Ultimele stiri

Ultimul "asalt" al lui Juventus pentru Draxler. Un nume sonor de la Real Madrid, ca variantă de rezervă

draxler schalke

Juventus continuă să negocieze cu Schalke 04 pentru transferul lui Julian Draxler, deși pretențiile ridicate germanilor le-au cam năruit speranțele finaliștilor sezonului trecut din Champions League. Înainte să facă o ofertă pentru un alt playmaker de calibru, campioana Italiei va încerca un ultim "asalt" pentru campionul mondial din 2014.

Georgiana Aniţei i-a adus României a doua medalie de aur, la FOTE. A stabilit un nou record al competiţiei

anitei

Georgiana Aniţei a cucerit medalia de aur în proba de triplusalt, stabilind un nou record al competiţiei, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se desfăşoară la Tbilisi.

Cristian Costache este noul secretar general al Rapidului. A mai lucrat 10 ani în Giulești

cristian costache rapid

În tensiunile cauzate de ruptura dintre club și Daniel Pancu, rapidiștii au parte și de vești bune: Cristian Costache a revenit în Giulești și a devenit noul secretar general al formației alb-vișinii.

Real Madrid a revenit pe pista David De Gea. United mai transferă un portar, după ce l-a luat pe Romero

david de gea

Oficialii lui Manchester United s-au arătat deranjaţi de comportamentul lui Sergio Ramos, care, cred ei, s-a folosit de interesul englezilor pentru a-l convinge pe Florentino Perez să îi accepte condiţiile financiare, pentru a semna o prelungire a contractului scadent în 2017.

FOTO Vlad Chiricheş a efectuat testele fizice la Napoli. Ultimele detalii despre transferul fundaşului

chiriches-2

Transferul lui Vlad Chiricheş de la Tottenham la Napoli este tot mai aproape de a fi perfectat, după ce internaţionalul a sosit în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Dimaro, unde se află în pregătire echipa italiană de fotbal.

VIDEO Club America - Benfica 0-0 (3-4 d.l.d.). Prima victorie a lusitanilor sub comanda lui Rui Vitoria

benfica2

Benfica a câştigat primul meci sub comanda lui Rui Vitoria, însă abia la loviturile de departajare. Pe Azteca, într-un meci dominat de durităţile mexicanilor de la Club America, lusitanii au avut şansa deschiderii scorului după doar un sfert de oră.

Falcao a deschis drumul lui Chelsea spre victoria în fața Barçei. Mourinho: "Îl putem face să marcheze din nou"

falcao chelsea-1

VIDEO Chelsea - Barcelona 2-2 (4-2 d.l.d.). Radamel Falcao a deschis seria penalty-urilor Chelsea împotriva Barcelonei. A fost prima dată când columbianul a marcat pentru campioana Angliei, de când a fost împrumutat de AS Monaco la Londra.

Diego Maradona a anunţat că va candida pentru preşedinţia FIFA: "Vreau să muncesc!"

maradona

Argentinianul Diego Maradona a negat că ar fi deprimat după decesul tatălui său şi a afirmat că va candida pentru conducerea FIFA, conform unei înregistrări video postate pe pagina sa de Facebook.

VIDEO Rădoi îşi pune speranţele în Hamroun, pentru duelul cu Partizan. Prima oară titular în Europa

hamroun-5

Mirel Rădoi se confruntă cu cel mai greu test din scurta sa carieră de antrenor: Steaua dă piept cu Partizan Belgrad în turul III preliminar al UEFA Champions League, dar nu se poate baza pe serviciile lui Nicuşor Stanciu.

Depistat pozitiv la controlul doping de la Copa America, a fost titularizat de Mircea Lucescu în UCL

fred sahtior

Brazilianul Fred, de la Șahtior Donețk, a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat in timpul Copa America, dar a fost folosit ca titular de Mircea Lucescu în meciul tur cu Fenerbahce, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Dinamo donează 50% din încasările meciului cu Poli suporterului Ludovic Vieru, diagnosticat cu o boală grea

vieru

Dinamo a anunţat prin intermediul site-ului oficial că va dona jumătate din încasările provenite din vânzarea biletelor cu Poli Timişoara sportivului ieşean Ludovic Vieru, care este suporter al echipei antrenate de Mircea Rednic.

West Ham încearcă două transferuri de marcă, înainte de meciul cu Astra

sow

West Ham United, adversara lui ASA Târgu Mureş în turul trei preliminar al Europa League, vrea să-l achiziţioneze pe atacantul senegalez Moussa Sow de la Fenerbahce şi este pregătită să ofere 17 milioane pentru transferul jucătorului, anunţă cotidianul Express.

VIDEO Hazard a ridiculizat apărarea Barcelonei şi a marcat un super gol, în stilul lui Lionel Messi

eden hazard

VIDEO. Chelsea - Barcelona 2-2 (4-2 d.l.d.). Acesta a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din International Champions Cup, prima reuşită a partidei fiind un supergol.

Ruptură între Pancu și Rapid! Veteranul a plecat din cantonament și va semna cu un club din Liga 1

pancu liga 2

La două zile după ce părea să se fi înțeles cu șefii clubului în privința prelungirii contractului cu Rapid, Daniel Pancu a anunțat ruptura față de clubul la care a petrecut 9 ani.Luni, fotbalistul care va împlini 38 de ani pe 17 august a plecat mai târziu în cantonamentul de la Poiana Brașov, după ce existau temeri că nu va mai ajunge deloc, din cauza unor neînțelegeri cu patronul Valerii Moraru, privind noul său contract.

Mircea Lucescu a fost elogiat şi de Şahtior Doneţk: "Este cel mai mare antrenor din istoria clubului"

mircea lucescu-3

Mircea Lucescu împlineşte azi 70 de ani şi a fost felicitat de multe personaje ale fotbalului românesc corora le-a marcat cariera. Il Luce are 37 de trofee în palmares, ca jucător şi antrenor, şi a fost elogiat şi de site-ul oficial al lui Şahtior Doneţk.

Preşedintele lui Porto face lumină în cazul salariului lui Casillas: cât mai plăteşte Real

casillas-2

Jose Mourinho este una dintre puţinele voci care au contestat venirea la Porto a lui Iker Casillas, fiind intrigat de salariul mare pe care îl primeşte cel mai bine plătit jucător din campionatul lusitan (va câştiga aproape 10 milioane de euro în două sezoane).

Marica a marcat două goluri în ultimul amical! Primele reușite de la revenirea după accidentare

ciprian marica konyaspor

Ciprian Marica are parte de o revenire după accidentarea la genunchi care l-a scos luni bune din circuit. Atacantul român se descurcă foarte bine în pregătiri, iar marți seară a marcat două goluri pentru Konyaspor în victoria cu 4-0 din amicalul cu Al Nassr.

Mourinho i-a răspuns soţiei lui Benitez: "Mai bine ar avea grijă de dieta lui Rafa"

mourinho

Soţia lui Rafael Benitez, Montse Seara, a spus, mai în glumă, mai în serios, într-un interviu legat de viaţa ibericului, că ”Trebuie să reparăm mereu în urma prietenului Mourinho”, făcând referire la faptul că tehnicianul iberic e în al treilea rând antrenor la o echipă care a fost condusă de Jose Mourinho, după episoadele Chelsea şi Inter.

Steaua - Partizan 1-1. Varela a amânat destinul calificării

varela gol steaua partizan

Steaua are parte de vești bune, dar și unele mai puțin îmbucurătoare, în ziua meciului cu Partizan Belgrad, din manșa întâi a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. Mirel Rădoi se va putea baza pe căpitanul Fernando Varela, revenit după o accidentare, dar Nicușor Stanciu nu a putut fi recuperat.

România s-a calificat în sferturile CM de handbal U21, după ce a trecut de Tunisia

nicusor negru

România s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal masculin Under-21 din Brazilia, după ce a învins selecţionata Tunisiei cu scorul de 29-27 (15-15), la Uberaba.

VIDEO Chelsea - Barcelona 2-2 (4-2 d.l.d.). Suarez a marcat din nou, cu un lob

barcelona chelsea-1

Chelsea şi Barcelona au făcut spectacol în Statele Unite, în cadrul International Champions Cup. Ter Stegen a avut primul de lucru, la lovitura de cap a lui Kurt Zouma, însă nu a mai avut replică la cursa irezistibilă a lui Eden Hazard.

VIDEO Vor să ”răzbune” seniorii la turneul de tenis Junior Davis Cup: ”Să ne calificăm în faza finală!”

capt Dancu

Slobozia este gazda etapei de calificare a ’Junior Davis Cup’, pentru al doilea an consecutiv. Competiţia, care se va desfăşura între 29 şi 31 iulie, adună la start tot ce are mai bun tenisul masculin european sub 16 ani, în fapt un adevărat campionat european.

VIDEO SCM U Craiova şi-a prezentat noul antrenor şi achiziţiile pentru noul sezon

baschet craiova

SCM U Craiova s-a întărit pentru noul sezon. Cătălin Burlacu și Zlatko Jovanovic vor fi vedetele grupării oltene, care va fi antrenată din această vară de sârbul Oliver Popovic.

Cel mai de succes antrenor român al tuturor timpurilor împlinește azi 70 de ani! La mulți ani, Mircea Lucescu!

lucescu 70

Mircea Lucescu împlineşte azi 70 de ani şi a fost felicitat, prin intermediul Digi Sport, de persoanele cărora le-a marcat cariera. Antrenorul lui Shahtior a intrat în fotbalul profesionist acum 54 de ani, când şi-a început junioratul. Are în palmares 37 de trofee la cel mai înalt nivel, atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor.

VIDEO Amintirea cea mai puternică a lui Răzvan, cu Mircea: "Zece minute am plâns în vestiar"

razvan mircea lucescu

Răzvan Lucescu a refuzat întotdeauna comparaţia cu tatăl său, însă recunoaşte că îi datorează aproape în totalitate formarea în meseria de antrenor. Răzvan a preluat de la seniorul Lucescu pasiunea care l-a ţinut pe cel din urmă o viaţă întreagă aproape de fotbal.

VIDEO Mircea Lucescu a câștigat 8 trofee cu Dinamo, ca jucător: ”Nimeni nu-i dădea mari perspective!”

mateo luce cami

Mircea Lucescu, ajuns la 70 de ani, este unul dintre puţinii antrenori de succes care se poate lăuda şi cu o carieră de fotbalist de invidiat. Extremă dreaptă de profesie, Lucescu a debutat pentru Dinamo la 18 ani, în 1963, dar a fost împrumutat la Ştiinţa Bucureşti după doar trei apariţii în două sezoane.

VIDEO Norwich City - West Ham United 0-1. Slaven Bilic a folosit și titularii, cu două zile înaintea duelului cu Astra

west ham

Cu două zile înainte de prima confruntare cu Astra, din turul trei preliminar al UEFA Europa League, West Ham United s-a impus în deplasare, în amicalul cu nou-promovata în Premier League, Norwich.

VIDEO România a învins clar Belarus, în turneul pentru locurile 9-16 de la Euro U19

capt handbal Romania

Eliminată din cursa pentru medalii de la Campionatul European de handbal feminin U19, naţionala României a făcut spectacol cu Belarus, în grupa intermediară. Jucătoarele antrenate de Aurelian Roşca s-au impus cu 38-25.

Remiză pentru Lucescu, în meciul tur cu Fenerbahce, din Liga Campionilor. Milsami a pierdut acasă

lucescu meci

Cu o zi înainte de a împlini 70 de ani, Mircea Lucescu a obţinut un rezultat bun în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

OFICIAL Nicoliță a revenit la FC Viitorul, după scurta aventură de la ASA Tg. Mureș

nicolita-1

Mijlocașul Bănel Nicoliță (30 de ani) și-a găsit până la urmă echipă după scurta aventură pe care a avut-o la ASA Târgu Mureș. Așa cum digisport.ro a anunțat în exclusivitate încă de la 20 iulie, Nicoliță s-a întors la FC Viitorul, echipa lui Gică Hagi.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult