Ultimele stiri

FOTO Arda Turan este al 7-lea cel mai scump transfer din istoria Barcelonei. Cum arată topul clubului catalan

arda turan messi scump

Conducerea Barcelonei a rezolvat transferul oficial al mijlocașului turc Arda Turan, care se va muta pe "Camp Nou" după ce Atletico Madrid va primi din partea catalanilor 34 de milioane de euro. Cu acest transfer, Turan va deveni al șaptelea cel mai scump transfer din istoria Barcelonei.

VIDEO Imaginea zilei la Wimbledon! Cum a fost surprins Ilie Năstase la meciul lui Andy Murray

Nastase Wimbledon

Ilie Năstase continuă să fie o apariție inedită la turneele importante de tenis. Așa s-a întâmplat și la Wimbledon, când fostul număr 1 mondial a fost surprins de camere în timpul partidei dintre Ivo Karlovic și Andy Murray.

Steaua s-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Tade, dar o problemă împiedică finalizarea afacerii

gregory tade steaua

Steaua a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară, i-a adus pe Alcenat, Muniru, Mihalcea și Tudorie, iar acum se pregătește să bată palma cu Filipe Teixeira și Jugurtha Hamroun. În afară de un portar de valoare, campioana României ar mai urmări o singură achiziție, cea a unui atacant cu cifre și experiență.

Sir Alex Ferguson, cel mai bun antrenor din istoria Premier League

sir alex

Sir Alex Ferguson, legendarul manager al lui Manchester United, a fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria primei ligi a campionatului de fotbal al Angliei, în urma unui studiu realizat de Sky Sports.

Plătești un bilet și vezi două super-meciuri în Supercupa României la handbal, atât la băieți, cât și la fete!

csm bucuresti hcm baia mare

Federaţia Română de Handbal a anunţat că a pus în vânzare bilete pentru primele două meciuri ale sezonului intern, cele din Supercupa României, care se vor desfăşura pe 19 august în Sala Polivalentă.

Marchisio: "Nu pot fi înlocuitorul lui Pirlo. Nu am caracteristicile lui"

marchisio-1

Andrea Pirlo (36 de ani) s-a despărţit de Juventus, după 4 ani şi tot atâtea titluri de campion câştigate cu bianconerii. Mijlocaşul a plecat în MLS, campionatul de fotbal al Statelor Unite, la New York City, unde va fi coechipier cu Frank Lampard și David Villa.

Steaua poate face profit cu Breeveld! Mijlocașul adus în 2014 e dorit în Turcia

nicandro breeveld

Liga turcă a acaparat atenția pieței de transferuri în această vară, după ce Antalyaspor, Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș au făcut achiziții răsunătoare. Eto'o, Nani și Van Persie s-au transferat în SuperLig, dar și echipele mai mici pregătesc mutări spectaculoase.

Dinamo este aproape să ia un fundaș maghiar, care a jucat în liga a doua din Germania

Svab

Dinamo se întărește în continuare doar cu jucători liberi de contract! Roș-albii sunt aproape să ia un apărător maghiar în vârstă de 24 de ani, care a făcut vizita medicală marți dimineața cu bucureștenii.

Man. United își acoperă flancul drept al apărării cu un internaţional italian 

matteo darmian united

Manchester United este pe cale să își asigure flancurile defensivei cu un jucător italian aflat în mare ascensiune. Specialistul italian Gianluca Di Marzio anunță că fundașul Matteo Darmian, de la AC Torino, s-ar fi înțeles deja cu "diavolii" din Premier League.

Halep le-a răspuns fanilor după eliminarea de la Wimbledon: "Vă mulțumesc și pentru critici!"

Halep suparata

Simona Halep trece printr-o perioadă mai puțin bună, iar la Wimbledon a ieșit încă din primul tur, după ce a pierdut duelul cu Jana Cepelova.

Ginobili s-a răzgândit în privința retragerii și va juca încă un sezon la Spurs

manu ginobili popp

Emanuel "Manu" Ginobili a anunţat, luni, pe contul său de Twitter că şi-a prelungit cu un sezon contractul cu echipa de baschet San Antonio Spurs, din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), la care jucătorul argentinian evoluează din 2002.

PSG a intrat în cursa pentru De Bruyne. Sumă imensă oferită de francezi, după ridicarea embargoului

psg de bruyne

UEFA a decis să ridice sancţiunile pentru nerespectarea fair play-ului financiar pentru clubul Paris Saint-Germain, care nu mai este limitat la cheltuielile pentru transferuri la 60 de milioane de euro şi va putea din nou înscrie 25 de jucători în loc de 21 în UCL.

OFICIAL Bicfalvi va juca și el în campionatul Chinei! Cât va câștiga la noua sa echipă

Bicfalvi

Încă un fotbalist român va juca în China! Fostul mijlocaș al Stelei, Eric Bicfalvi, s-a transferat la echipa Liaoning Whowin, din campionatul Chinei, după cum a anunţat gruparea chineză marţi dimineaţă.

Messi, descumpănit: "Nu este nimic mai dureros în fotbal decât să pierzi o finală"

messi-2

Starul argentinian Lionel Messi nu şi-a ascuns dezamăgirea după finala turneului Copa America 2015, pierdută de naţionala ţării sale, la loviturile de departajare, în faţa selecţionatei statului Chile.

James Milner a dezvăluit de ce a lăsat-o pe Manchester City pentru Liverpool

Milner

La 29 de ani, James Milner a ales să se despartă de Manchester City și să vină la Liverpool din postura de jucător liber de contract.

Steaua nu a rezolvat încă problema portarului, dar are două variante din străinătate în afară de Felgueiras

alain baroja venezeula

După ce i-a pierdut recent pe Tătărușanu și Arlauskis, Steaua caută să transfere un portar de valoare, după cum a anunțat în repetate rânduri conducerea campioanei. Până la startul de sezon mai sunt câteva zile, iar mișcarea ar trebui să fie rapidă. Prin fax ar fi venit două propuneri de portari accesibili, dar șansele oficializării unui transfer sunt mici.

Bartomeu crede că transferul lui Arda Turan la Barça nu îl avantajează: "A fost solicitarea antrenorului!"

Bartomeu

Barcelona a reușit o mutare importantă și l-a transferat pe Arda Turan, chiar dacă transferul a fost aprobat doar de o comisie specială a clubului, dat fiind că, în acest moment, campioana Spaniei nu are președinte.

Petrolul s-a întărit cu un jucător de Ligue 1: Nicolas Farina! Un fundaș de la ASA este aproape să semneze

nicolas farina metz 1

Petrolul a mai oficializat un transfer, după ce a adus 12 jucători noi în pauza din această vară, toți venind liberi de contract. Mijlocaşul de bandă francez Nicolas Farina, 28 ani, va semna un contract pe două sezoane şi se va prezenta la antrenamentele "lupilor".

VIDEO Hamroun i-a cucerit pe steliști după golurile superbe din retur. Unul, chiar împotriva campioanei

hamroun steaua

Finanțatorul Gigi Becali a anunțat, ÎN DIRECT la Digi Sport, că a ajuns la o înțelegere cu Filipe Teixeira (34 de ani) și cu Jugurtha Hamroun (26 de ani) și că cei doi fotbaliști vor semna contracte cu gruparea roș-albaștrilor.

VIDEO Federer, în ”sferturi” la Wimbledon. Meciul lui Djokovic, întrerupt la 2-2 din cauza întunericului

federer

Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Meciul lui Novak Djokovic s-a oprit, din cauza întunericului, după patru seturi.

VIDEO CFR Cluj a transferat un jucător crescut de rivală. Șansele ca Voiculeț și Gabi Mureșan să revină în Gruia

voiculet

CFR Cluj se află în continuare în insolvență, dar se ocupă și de transferuri. Chiar dacă nu mai sunt la fel de spectaculoase ca pe timpuri, oficialii din Gruia încearcă să aducă la echipă fotbaliști pe care mai apoi să-i poată vinde, cum este acum cazul lui Gregory Tade.

VIDEO Becali a dezvăluit în ce condiții ar renunţa la Steaua: “Atunci aş da cadou echipa!”

gigi renuntza

Steaua începe miercuri un nou sezon, odată cu disputarea Supercupei României, contra lui ASA Tg Mureș. Va avea un nou antrenor pe bancă, un lot remaniat, dar același obiective importante, cucerirea titlului și calificarea în grupele Champions League. O calificare care ar aduce sume importante în contul clubului patronat de Gigi Becali. Acesta a dezvăluit în ce condiții ar renunța la echipă.

VIDEO Steaua nu mai este considerată la fel de bună: ”Nu o văd câștigătoare clară”

steaua 2013

Steaua a câștigat trei trofee interne în sezonul trecut al Ligii 1, a făcut și câteva achiziții până acum, este aproape de a oficializa mutările lui Filipe Teixeira (34 de ani) și a lui Jugurtha Hamroun (26 de ani), dar nu mai reprezintă o sperietoare pentru adversarii din Liga 1.

VIDEO Andy Murray s-a calificat spectaculos în sferturile întrecerii masculine de la Wimbledon

murray

A fost spectacol la Wimbledon, în competiția masculină! Sub privirile lui Ilie Năstase, Stanislas Wawrinka a trecut de belgianul David Goffin, iar Andy Murray și Marin Cilic s-au calificat în sferturi, după victorii în patru seturi.

VIDEO Şi Tade e aproape de Steaua: ”Cu banii de pe el și Muniru completăm bugetul”

gregory tade

Steaua i-a convins deja pe Filipe Teixeira (34 de ani) și pe Jugurtha Hamroun (26 de ani) să se alăture lotului roș-albaștrilor, dar campania de achiziții este departe de a fi încheiată. Finanțatorul Gigi Becali a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, ce jucători vor mai fi transferați.

Maria Sharapova, în sferturi la Wimbledon, după o victorie în două seturi cu Zarina Diyas

sharpova-diyas

Zi cu puține surprize în turneul feminin de la Wimbledon. Serena a trecut de Venus, în duelul familiei Williams, iar Maria Sharapova și Agnieska Radwanska s-au calificat în sferturi, după victorii în două seturi.

VIDEO Internaționalele de natație ale României, de miercuri, la Digi Sport. Două nume mari în concurs

van-rouwendaal

Două nume mari ale nataţiei mondiale, Sharon van Rouwendaal (foto) şi Katinka Hosszu, vor concura la Internaţionalele României. Competiţia va fi, de miercuri, în direct la Digi Sport. Camelia Potec vrea să-l aducă, anul viitor, la Bucureşti, pe multiplul campion olimpic Michael Phelps.

VIDEO Arena ”Farul” a primit undă verde pentru Supercupa României. Câte bilete s-au vândut până acum

captura stadion farul

Stadionul „Farul" a primit acceptul Comisiei de Omologare a FRF pentru disputarea Supercupei. Fanii au luat cu asalt casele de bilete.

Aşteptarea s-a terminat pentru Bute. Fostul campion mondial va urca din nou în ring după un an şi 7 luni

butel

Lucian Bute ştie data următorului meci, dar nu şi adversarul. După un an şi 7 luni, românul va boxa din nou pe 15 august, la Montreal. Anunţul l-a făcut chiar fostul campion mondial, care se antrenează la capacitate maximă de mai bine de două luni, sub comanda noului antrenor, Howard Grant.

VIDEO Liga 1, în pericol! ”Va fi fără precedent, dacă ASA nu va putea începe turul”

asa targu mures tristi

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este ingrijorat de situaţia clubului ASA Târgu Mureş, ale cărui conturi au fost blocate în urma anchetei DNA, dar a menţionat că gruparea ardeleană a confirmat participarea la Supercupa României de miercuri.

  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 22:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult