Istvan Kovacs/ Foto: Profimedia Images

Continuă laudele pentru Istvan Kovacs, după partida Manchester City - Real Madrid: "Mai rar vezi asta"

articol scris de Digi Sport
27.04.2022, 18:19
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Istvan Kovacs (37 de ani) s-a aflat la centru la partida dintre Manchester City și Real Madrid, încheiată cu scorul de 4-3, în manșa tur din semifinalele UEFA Champions League.

Continuă laudele pentru Istvan Kovacs, după partida Manchester City - Real Madrid: "Mai rar vezi asta"

Prestația arbitrului român a impresionat pe toată lumea, astfel că după Ion Crăciunescu a venit rândul lui Adrian Porumboiu să îl laude pe Istvan Kovacs. 

Fostul arbitru român l-a felicitat pe Kovacs pentru deciziile luate și a remarcat un aspect important după meciul disputat pe Etihad Stadium.

"Toată lumea, la unison, îl felicită. Sunt convins că va fi prezent la Campionatul Mondial din Qatar. Și, de ce nu, poate chiar și la finala UEFA Champions League. Vedeți, UEFA, foști mari arbitri din Europa, la unison, toți îl laudă. Mai rar vezi asemenea atitudini favorabile, cum a avut el aseară. Sunt arbitri mari care au fost 'la centru' la cele mai importante competiții, dar nu au ieșit în evidență la asemenea nivel de aprecieri cum a ieșit el aseară.

A avut o prestație cu care n-a deranjat regulile jocului și chiar le-a aplicat cu maximă atenție, dibăcie, și aici mă refer la avantajul lăsat la golul marcat de Manchester City. A arătat după gol că a fost avantaj. E o fază în care trebuie să arăți că e avantaj, dar, atâta timp cât îți permite regula jocului, dacă e avantaj și nu se materializează, revii asupra fazei în câteva secunde. Ar fi o treabă de cârcoteală să poți să-i impuți treaba asta.

Până la urmă, decizia, că ridici sau nu brațul, nu se uită nimeni. Toți se uită la joc și se opresc la fluier. Nu e obligatoriu. Avantajul îl simți, îl lași, că îl arăți cu o mână sau două, e ceva uzual, dar nu are nicio legătură. A lăsat faza și, după ce s-a marcat, a arătat că a lăsat avantaj. E perfect din toate punctele de vedere. În ceea ce privește, penalty-ul a fost clar, a avut o ezitare de câteva secunde, permisă, însă i-a fost confirmată și de asistent justețea deciziei”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Playsport.ro.

Ion Crăciunescu, reacție fermă după prestația lui Istvan Kovacs. ”Va arbitra finala Champions League”

Kovacs a condus impecabil partida de marți seară, deși a avut parte de 7 goluri, dar și de momente-cheie în care a luat deciziile cele mai bune, iar prestația acestuia l-a impresionat pe Ion Crăciunescu.

”A fost un meci de pus în ramă. Excepțional! Senzațional! Și asta datorită nivelului tehnico-tactic ridicat. Am văzut un plus de valoare și de tehnică. Echipa calificată nu s-a decis. Real Madrid pare că are șanse mai multe acum, dar nici City nu este de neglijat. A avut ocazii mai multe, așa că returul se anunță de pe acum unul de neratat.

Istvan Kovacs a avut o prestație excelentă. A avut și mare noroc, dar au fost două echipe de nivel de Champions League, o competiție a lorzilor. A avut noroc, pentru că la faza la care a avut răbdare și nu a acordat fault, a ieșit gol. Este limpede că imaginea pe care a lăsat-o în acest meci, dar nu numai, îl va conduce spre o finală în următoarea competiție. Are mari șanse să arbitreze finala de la anul, a spus Crăciunescu, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Etichete: adrian porumboiu , istvan kovacs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Dan Șucu, după ce a fost întrebat despre întâlnirea decisivă cu Mircea Lucescu și cu George Copos

Cum arată echipa etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii + Antrenorul rundei

Andrea Compagno, atac la adresa lui MM Stoica: ”Nu știu cine este acest personaj. Mi-a părut puțin ciudat”

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Citeşte şi

Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4

Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”