao au primit amenzi consistente din partea Federației Spaniole de Fotbal, din cauza comportamentului fanilor la finala Cupei Spaniei, desfășurată pe Camp Nou, în urmă cu două luni.

Pedrazzini: "Nu va fi o tragedie dacă vom primi gol, pentru că nu se închide calificarea după un meci"

cojocaru pedrazzini

Steaua este pregătită pentru prima manşă a turului III preliminar din UEFA Champions League, cu Partizan Belgrad. Meciul se va disputa miercuri, de la 21:30, pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii sunt încrezători, deşi nu se vor putea baza pe aportul fanilor.

Rezultate strânse, în turul trei preliminar al UCL. FC Basel, pas important spre play-off

champions league

Turul trei preliminar al UEFA Champions League debutează astăzi, marți, 28 iulie, cu nouă partide din manșa tur. În cele nouă meciuri sunt implicați și patru români.

Cu Partizan, Rădoi nu se poate baza pe omul care a deschis drumul calificării! Echipa probabilă a Stelei

radoi steaua accidentare

Steaua o să atace calificarea în play-off-ul Champions League fără Nicușor Stanciu, accidentat la returul cu Trencin. Mijlocașul ofensiv nu a participat la antrenamentul oficial de marți și nu va intra în lotul pentru meciul cu Partizan Belgrad.

Zenga insistă pentru Balotelli: ”Dacă Liverpool lasă din preț, îl aștept cu brațele deschise”

balotelli

Mario Balotelli este cu un picior afară de la Liverpool, club unde a intrat în dizgrație. Atacantul ar putea reveni în Serie A, acolo unde Walter Zenga îl dorește pe internaționalul italian la Sampdoria. Cu o singură condiție: ”cormoranii” să mai lase din preț.

Decizia CEx: un oficial nu poate activa la mai mult de două cluburi din acelaşi nivel competiţional, într-un sezon

comitet executiv

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat propunerea LPF de modificare a ROAF, astfel că un oficial nu poate activa într-un sezon la mai mult de două cluburi din acelaşi nivel competiţional.

Soția lui Benitez: ”La prima întâlnire, Rafa mi-a explicat sistemul 4-4-2”. Ce spune despre Mourinho

rafa beni

Odată cu venirea la Real Madrid, nu doar Rafa Benitez a beneficiat de o atenție sporită din partea presei, ci și apropiații săi. Cotidianul La Region i-a luat un interviu soției tehnicianului spaniol, Montse Seara, în care aceasta a dezvăluit mai multe lucruri neștiute despre fostul tehnician al lui Napoli.

Jose Mourinho nu-l iartă pe Ronaldo: ”E al treilea cel mai bun din lume! Şi Hazard e mai bun ca el”

hazard cristiano

Plecarea lui Jose Mourinho de la Real Madrid, în 2013, a avut de-a face, printre altele, și cu deteriorarea relației dintre antrenorul lusitan și starul ”galacticilor”, Cristiano Ronaldo.

Liber la transferuri, încă un an! Steaua ar putea fi prima beneficiară a situației legii jucătorilor extracomunitari

radoi steaua

Veste bună pentru cluburile din Liga 1! În sezonul 2015-2016, nu vor fi obligate de regulament să transfere doar jucători comunitari. Legea fotbaliștilor extracomunitari în România va intra în vigoare abia în 2016, informează Gazeta Sporturilor, care citează surse din cadrul Federației Române de Fotbal.

Froome: "Mă gândesc să particip la Turul Spaniei. Ar fi o provocare uriaşă"

froome

Ciclistul britanic al echipei Sky, Chris Froome, recent câştigător în Turul Franţei, a declarat, pentru Sky Sports News, că se gândeşte la posibilitatea de a lua startul în Turul Spaniei, informează L'Equipe.

VIDEO&SONDAJ Golul lui James cu Inter reaprinde dezbaterea: cine trebuie să bată loviturile libere la Real?

jamesuc

James Rodriguez a înscris luni, 27 iulie, un gol senzațional din lovitură liberă, în meciul cu Inter Milano de la International Champions Cup. Real Madrid s-a impus cu 3-0, iar columbianul a marcat din lovitură liberă, în minutul 88, de la 25 de metri, trimițând cu stângul direct la vinclul porții lui Handanovic.

Van Gaal îl avertizează pe De Gea, după transferul lui Romero: "La United trebuie să lupți pentru locul tău"

de gea van gaal

Transferul lui Sergio Romero la Manchester United îl aduce pe David De Gea mai aproape de o plecare de pe Old Trafford, deși antrenorul englezilor, Louis Van Gaal, susține că mutarea va înăspri lupta pentru titularizare în poarta "diavolilor".

Neymar nu vrea să intre în competiție cu Messi: ”Scopul meu nu e să-l detronez pe el”

neymar messi

Starul naționalei Braziliei și al lui FC Barcelona, Neymar, susține că nu vrea să-i ia locul lui Messi ca cel mai bun fotbalist al lumii și că singurul său obiectiv este să-și îmbunătățească propriul joc.

Mourinho "deschide focul" înaintea duelului direct cu Wenger: "Veți avea surprize"

wenger mourinho

Cu o săptămână înainte ca Chelsea și Arsenal să se întâlnească în Supercupa Angliei, Jose Mourinho a deschis primul front al duelului cu Arsene Wenger.

Componența seriilor din Liga a II-a! Cu cine luptă pentru promovare Rapid și U Cluj

medias u cluj

Astăzi, marți, 28 iulie, în Comitetul Executiv al FRF s-a stabilit componența celor două serii ale Ligii secunde, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Şansele ca transferurile lui De Amorim şi Alibec să se perfecteze scad pe zi ce trece. Ultimele detalii

de amorim astra

Șansele Stelei de a-i transfera de la Astra pe William de Amorim și pe Denis Alibec scad pe zi ce trece. Conducerea campioanei așteaptă deznodământul întâlnirii cu Partizan, de miercuri, dar această stare de incertitudine s-ar putea prelungi până după returul dublei din turul 3 preliminar al Champions League, caz în care mutările ar putea pica de tot.

Tottenham a confirmat! Chiricheș face miercuri vizita medicală la Napoli. Durata contractului

chirich

milioane de euro pentru fundașul de 25 de ani, pregătind pentru acesta un contract pe patru sezoane.

Astralii, răsplătiți ”regește” dacă trec de ”ciocănari” în Europa League. Cât valorează eliminarea lui West Ham

astra

Giurgiuvenii au o misiune dificilă în turul trei preliminar al UEFA Europa League. Astra va da piept, în dublă manșă, cu West Ham, meciul tur urmând a se juca în Albion, pe Boleyn Ground, joi, 30 iulie, de la ora 21:45.

Real, în formă sub Benitez. 3 meciuri fără înfrângere, un singur gol primit și 7 goluri marcate de 7 jucători diferiți

real mad

Rafa Benitez are motive să zâmbească. Un singur gol primit în trei partide ”grele” și șapte marcate. Mai mult, pofta de gol a echipei ”blanco” este uniform distribuită în rândul jucătorilor. Cele șapte goluri reușite de Real au avut șapte marcatori diferiți.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Fotbal European
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult