Ultimele stiri

Pantilimon s-a refăcut şi e pregătit de noul sezon din Premier League: "Vreau să fiu din ce în ce mai bun"

pantilimon advocaat sunderland

Costel Pantilimon s-a refăcut după accidentarea din cauza căreia a ratat ultima parte a sezonului trecut, iar acum aşteaptă nerăbdător startul noii ediţii din Premier League.

Ordinea fireasca

29 iulie este, pentru cei care iubesc fotbalul, in primul rand, ziua de nastere a lui Mircea Lucescu. In fata caruia ne inclinam pentru ceea ce a facut. Nu compar, ci doar amintesc. 29 iulie este ziua in care a venit pe lume Radu Voina. Este, cu asta ar trebui sa incepem, ziua Imnului National al Romaniei

S-a făcut! Sergio Ramos și-a prelungit contractul cu Real Madrid până la 34 de ani! Ce salariu va avea

cei doi grei

Telenovela verii s-a încheiat. Fundașul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a ajuns la un acord cu gruparea ”blanco” pentru prelungirea contractului scadent în 2017 pe încă trei sezoane, până în 2020, an în care andaluzul va avea 34 de ani.

VIDEO Loic Perrin, căpitanul lui ASSE: ”Am urmărit startul Ligii 1, Târgu Mureș e o echipă șmecheră”

loic perrin

Căpitanul formaţiei Saint-Etienne, Loic Perrin, a declarat miercuri seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Târgu Mureş, că echipa sa îşi doreşte să ajungă în grupele Europa League şi să depăşească performanţa de anul trecut, însă ştie că ASA Târgu Mureş este o echipă cu calităţi fizice remarcabile şi o ”echipă şmecheră”.

VIDEO Hamroun l-a cucerit pe patronul Stelei: "E de talia lui Wesley, nu ştiu cum a ajuns el pe aici"

hamroun-6

Transferat în această vară la Steaua, după o jumătate de sezon foarte bună la Oţelul Galaţi, Jugurtha Hamroun a fost una dintre revelaţiile din debutul noii stagiuni.

”Prințul” nu mai are voie să joace fotbal până nu renunță la procesele cu Steaua

adrian crsitea

Legitimat la Concordia Chiajna, Adrian Cristea nu va mai putea evolua pentru formația ilfoveană. De altfel, ”Prințul” nu va mai putea juca fotbal sub nicio formă, în urma unei sancțiuni dictate de Comisia de Disciplină a FRF miercuri, 29 iulie.

VIDEO Victorie în amical pentru Dinamo, înaintea meciurilor cu Timișoara și Steaua, din Liga 1

captura amical dinamo

Dinamoviștii nu s-au uitat la meciul Stelei din play-off-ul UEFA Champions League. Au avut amical cu echipa din liga a doua Chindia Târgoviște și s-au impus cu 2-1.

VIDEO Detalii despre următoarele transferuri de la Steaua: "Sunt din Armenia şi vor veni mâine"

steaua transferuri

Steaua a fost foarte activă în perioada de transferuri din această vară, dar campioana mai pregăteşte câteva achiziţii în perioada următoare.

VIDEO Șumudică, atac la conducerea Rapidului: ”Nu poți să ții echipa dacă încarci două tiruri cu apă!”

captura sumi-1

Situația de la Rapid îl irită și pe Marius Șumudică, unul dintre foștii antrenori ai giuleștenilor. Tehnicianul celor de la Astra Giurgiu nu s-a sfiit să-l critice pe Valerii Moraru, finanțatorul alb-vișiniilor.

Reacția oficială a Rapidului la plecarea lui Pancu: ”El a ales. Ușa îi e mereu deschisă”

pancone

Plecarea lui Daniel Pancu la FC Voluntari a surprins astăzi pe toată lumea. Simbol al Rapidului, atacantul de 37 de ani a semnat cu gruparea nou-promovată, urmând a fi prezentat oficial mâine, joi, 30 iulie, în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO Tehnicianul lui Saint-Etienne, elogii pentru ASA: ”Ați reușit să bateți Steaua de fiecare dată”

captura stEtienne

Antrenorul echipei franceze de fotbal Saint-Etienne, Christophe Galtier, a declarat miercuri seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Târgu Mureş, că echipa locală ASA are calitate şi poate în momentul de faţă să emită pretenţii în Europa.

VIDEO Plecarea lui Pancu, văzută ca un semnal de alarmă: "Lucrurile nu sunt aşa cum trebuie să fie"

pancu draghia

Daniel Pancu s-a despărţit de Rapid şi a semnat cu nou-promovata FC Voluntari, iar plecarea jucătorului de 37 de ani din Giuleşti arată faptul că la gruparea alb-vişinie "lucrurile nu sunt aşa cum trebuie să fie", crede Virgil Drăghia, portarul aflat în conflict cu conducerea clubului condus de Valerii Moraru.

OFICIAL Daniel Pancu a semnat cu FC Voluntari. Durata contractului și când va fi prezentat

pancu-1

VIDEO Bilic, precaut cu Astra: ”Anul trecut, a eliminat-o pe Olympique Lyon. Calificarea se va decide în retur”

slaven bilic-2

Meciul tur nu va decide calificarea în duelul cu Astra Giurgiu, a estimat antrenorul echipei engleze de fotbal West Ham United, Slaven Bilic, citat de presa britanică înaintea partidei de joi, din manşa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

Încă o lovitură dată de Real Madrid! L-a transferat pe căpitanul campioanei europene U19

vallejo

După Odegaard, Asensio și Peeters, Real Madrid mai face un transfer de senzație pentru viitor. Căpitanul naționalei U19 a Spaniei, campioană europeană en-titre, Jesus Vallejo, a fost cumpărat de formația ”blanco” de la Zaragoza.

VIDEO Martinovic nu exclude o revenire în Liga 1: "Am avut nişte ani incredibili aici"

martinovic

Scopul celor de la Partizan Belgrad în prima manşă a duelului cu Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, este să nu primească gol, crede fostul fundaş al roş-albaştrilor Novak Martinovic.

VIDEO Miriuță așteaptă cu optimism ”dubla” cu Saint-Etienne: ”Le vom face viața grea și la tur și la retur!”

bejan asa targu mures

ASA Târgu Mureș se află în fața celui mai important test din istoria clubului. Vicecampioana va da piept joi, 30 iulie, cu francezii de la Saint-Etienne, în prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Europa League.

VIDEO Stanciu va rata și returul cu Partizan! ”Știam de la început asta!” Când va reveni mijlocașul Stelei

stanciu steaua

Roș-albaștrii s-au calificat dramatic în turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, dar au pierdut un jucător de bază.

Concurență pentru cei doi portari români ai Romei! Szczesny, transferat de trupa lui Rudi Garcia

szcz

Într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, clubul vicecampion al Italiei precizează că Szczesny a trecut de vizita medicală luni şi a semnat pentru un sezon, până în iunie 2016.

VIDEO Lista nominalizărilor UEFA pentru golul sezonului 2014/15. CR7, Neymar şi Messi nu lipsesc

messi bayern

UEFA a anunţat lista celor 10 nominalizări pentru golul sezonului 2014/15, de pe care nu lipsesc Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo.

Transferul lui Chiricheș la Napoli îi bucură pe oficialii Stelei. Campioana primește bani și după această mutare

chiriches-3

Vlad Chiricheș (25 de ani) este foarte aproape de a semna un contract cu italienii de la Napoli. Fundașul central a efectuat vizita medicală și este așteptat să semneze contractul în orele viitoare.

Variantă surpriză pentru Balotelli. Ar putea reveni în Serie A, la o echipă nou-promovată

balotelli-1

Mario Balotelli a fost marea dezamăgire a sezonului trecut la Liverpool şi nu mai intră în planurile lui Brendan Rodgers pentru noua stagiune, astfel că viitorul său rămâne unul incert. De altfel, jucătorul de 24 de ani nu a făcut parte din lotul "cormoranilor" în turneul din Asia şi Australia.

Benitez încearcă să stingă ”conflictul” provocat de soția sa: ”Hai să vorbim doar despre fotbal”

benitez mou

De la o glumă a soției lui Rafa Benitez, s-a reaprins un război al declarațiilor între antrenorul lui Real Madrid și Jose Mourinho, tehnicianul lui Chelsea. Portughezul i-a răspuns lui Montse Seara, care spusese că ”mereu trebuie să reparăm în urma lui Mourinho”

A mai plecat un jucător de la ASA! Adus de Dan Petrescu la vicecampioană, a semnat cu Petrolul

asa-1

Situația financiară precară de la ASA Târgu Mureș continuă să creeze tensiuni în rândul lotului. În ciuda insistențelor președintelui Bogdan Mara, care spune că totul este în regulă, mai sunt jucători care vor să plece. Cu o zi înaintea meciului cu Saint-Etienne, din turul trei preliminar al UEFA Europa League, vicecampioana a mai pierdut un jucător.

Southampton i-a găsit înlocuitor lui Gardoş. L-a împrumutat pentru un sezon pe Caulker

caulker

Southampton l-a împrumutat pentru un sezon pe Steven Caulker, de la Oueens Park Rangers, fără ca echipa antrenată de Ronald Koeman să includă şi o clauză de cumpărare definitivă în contract.

Mijlocașul Ovidiu Herea și-a reziliat contractul cu elvețienii de la Sion. Vine la Rapid?

sion herea

Fostul mijlocaș al Rapidului, Ovidiu Herea, a fost anunțat de antrenorul lui Sion, Didier Tholot, la începutul lunii, că nu mai intră în planurile sale, alături de alți șase jucători: kosovarul Benjamin Kololli, senegalezul El Hadji Ciss, australianul Dario Vidosic, elvețienii Matteo Fedele, Beg Ferati și Michael Ferrier.

Procesul prin care transferul lui Pogba de la Juve s-ar realiza mai ușor

pogba juve

Paul Pogba este unul dintre cei mai curtați tineri fotbaliști în această vară. Se pare că prețul foarte mare nu este singura cauză pentru care francezul încă nu a plecat de la Juventus.Pogba (22 de ani) intenționează să apeleze la un tribunal, pentru a-și recăpăta drepturile asupra propriei imagini.

Steaua a pierdut procesul intentat la TAS împotriva lui Mureşan. Mijlocaşul va primi şi bani de la campioană

rusescu

Steaua a pierdut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv procesul prin care campioana solicita ca suspendarea de 16 etape a lui Gabi Mureşan să fie repusă în vigoare, după ce mijlocaşul lui ASA l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, în timpul meciului din etapa a 12-a, ASA - Steaua 1-0.

Tamaș ar putea ajunge la o echipă unde mai joacă doi români. Condiția pentru realizarea transferului

tamas-3

După despărțirea forțată de Steaua, Gabriel Tamaș este aproape să își găsească un nou angajament în străinătate. Hapoel Tel Aviv s-a interesat de serviciile lui Tamaș, care este liber de contract în acest moment. Acolo mai joacă 3 români, Mihai Pintilii, Claudiu Bumba și Liviu Antal.

VIDEO Spectacol la antrenamentele Realului! Ronaldo i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Execuţie "no look"

cristiano ronaldo-3

Real Madrid se pregăteşte pentru amicalul de lux cu AC Milan din International Champions Cup, care va fi transmis de Digi Sport 1, joi, de la ora 15:00.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult