• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Denis Alibec naște discuții aprinse între Astra și FCSB. Gestul făcut de atacant în meciul cu CFR, încheiat cu scorul de 0-0, când a părăsit terenul nervos, mergând direct la vestiare după schimbare, a făcut ca Marius Șumudică, pe de o parte, și Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali, de cealaltă parte, să-și arunce replici tăioase.

Declarația dată de Marius Șumudică, după partidă, în care le transmitea celor de la FCSB să-și dea o palmă cu mâna lui Alibec, așa cum a făcut și el, a fost taxată de finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

"La Steaua nu se face niciodată ce a făcut Şumudică la Astra. Nu îşi dă niciodată un antrenor palme cu palma jucătorilor. Aici e Steaua, echipă de campioni", a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Răspunsul tehnicianului nu a întârziat să apară, acesta susţinând că la Astra nu este amatorism. Șumudică le-a amintit celor de la FCSB de scandalurile care au fost în lotul lor în ultima perioadă.

”Eu am primit un telefon mai devreme și am înțeles că ar fi spus patronul de la FCSB că aici nu ești la Șumudică. Fiecare are metodele lui de pregătire și felul lui de a se purta cu oamenii. Nu știu de unde ideea asta că la Astra este un amatorism total, că la noi se mănâncă pizza, se bea bere. Eu nu vreau să vorbesc de ce se întâmplă la FCSB, am auzit că au lăsat niște sticle de votcă pe acolo, eu nu am auzit în viața mea așa ceva.

Nu eu sunt cele care mă bat și am ajuns la acte de rasism, se întâmplă și la ei, eu nu comentez. Nu vreau să se facă o paralelă între FCSB care ar fi o garnizoană și Astra. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar vreau să fim și noi respectați. Vezi domne, oamenii sunt foarte sus și noi foarte jos. Ok, sunt un brand, dar să nu mai zică ei că noi suntem amatori”, a spus Șumudică.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT