(P) Al doilea fundaș de fier al Reșiței. Cristi Chivu a cucerit Europa, dar și Cosmin Moți s-a bătut cu giganții. Azi are o nouă luptă, cu Kane și compania!

05.11.2020, 10:06
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Jucătorii din vestul Europei îi priveau cândva de sus pe cei care prindeau contracte imediat peste graniță, dar cine mai poate să râdă acum? În campionatele tari mai avem doar câteva rezerve, iar echipa națională se încropește tot mai des din estici. Ludogoreț este una dintre echipele la care și-a găsit locul Cosmin Moți, un om care a trecut Dunărea în 2012, nesigur pe ce va găsi în micuța urbe din Razgrad 

Ei bine, au trecut 8 ani de atunci, iar verzii fundașului nostru au ajuns o prezență constantă în fotbalul european, cu internaționalul român mereu printre stâlpii apărării. Azi are un nou test, dar cine mai e și Harry Kane, la ce giganți a boxat Moți? Bulgarii au pierdut primele două meciuri din această grupă și trebuie să scoată ceva din duelul cu englezii, dar londonezii sunt răniți și nervoși după înfrângerea de la Anvers.  

Deschide cont online la Superbet și vezi toate opțiunile de pariere premeci și live disponibile pentru Ludogoreț – Tottenham și nu numai!  

Ronaldo și Benzema, cam greu de marcat

Două dintre cele mai tari dueluri, mărturisite chiar de fotbalist, au fost cele cu Real Madrid, din grupele Ligii Campionilor sezonului 2014-2015. În turul din Bulgaria, Moți l-a avut pe piept pe Cristiano Ronaldo, omul care avea să câștige în acel an Balonul de Aur și care avea să devină golgheterul competiției, 10 goluri marcate, la fel ca Messi și Neymar. Evident, portughezul a marcat și atunci, dar și în returul pierdut cu 4-0 pe Bernabeu. Stânca - Karim Benzema a înscris și el și i-a făcut două seri fripte lui Moți, duelurile cu Chicharito Hernandez sau Gareth Bale fiind antrenamente, după schimbările coloșilor.  

În aceeași grupă, Moți și Ludogoreț au mai jucat împotriva lui FC Liverpool, iar scorurile au fost 2-2 și 1-2. Dintre vedete, doar Mario Balotelli și Steven Gerard, în stilul clasic, de la distanță, au marcat împotriva sa, Lambert și Sterling fiind atunci anihilați de apărarea condusă de român. Ludogoreț a încheiat acea grupă de foc pe locul 4, în spatele lui Basel.  

Descarcă aplicația Superbet și intră în universul SuperSocial, locul de întâlnire al celor mai tari pariori din România! 

Cavani și Di Maria, ca niște mașini de curse

Alte două lupte crâncene pentru supraviețuirea lui Moți și a lui Ludogoreț în Europa au fost purtate împotriva unor alți granzi, PSG și Arsenal, în sezonul 2016-2017. Edinson Cavani și Angel Di Maria l-au surprins pe fundașul român în meciul tur, câștigat cu 3-1, cu uruguaianul marcator al unei duble, dar în retur, pe Parc des Princes a fost 2-2, bombă a bombelor. Desigur, cei doi au marcat din nou, dar PSG a pierdut două puncte mari cu bulgarii, care au ieșit cu capul sus din această dublă, chiar dacă au încasat cinci goluri. 

Vizitează secțiunea ȘTIRI de pe site-ul Superbet, accesibilă și de pe telefonul mobil și pariază mereu informat! Îți punem la dispoziție analize și statistici de ultimă oră! 

Seri negre cu Ozil, Sanchez și Giroud 

Și înfrângerile la limită au farmecul lor, dar două partide sunt de tristă amintire pentru Moți, românul și-ar dori să le uite, dar nu prea poate. În aceeași grupă cu PSG, Ludogoreț a dat și peste Arsenalul lui Arsene Wenger. La Londra a fost 6-0 pentru englezi, cu Ozil marcator al unui hattrick. La Razgrad, neamțul a marcat din nou, alături de Xhaka și Giroud, fapt pentru care Moți n-a dormit multe nopți. Așa e însă când te bați cu greii Europei! Câteodată ieși puțin cam șifonat.  

De bine, de rău, de data aceasta a fost un loc 3 pentru Ludogoreț, care a întrecut-o pe Basel, rival de care a tot avut noroc în acea perioadă. Dacă mai punem la socoteală și un duel cu Lazio, din șaisprezecimile Ligii Europa, din primăvara lui 2014, în care românul l-a anihilat pe Miroslav Klose, golgheterul din toate timpurile al naționalei Germaniei, înțelegem de ce Moți a fost mereu o soluție pentru echipa națională, indiferent de contextul în care s-au făcut selecțiile. 

Kane și Son au marcat de 14 ori în Premier League

Așadar, lupta lui Cosmin Moți cu marii atacanți ai lumii continuă, iar în această seară îl vom vedea la lucru împotriva a doi dintre cei mai în formă atacanți din Anglia. Harry Kane și sud-coreeanul Son au marcat 14 dintre cele 18 goluri ale lui Tottenham, cea mai ofensivă echipă din Premier League, dar în Europa League n-a fost prea bine pentru pintenați. Înfrângerea de la Anvers s-a văzut foarte urât, iar Mourinho și compania vin în Bulgaria deciși să plece cu toate punctele. Rămâne de văzut dacă va fi iureș în apărarea lui Moți sau dacă românul mai face o SuperIspravă europeană la 35 de ani bătuți pe muchie!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chatul de la Ludogoreț - Tottenham!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc! 

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper 

Etichete: cosmin moti , grupele europa league , cote europa league , ludogoreț - tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Citeşte şi

(P) Primii SuperMilionari în Euro din pariuri sportive! Câțiva prieteni au pariat pe goluri (3+ și 5+) și câștigurile cumulate pe 109 bilete le-au adus în...

(P) La doar 12 ani, este cel mai bun jucător de fotbal din lume!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”