Ultimele stiri

Radu Petrescu va arbitra Supercupa dintre Steaua și ASA Tg. Mureș

petrescu-supercupa

Bucureşteanul Radu Petrescu va arbitra Supercupa României la fotbal, ediția 2015, dintre Steaua Bucureşti şi ASA Tg. Mureş, care va avea loc miercuri, la Constanţa, pe stadionul Farul, de la ora 21:00.

VIDEO Tecău și Rojer s-au calificat în semifinalele de dublu ale turneului masculin de la Wimbledon

captura tecau dublu

Perechea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, s-a calificat în semifinalele probei de dublu ale turneului de la Wimbledon, unul transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport, în perioada 29 iunie - 12 iulie.

VIDEO Steaua e încurajată să insiste pentru Hamroun: “Față de Tănase, poate veni cu un plus ofensiv”

hamroun burca

Transferul algerianului Jugurtha Hamroun la Steaua a intrat în impas, după ce formația turcă Giresunspor a amenințat că va reclama campioana României la UEFA, deoarece are încheiată o înțelegere cu jucătorul. Deocamdată nu s-a parafat o înțelegere între Steaua și jucător, dar acesta e lăudat de fostul său șef de la Oțelul.

VIDEO Petrescu, înainte de Supercupă: "Steaua este favorită. Mi-aș fi dorit să nu plece anumiți jucători"

dan petrescu-2

Dan Petrescu o va antrena un singur meci pe ASA Târgu Mureș: Supercupa României, care se va desfășura miercuri, contra Stelei. Tehnicianul a pierdut deja 6 jucători, după ce DNA a pus sechestru pe conturile clubului de fotbal.

VIDEO Încă un jucător a plecat de la ASA Tg. Mureş. Cosmin Frăsinescu a semnat cu CSMS Iaşi

frasinescu 1

Vicecampioana României, ASA Tg. Mureş, se pregăteşte de primul meci oficial al sezonului, Supercupa cu Steaua, dar ardelenii au mari probleme după ce DNA a pus sechestru pe conturile clubului.

VIDEO Petrescu a confirmat că pleacă de la Târgu Mureș, după Supercupă: "Nu sunt șanse să mai rămân"

captura dan petrescu

Vicecampioana României, ASA Târgu Mureș, se confruntă cu probleme din ce în ce mai mari, după ce DNA a cerut instanței blocarea conturilor clubului de fotbal. După ce mai mulți jucători au plecat de la echipă, a venit rândul lui Dan Petrescu să admită că va sta pe bancă numai la Supercupa României, cu Steaua.

Agnieszka Radwanska s-a calificat în semifinale, la Wimbledon! Va da piept cu Garbine Muguruza

radwanska

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, cap de serie numărul 20 şi locul 20 WTA, s-a calificat, marţi, în semifinale la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Este prima jucătoare iberică ce reușește să ajungă în semifinalele Grand Slam-ului londonez după Arantxa Sanchez Vicario, în 1997.

Andrea Pirlo va fi cel mai bine plătit jucător din MLS, peste Gerrard sau Lampard. Suma primită de italian

pirlo new york

Andrea Pirlo s-a despărţit de Juventus după patru ani de succes şi a semnat cu New York City FC, echipă la care va fi coechipier cu englezul Frank Lampard şi spaniolul David Villa.

VIDEO Lionel Messi a fost declarat jucătorul competiției, dar Arturo Vidal a avut cifre mai bune la Copa America

arturo vidal

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător de la Copa America 2015, dar a refuzat să primească trofeul, unul pe care poate l-ar fi meritat și unul dintre câștigătorii competiției, Arturo Vidal, cel care a primit totuși premiul pentru cel mai bun om al finalei, câștigată de Chile în fața Argentinei, după loviturile de departajare.

Viitorul lui Sirigu la PSG este incert, după transferul lui Trapp. Italianul poate reveni în Serie A

sirigu

Paris St. Germain şi-a asigurat serviciile portarului german Kevin Trapp, de la Eintracht Frankfurt, care urmează să susţină vizita medicală şi să semneze un contract pe 5 ani cu formaţia din capitala Franţei, iar sosirea goalkeepreului de 24 de ani ar putea însemna finalul carierei lui Salvatore Sirigu în Ligue 1.

Saudiții, la București ca să-l convingă pe Pițurcă să-și rezilieze contractul cu Al Ittihad. Câți bani vrea Piți

piturca negocieri

Victor Pițurcă nu va mai antrena pe Al Ittihad, dar nu și-a reziliat deocamdată contractul cu formația saudită. Șefii clubului au venit la București pentru a negocia despărțirea, fără să ajungă la un acord final cu tehnicianul român. Lukasz Szukala și Lucian Sânmărtean vor continua sub culorile clubului din Jeddah.

Real Madrid își betonează defensiva! Marcelo și Carvajal își prelungesc contractele

marcelo carvajal

După venirea lui Rafael Benitez, cunoscut pentru stilul mai degrabă defensiv, "galacticii" sunt preocupați să își betoneze apărarea: primele noutăți vin din partea fundașilor laterali, Marcelo și Daniel Carvajal, care își vor prelungi contractele avute cu echipa de pe "Santiago Bernabeu".

VIDEO Djokovic, ultimul calificat în sferturi la Wimbledon. Victorie în decisiv cu Anderson

djokovic-1

Novak Djokovic completează tabloul masculin al sferturilor de finală de la Wimbledon. Principalul favorit de la Londra s-a impus în decisiv în faţa lui Kevin Anderson, pe care l-a învins cu 6-7, 6-7, 6-1, 6-4, 7-5, şi va juca în runda următoare cu Marin Cilic.

Bicfalvi, după transferul în China: "Nu avea rost să mai stau în Europa!" De unde a mai avut oferte

Bicfalvi Eric

După Cristi Tănase, Eric Bicfalvi a ajuns și el în China, unde va evolua pentru Liaoning Whowin. Fostul mijlocaș al Stelei este entuziasmat de alegerea făcută, deși recunoaște că a avut propuneri și din alte campionate importante.

Scandal cu Hamroun! Turcii amenință Steaua cu memoriu la UEFA, dacă nu primesc suma cerută

hamroun otelul steaua

Mijlocașul algerian Jugurtha Hamroun (26 de ani), care a impresionat în returul precedent al Ligii 1 la Oțelul, va semna miercuri un contract cu Steaua, la doar 15 zile după ce pusese pixul pe contractul cu formația turcă de ligă secundă Giresunspor. Situația a dus la un conflict general.

Argentinienii susţin că Lionel Messi vrea să renunţe la echipa naţională

messi retragere

Pierderea finalei Copei America de către Messi, Aguero, Higuain şi ceilalţi jucători ai lui Gerardo Martino a stârnit valuri de reacţii negative în Argentina. Iar principalul vizat a fost, aşa cum era de aşteptat, jucătorul considerat cel mai bun din lume în acest moment. Nu sunt puţini cei care spun că el ar fi chiar cel mai valoros din toate timpurile.

FC Botoșani știe că nu are voie să rateze calificarea în turul II al Europa League: "Toată lumea a mizat pe noi!"

echipa Botosani

VIDEO FC Botoșani - FC Tskhinvali 1-1. FC Botoșani a reușit doar un rezultat de egalitate cu georgienii de la Tskhinvali, în primul tur al preliminariilor UEFA Europa League, însă moldovenii nici nu concep să rateze calificarea în următoarea fază a competiției.

Scoţianul William Collum va arbitra Supercupa Europei, dintre Barcelona și Sevilla

sergio ramos william collum

Scoţianul William Collum va arbitra Supercupa Europei, care va opune echipele spaniole de fotbal FC Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, câştigătoarea Europa League, pe 11 august, la Tbilisi, capitala Georgiei, a anunţat UEFA, citată de Agerpres.

EXCLUSIV Rapid a mai adus un fost jucător din Primera Division! A fost în lotul lui Atletico Madrid în 2012

miguel angel luque

Rapid continuă campania de achiziții orientată spre piața externă și tocmai a semnat un contract pe trei ani cu mijlocașul spaniol de 24 de ani Miguel Angel Luque, fost la Barcelona B, Atletico Madrid și Almeria. E de așteptat ca acesta să fie titular de drept în Giulești.

Valdes nu mai revine în Spania! De ce a refuzat portarul oferta Valenciei

Valdes

La 33 de ani, Victor Valdes trece printr-o perioadă mai puțin bună, în condițiile în care a bifat numai 2 meciuri în tricoul lui Manchester United, în sezonul precedent din Premier League.

Steaua, campioana cârpită din presezon

steaua-2

Perioada de pregătire dinaintea primului campionat cu play-off şi play-out a fost ea în sine ca o competiţie. Una a echipelor cu ele înşile, cu conducătorii, cu scandalul drepturilor TV, etc. Au fost şi surprize şi răsturnări de situaţie care mai de care mai spectaculoase. Putem spune că am urmărit deja un „ne-play” off şi mult aoleu...

Valencia a cheltuit deja 102 milioane € pe transferuri, record al verii. Ultimul venit, un mijlocaș de la PSV

zakaria bakkali

Niciun club din Europa nu a cheltuit mai mulți bani pe transferuri decât a făcut-o Valencia, în această vară. Trupa patronată de afaceristul Peter Lim a cheltuit deja 102 milioane de euro, iar antrenorul Nuno Espirito Santo mai așteaptă întăriri.

FOTO Noul trofeu al Supercupei României. Câştigătoarea îl va păstra în propria vitrină

super

Ediția din acest an a Supercupei României Timișoreana beneficiază de o cupă nouă acordată învingătoarei.

VIDEO Cel mai ciudat game al anului. Rebelul Nick Kyrgios s-a enervat în timpul meciului cu Gasquet

wimbledon nick kyrgios

Australianul Nick Kyrgios (20 de ani, locul 29 ATP) este unul dintre jucătorii din noul val al circuitului ATP care promit rezultate mari, dar sportivul de origine greacă a fost eliminat în turul 4 de la Wimbledon, de mult mai experimentatul Richard Gasquet (29 de ani, locul 20 ATP), scor 3-1 la seturi.

Chelsea vrea să se mute pe un alt stadion! "Stamford Bridge" va avea o capacitate mai mare

Chelsea Spurs

Chelsea este gata să joace pe o altă arenă meciurile din următoarele trei sezoane, deoarece arena "Stamford Bridge" va fi modernizată și mărită, urmând să aibă o capacitate de 60.000 de locuri.

FOTO Ce a făcut Mirel Rădoi la BAC. S-a prezentat la 3 probe şi le-a trecut pe toate

mirel radoi antrenor mingi

Antrenorul neoficial al Stelei, Mirel Rădoi (34 de ani), face tot posibilul pentru a obține licența PRO care îi va permite să își facă meseria într-un cadru legal. Pentru a deveni antrenor cu acte în regulă, Rădoi trebuie să mai treacă un hop: absolvirea examenului de Bacalaureat.

EXCLUSIV Filipe Teixeira rămâne în Liga 1. Mijlocaşul a semnat cu Astra Giurgiu

coman 3

Steaua a încercat să dea lovitura pe ultima sută de metri şi a negociat cu Filipe Teixeira (34 de ani) şi cu Jugurtha Hamroun (26 de ani). Dintre aceştia, doar al doilea va îmbrăca tricoul campioanei României.

Mayweather a păstrat centura WBO doar două luni. Cum a pierdut-o americanul

Mayweather

Floyd Mayweather a fost deposedat de centura WBO la categoria semimijlocie! Motivul este însă unul, deşi obişnuit în lumea boxului, destul de bizar, în cazul americanului.

Cel mai important ziar din Argentina cere ca lui Messi să i se retragă banderola de căpitan la națională!

leo messi argentina

Argentina a pierdut la penalty-uri finala Copei America, în favoarea statului Chile, suferind astfel al doilea eșec major consecutiv, după ce a cedat trofeul Cupei Mondiale în favoarea Germaniei, după prelungiri. Rezultatul nu le-a picat deloc bine argentinienilor.

Micronezia, umilită cu 46-0 la Jocurile Pacificului, dar recordul nu va fi omologat

vanuatu micronezia

Selecţionata de fotbal a Microneziei a fost umilită cu 46-0, marţi, de echipa Vanuatu în ultimul său meci din cadrul Jocurilor Pacificului din Papua-Noua Guinee, competiţie pe care o părăseşte după ce a încasat 114 goluri fără să înscrie niciunul în trei meciuri.

  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Super Avancronica
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult