(P) Bucură-te de fotbal și pariuri pe Mondial în stilul unic Unibet!

21.11.2022, 13:19
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Întreaga planetă urmărește cu interes maxim cel mai mare eveniment fotbalistic al anului, Cupa Mondială, ce se desfășoară până pe 18 decembrie în fierbintele Qatar.

Iar dacă ești pasionat de fotbal și pariuri, ar fi bine să știi că Unibet marchează acest eveniment unic cu oferte speciale, pentru ca tu să te bucuri în stilul tău de biletele câștigătoare la pariuri pe Mondial!

Ai cote excelente antepost, sute de opțiuni pre-meci și piețe de pariuri live deschise nonstop, iar pentru ca tu să trăiești aceste turneu final special într-un mod la fel de special, ți-am pregătit promoții pariuri Mondial de neratat.

  • Oferă pronosticuri corecte participând gratuit la Unibet Bounce și poți câștiga pariuri extra, rotiri la sloturi sau, de ce nu, marele premiu de 500.000 RON!
    Câștigă cu 50% în plus la biletele multiple cu Combo Booster!
  • Activează creșterile de profit cu 10% la pariuri live pe Mondial!
  • Creează pariuri unice cu Bet Builder, controlează biletele cu Cash Out sau distribuie-le pe rețele de socializare cu Bet Share!

Desigur, sunt doar câteva din avantajele de care poți avea parte la Unibet în această perioadă, așa că intră zilnic pe www.unibet.ro și vezi ce surprize ți-am mai pregătit!

Bounce Unibet - Ediția Mondială Bounce de la Unibet are un fond de premiere extraordinar, cu marele premiu de 500.000 RON. Participă în mod absolut gratuit, iar pașii sunt foarte simpli! Trebuie doar să răspunzi zilnic la întrebările propuse de Unibet și poți câștiga pariuri și rotiri ori chiar marele premiu de 500.000 RON, în funcție de cât de multe răspunsuri corecte consecutive reușești să oferi.

Combo Booster - Câștigă mai mult cu 50% pentru biletele multiple cu minim 4 selecții (cotă minimă 1.25 per selecție). Ai cote excelente pe zeci de sporturi, însă poți profita și mai mult cu Combo Booster. Iar partea bună este că oferta este valabilă pentru orice sport, nu doar pentru meciurile de la turneul final. Procentul de BOOST este raportat la numărul de evenimente de pe bilet, după cum urmează:

  • 3% pentru bilete câștigătoare cu 4 selecții
  • 6% pentru bilete câștigătoare cu 5 selecții
  • 9% pentru bilete câștigătoare cu 6 selecții
  • 13% pentru bilete câștigătoare cu 7 selecții
  • 18% pentru bilete câștigătoare cu 8 selecții
  • 23% pentru bilete câștigătoare cu 9 selecții
  • 29% pentru bilete câștigătoare cu 10 selecții
  • 35% pentru bilete câștigătoare cu 11 selecții
  • 50% pentru bilete câștigătoare cu 12 selecții

Uniboost - În timp ce pariezi live pe Mondial, poți beneficia de câștiguri suplimentare mai mari cu 10% pentru un număr de 10 bilete live diferite. Sunt eligibile orice pariuri pe fotbal ori tenis ce au o cotă minimă de 1.50. Trebuie doar să selectezi creșterea de profit Uniboost pentru biletul de pariuri live și poți obține până la 2.000 RON în plus, miza maximă fiind 100 RON. În fiecare săptămână, ai la dispoziție 5 creșteri de profit live pentru fotbal și 5 pentru tenis.

Bet Builder (Creare Pariu) - Una dintre cele mai îndrăgite funcții de la operatorul care a împlinit 25 de ani vine cu opțiuni suplimentare. Astfel, poți include nu doar mai multe selecții dintr-un meci pe un singur bilet, ci chiar din mai multe meciuri. Numărul maxim de selecții este de 12. Noile opțiuni introduse sunt Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonașe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

Pe lângă toate acestea, poți profita și de alte avantaje oferite de Unibet. Ca un exemplu, prin intermediul Betshare utilizatorii pot distribui biletele pe Social Media, iar cotele mărite special pentru Mondial le pot aduce beneficii și mai mari.

Mai mult, începând cu 21 noiembrie, clienții noi au posibilitatea să opteze pentru pachete de bun venit mai avantajoase, o altă mutare dedicată Mondialului.

Stai aproape de Mondialul din Qatar și pariază pe echipele favorite doar la Unibet, casa pariurilor și promoțiilor speciale dedicate Cupei Mondiale!

Etichete: advertorial unibet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Citeşte şi

(P) El Clasico și alte 2 meciuri tari programate pe 20-22 aprilie

(P) Primii SuperMilionari în Euro din pariuri sportive! Câțiva prieteni au pariat pe goluri (3+ și 5+) și câștigurile cumulate pe 109 bilete le-au adus în...

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”