• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, ACUM, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, ACUM, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Steaua încearcă să se întărească în această pauză competițională și a făcut oferte la pachet pentru patru jucători ai Astrei și patru ai Craiovei. Cum liderul Ligii 1 l-a refuzat pe patronul campioanei, iar suma oferită inițial lui CSU n-a convins, Becali a plusat pentru a-i lua pe Ivan, Vătăjelu, Bancu și Mateiu (foto).

Steaua a oferit inițial pentru cei patru fotbaliști de la CSU Craiova 2,5 milioane de euro, dar Mihai Rotaru nici n-a vrut să audă. Cel mai important acționar al oltenilor i-a transmis lui Becali că vrea 4 milioane de euro, negocierile rămânând deschise.

Cum Astra nu vrea să le dea drumul lui Budescu, Alibec, Junior Morais și Enache, Becali a revenit asupra ofertei făcută Craiovei și a ridicat suma la 3 milioane de euro. Și, se pare, Rotaru ar fi dispus să accepte transferul, chiar dacă unul dintre jucători, Ivan, a declarat că nu vrea să meargă la Steaua și preferă să plece în străinătate.

3,05 mil. € este cota de piață a celor patru, conform transfermarkt. Cel mai scump e Vătăjelu, 1,2 mil. €