• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

Continuă ”războiul” dintre FCSB și Dinamo. După ce, în urmă cu o zi, Mihai Stoica a criticat arbitrajul de la partida dintre Juventus și Dinamo, considerând că echipa lui Contra a fost avantajată, a venit rândul ”câinilor” să răspundă.

Directorul general al echipei din Ștefan cel Mare, Adrian Mutu, a atacat și el arbitrajul de la meciul dintre FCSB și Voluntari și susține că roș-albaștrii au fost avantajați. 

”Cred că noi, Dinamo, am avea câteva motive importante să vorbim despre arbitrajul din seara asta. Voi ce ziceți?”, a scris Mutu pe contul personal de Facebook.

”Abia aștept să văd motivul pentru care a rămas Juventus în 10. Nu Torino, ci Colentina”, a scris MM pe contul său de Facebook, în timpul partidei dintre Juventus și Dinamo, care s-a încheiat cu victoria "câinilor", cu scorul de 3-0.

De altfel, după meciul roș-albaștrilor din această seară, și Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Voluntari, și-a exprimat nemulțumirea legată de arbitrajul lui George Găman.

”M-au nemulțumit multe. Am înțeles că penalty-ul a fost acordat foarte ușor, cred că a fost cartonaș roșu la Ovidiu Popescu în prima repriză, era chiar în fața băncii de rezerve, s-a dus cu piciorul în față, pe piciorul lui Marinescu.

Au mai fost câteva lovituri libere pe care le-a acordat foarte ușor pentru Steaua și alte câteva pe care nu ni le-a acordat nouă. Până la urmă, nu din cauza arbitrajului am pierdut în această seară”, a declarat și Claudiu Niculescu la finalul partidei cu FCSB.

FCSB s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Voluntari, printr-un gol marcat în minutul 92 al meciului, de către Dennis Man.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT