Ultimele stiri

Constantin Budescu a fost cel mai bun pasator din Liga 1, în sezonul trecut

Budescu bucurie

Constantin Budescu a contribuit decisiv la calificarea Astrei Giurgiu în cupele europene, în sezonul trecut, evoluțiile sale fiind de cele mai multe ori la înălțime.

Mingote este portarul străin cu cele mai multe prezențe în istoria Ligii 1. Trei portughezi se află în Top 10

mingote

Pentru Pedro Mingote (34 de ani) meciul din etapa a treia a Ligii 1 a fost cu totul special. Portughezul, care evoluează pentru gorjeni din 2008, a devenit portarul străin cu cele mai multe prezențe în istoria Ligii 1.

Fabregas îşi laudă fosta echipă, înainte de amicalul din SUA: "Are cel mai bun trio ofensiv pe care l-am văzut"

fabregas

Cesc Fabregas îşi va înfrunta fosta echipă, în superamicalul dintre Chelsea şi FC Barcelona, care se va disputa miercuri dimineaţă, de la ora 03:00, şi care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Mihai Roman a marcat o dublă în amicalul jucat de Toulouse cu divizionara secundă spaniolă Alaves

roman goluri

Mihai Roman a revenit la startul acestui sezon în lotul lui Toulouse după o accidentare care l-a ținut departe de teren un an de zile și jucătorul român începe să-și câștige locul în formația antrenată de Dominique Arribage. A marcat o dublă în ultimul amical al formației franceze.

Curățenie la Real Madrid. 40 de jucători vor avea de suferit în urma deciziei pe care a luat-o Florentino Perez

valdebebas

Criza financiară se resimte și la cel mai bogat club de fotbal din lume. Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a luat o decizie care va crea disconfort în rândul celor din interiorul clubului, pentru că ”galacticii” se vor despărți curând de peste 40 de jucători din sistem.

VIDEO Antrenorul lui Partizan, avertizat de forţa Stelei: "Ştim pe cine avem în faţă!" De cine se teme

capt antrenor Partizan

Steaua şi Partizan Belgrad se vor înfrunta, miercuri, de la ora 21:30, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, iar antrenorul sârbilor, Zoran Milinkovic, recunoaşte că echipa sa va avea o misiune dificilă împotriva roş-albaştrilor.

VIDEO Răzvan Marin şi Patrick Petre calcă pe urmele părinţilor, în Liga 1: "Satisfacţia este enormă"

patrcik petre

În Liga 1, jucătorii tineri sunt la putere. Răzvan Marin şi Patrick Petre au marcat golurile care au stabilit rezultatul final, 1-1, în meciul Viitorul - Dinamo, din etapa a treia.

Lotul lui Saint-Etienne pentru meciul cu ASA. Tg. Mureș Francezii au trei absenți

echipa Saint Etienne

AS Saint-Etienne are trei absențe pentru meciul de la Târgu Mureș, cu ASA, din prima manșă a turului 3 preliminar al UEFA Europa League.

Burcă vrea să readucă două nume mari la Rapid: Vladimir Bozovic și Ovidiu Herea. Negocieri și cu Niculae

herea bozovic

Ovidiu Burcă, noul președinte al celor de la Rapid, are planuri mari legate de gruparea de lângă Grant. Oficialul vișiniilor vrea să-i facă un lot foarte bun lui Florin Marin, care să fie capabil să ducă la bun sfârșit lupta pentru revenirea în Liga 1 la finalul sezonul viitor.

VIDEO De ce nu transferă Dinamo fotbaliști cu nume și ce salarii se plătesc în Ștefan cel Mare

dinamo salarii

Dinamo n-a impresionat în această vară cu o campanie de achiziții plină de nume mari, ba chiar s-a despărțit de doi dintre atacanții importanți, Bilinski și Alexe, dar situația e una care are o explicație practică. A spus-o Dinu Gheorghe, directorul general al clubului din Ștefan cel Mare.

VIDEO Nigerianul care a vrut să joace pentru naţionala României a marcat în preliminariile UCL

fatai sparta

Fostul atacant al celor de la Astra Giurgiu, nigerianul Kehinde Fatai, a marcat pentru Sparta Praga, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

VIDEO Prunea explică startul bun de campionat al celor de la CSMS Iași: ”Celelalte echipe nu sunt gata!”

prunea napoli

După trei etape din actualul campionat, gruparea din Moldova are același număr de puncte, 7, ca liderul, ASA Târgu Mureș, iar evoluția elevilor lui Nicolo Napoli nu i-a surprins pe oficialii clubului.

VIDEO Steaua nu-i poate transfera pe brazilienii lui Trencin: "Legea e foarte clară și ea nu se schimbă!"

wesley

Prin vocea patronului Gigi Becali, Steaua a anunţat că este interesată de trei jucători de la Trencin, echipa pe care a eliminat-o cu emoţii în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Doi dintre aceştia sunt brazilienii Jairo şi Wesley, care, potrivit noului regulament al FRF, nu pot evolua în Liga 1, pentru că sunt extracomunitari.

Eliminată din Europa, Ludogorets se gândește la viitor. Și-a luat vârf brazilian 

cafu ludogorets

Ludogorets a fost eliminată surprinzător de moldovenii de la Milsami Orhei, în turul II preliminar al UEFA Champions League, dar oficialii campioanei Bulgariei ”nu au tras obloanele”, așa cum s-a zvonit inițial.

OFICIAL Filipe Luis revine la Atletico Madrid, după un singur sezon. Brazilianul a semnat pe 4 ani

filipe luis

Filipe Luis a revenit la Atletico Madrid, după un singur sezon petrecut la Chelsea. Brazilianul a semnat pe 4 ani cu echipa din capitala Spaniei, care a plătit londonezilor 16 milioane de euro.

Start greu de sezon pentru Petrolul. Aflați pe ultimul loc, ploieștenii sunt cei mai indisciplinați din Liga 1

petrolul-1

Ploieștenii au parte de cel mai slab start de campionat din ultimii ani. Dincolo de faptul că au fost obligați să înceapă sezonul cu un deficit de puncte, elevii lui Tibi Selymes au marcat un singur gol în trei etape.

VIDEO Belodedici a criticat Steaua, dar o vede favorită cu Partizan: "E mai bună individual"

steaua partizan

Miodrag Belodedici a criticat apărarea Stelei în presa sârbă, dar rămâne optimist în privinţa şanselor de calificare ale campioanei României în dubla cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Champions League. "Steaua e echipa mai bună individual şi mai experimentată", a explicat fostul mare fundaş.

VIDEO Steaua are pretenții de UCL, dar nu a convins: ”Cu acest lot, nimeni nu le garantează titlul!”

steaua faza meci

După trei etape în noul sezon al Ligii 1, roș-albaștrii au obținut o singură victorie și două egaluri și ocupă, în acest moment, locul 3 la egalitate de puncte cu Dinamo (5).

Steaua are toate motivele să o elimine pe Partizan. Capitolul la care roș-albaștrii sunt net superiori sârbilor

tade steaua 2

Steaua va lupta cu Partizan pentru un loc în play-off-ul UEFA Champions League, primul duel dintre cele două echipe fiind programat miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Omul care a adus ultima victorie a CFR-ului cu Steaua se luptă între viață și moarte, după un atac cerebral

coroian atac

CFR Cluj a remizat sâmbătă pe Arena Națională, cu Steaua, în ziua în care unul dintre foștii fotbaliști reprezentativi ai grupării din Gruia a suferit un atac cerebral. Omul care a adus ultima victorie a clujenilor contra campioanei se luptă acum între viață și moarte, într-un spital din Cluj.

Michel Platini va candida la preşedinţia FIFA. Francezul este susţinut de patru confederaţii

platini fifa

Michel Platini va candida la preşedinţia FIFA, anunţul oficial fiind aşteptat în această săptămână, susţine BBC.

Nicoliță a jucat la St. Etienne și i-a avertizat pe foștii colegi: ”ASA Tg. Mureș e o echipă agresivă!”

nicolita asa

Bănel Nicoliţă a vorbit în presa franceză despre dubla dintre ASA Tg. Mureș și St. Etienne, și a avertizat formația din Hexagon, la care a jucat, că nu va avea o misiune ușoară în fața vicecampioanei României, joi, în manşa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

OFICIAL Arturo Vidal a semnat pe patru ani cu Bayern: "Sunt încântat să joc din nou în Bundesliga"

vidal bayern-1

Arturo Vidal este oficial jucătorul celor de la Bayern Munchen. Mijlocaşul chilian a susţinut vizita medicală la campioana Germaniei şi a semnat un contract valabil pe patru ani.

Mircea Lucescu şi restul

mircea lucescu-1

Costel Gâlcă, Laurenţiu Reghecampf ori Dorinel Munteanu sunt numai trei dintre antrenorii care în ultimii cinci ani au luat titlul în România cu

Keșeru e la un pas de un transfer care l-ar aduce mai aproape de națională

keseru gharafa

Claudiu Keșeru este aproape de o revenire pe malurile Dunării. Nu în România, ci în Bulgaria, acolo unde este dorit de campioana Ludogorets Razgrad.Bulgarii de la gol.bg au lansat această variantă, pe cât de surprinzătoare, pe atât de avantajoasă pentru atacant, din punct de vedere sportiv.

Bari a deschis negocierile cu Inter pentru transferul lui Pușcaș. Milanezii vor clauză de răscumpărare

puschi

Clubul Bari din Serie B îl doreşte pe atacantul George Puşcaş şi a deschis negocieri cu gruparea Inter Milano, însă jucătorul nu vrea să evolueze în liga a doua, preferând Serie A sau primul eşalon din Franţa, informează Gazzetta dello Sport.

Rusescu, din cupele europene în liga a doua? O echipă din Segunda vrea să-l împrumute de la Sevilla

ruse

În fiecare an, Raul Rusescu a evoluat în cupele europene, fie cu Unirea Urziceni, fie cu Steaua, fie cu Sevilla, echipă la care a ajuns în vara anului 2013, pentru 2,5 milioane de euro, din postura de golgheter al Ligii 1. Acum, atacantul de 27 de ani poate ajunge în Segunda Division, acolo unde este dorit de ocupanta locului 17 în ultimul sezon.

Ramos, tot mai departe de Manchester United. Diavolii roșii: ”Ne-a trădat! S-a folosit de noi”

ranmos

Manchester United s-a supărat pe Sergio Ramos, după ce fundașul lui Real a reluat negocierile cu Florentino Perez pentru prelungirea contractului cu actuala sa echipă. ”Ne-a trădat!”, susțin diavolii roșii.

Meci inedit pentru adversarul lui Mircea Lucescu din preliminariile UCL: "Va intra în istorie"

mircea lucescu

Portughezul Vitor Pereira, noul antrenor al lui Fenerbahce, este protagonistul unei situații inedite: în stagiunea trecută a pregătit-o pe Olympiacos Pireu, iar în ultimul meci, în finala Cupei Greciei, a jucat împotriva lui Xanthi, formație antrenată de Răzvan Lucescu; marți, debutează într-un oficial pe banca turcilor într-o partidă contra lui Șahtior Donețk, echipa seniorului familiei Lucescu.

Robben la Fener? După Van Persie, turcii vor să dea o nouă lovitură de imagine! Cum vor să-l convingă

robben van pers

După Robin Van Persie, Nani, Souza, Simon Kjaer, Fabiano și Fernandao, Fenerbahce este aproape să dea o nouă lovitură. Conform presei din Istanbul, Arjen Robben este următoarea țintă a galben-albaștrilor.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult