• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua nu mai poate folosi o perioadă ”Arena Națională”, din cauza faptului că cel mai mare stadion al țării nu are avizu ISU, astfel că echipa campioană trebuie să-și caute o altă arenă pe care să-și dispute meciurile de acasă.

Momentan, roș-albaștrii vor evolua în deplasare cu Dinamo, în runda viitoare, pe ”Ștefan cel Mare”, dar pentru etapa a 19-a, programată duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30, cu Astra Giurgiu, cei de la Steaua nu au nimic aranjat.

În ultimele zile a apărut varianta ca roș-albaștrii să se mute la Pitești pentru a-și disputa meciurile de acasă, dar și pentru a se antrena, mai ales că Mirel Rădoi a cerut o bază fixă de pregătire, nemulțumit de naveta la care sunt supuși săptămânal jucătorii pe ruta Mogoșoaia - Buftea - Domnești.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, cel care va fi suspus unei noi intervenții chirurgicale, a recunoscut la Digi Sport că varianta Pitești poate reprezenta o soluție.

”Ar fi o soluție, mai ales că ar fi destul de aproape. În plus, Piteștiul este un oraș care nu a fost niciodată anti-Steaua. Dar, sigur, nu știu acum cum se prezintă terenul. Vreau să merg și eu la amicalul cu SCM Pitești pentru a vedea cum se prezintă gazonul, baza de pregătire”, a spus Duckadam, invitat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Duckadam crede că prin mutarea echipei la Pitești, Steaua ar evita drumuri lungi spre alte stadioane din țară, cum a fost la meciul cu FC Botoșani, scor 5-3, găzduit de arena celor de la CFR Cluj (foto).

”Decât să joci la Cluj, la Constanța sau mai știu eu unde, ar fi mai bună o astfel de soluție. Apoi, când echipa va intra în cantonament va putea sta două-trei zile acolo, dar în rest tot vom avea nevoie de o bază de pregătire. Deci, cu baza de antrenament, va rămâne o problemă”, a conchis Duckadam. 

Ar fi o soluţie bună pentru Steaua să se mute la Piteşti?

  • DA
  • NU