Colaj Leipzig - Atletico Madrid / Foto: Getty Images

Video Leipzig - Atletico Madrid 2-1. Nemții fac istorie. Dau lovitura în minutul 88 și merg în semifinalele Champions League

articol scris de Digi Sport
13.08.2020, 23:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

În direct la Digi Sport, Leipzig a reușit o performanță istorică. Echipa înființată în urmă cu 11 ani s-a calificat în semifinalele Champions League după ce a învins Atletico Madrid cu 2-1.

Nemții au jucat curajos și au început în forță, dar voleul lui Halstenberg a ocolit poarta. Spaniolii au dat replica prin Savic și Yannick Ferreira Carrasco, dar portarul Gulacsi a fost la post.

Leipzig - Atletico Madrid 2-1. Echipa germană, înființată în 2009, va juca în semifinalele Champions League

Ambele echipe au cerut câte un penalty, însă de fiecare dată arbitrul nu a dat nimic. Până la pauză, Leipzig a egalat la numărul de ocazii, prin Upamecano. Partea secundă a început cu golul lui Dani Olmo, care a deschis scorul pentru trupa lui Nagelsmann după o combinație superbă.

Doar 20 de minute a ținut bucuria nemților, pentru că Atletico a primit penalty, iar Joao Felix a egalat de la punctul cu var. Lovitura de grație a dat-o Adams în minutul 88, cu un șut deviat.

Degeaba l-a trimis Simeone pe portarul Oblak în careu. Nu s-a mai schimbat nimic, în ciuda șansei irosite de Morata, iar Leipzig - Atletico Madrid s-a terminat 2-1.

Performanța este una istorică pentru Leipzig, echipă înființată în 2009 și care va juca în semifinale, unde va da peste PSG.

VIDEO cu rezumatul meciului:

LIVE VIDEO Leipzig - Atletico Madrid 2-1:

Min. 90+6: Final de meci. Leipzig - Atletico Madrid 2-1. Performanță istorică pentru o echipă înființată în 2009. Nemții merg în semifinalele Champions League.

Min. 90+3: Ocazie Atletico. Portarul Oblak merge și el în careu, dar nu poate schimba nimic. Atletico continuă să atace, iar Filipe deviază pentru Morata, care saltă mingea peste un adversar, dar Halstenberg e atent și degajează.

Min. 88: GOOOOL Leipzig! Leipzig - Atletico Madrid 2-1. Angelino îi pasează lui Adams în fața careului, șutul acestuia e deviat ușor de Savic și intră în plasă.

Min. 71: GOOOOL Atletico! Leipzig - Atletico Madrid 1-1. Joao Felix transformă lovitura de pedeapsă.

Min. 70: Penalty pentru Atletico Madrid, la o intervenție a lui Klostermann asupra lui Joao Felix.

Min. 50: GOOOOOL Leipzig! Leipzig - Atletico Madrid 1-0. Combinație superbă a nemților, finalizată de Dani Olmo, care a marcat cu capul. Mingea a circulat pe traseul Halstenberg, Poulsen, Kampl, Laimer, Sabitzer, Dani Olmo.

Min. 45+2: Ocazie Leipzig. După o centrare din corner, Upamecano trimite cu capul direct în brațele lui Oblak.

Min. 25: Nemții cer penalty după ce o minge degajată îl lovește în mână pe Gimenez.

Min. 14: Ocazie Atletico și posibilă fază de penalty. După un corner, Gimenez trimite cu capul într-un coleg, Saul Niguez urmărește mingea, dar se împiedică, după ce este atins ușor de portar și cere penalty.

Min. 13: Ocazie Atletico. Renan Lodi face o cursă pe stânga, pasează în careu, de unde Yannick Ferreira Carrasco trage tare, din prima, la colțul scurt, dar Gulacsi parează.

Min. 10: Ocazie Atletico. Renan Lodi execută o lovitură liberă, iar Savic reia cu capul, cu boltă, dar portarul prinde și "aterizează" cu tot cu minge aproape pe linia porții.

Min. 4: Ocazie Leipzig. Nkunku centrează, Gimenez respinge scurt, până la Halstenberg, care prinde un voleu din apropiere, însă peste poartă.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:
Leipzig: Gulacsi - Halstenberg, Upamecano, Klostermann, Angelino - Sabitzer, Kampl, Laimer - Nkunku, Poulsen, Olmo
Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Renan Lodi - Carrasco, Saul, Herrera, Koke - Diego Costa, Llorente


Știrea inițială:

Învingătoarea meciului dintre Leipzig și Atletico Madrid, ce se va juca pe ”Jose Alvalade” din Lisabona, va întâlni, în semifinalele Champions League, PSG, care a trecut de Atalanta, scor 2-1, în sferturi.

LIVE VIDEO RB Leipzig - Atletico Madrid, de la 22:00, pe Digi Sport 1

RB Leipzig și Atletico Madrid sunt două dintre formațiile care au obținut calificarea în sferturile Champions League în martie, înaintea suspendării competiției.

Formația germană a eliminat din optimi Tottenham, finalista ediției trecute a Champions League, scor general 4-0, în timp ce echipa antrenată de Diego Simeone a trecut de Liverpool, deținătoarea trofeului, 4-2 în dublă manșă.

Atletico Madrid nu se va putea baza în meciul cu Leipzig pe Simo Vrsaljko și Angel Correa, lăsați în afara lotului deplasat în Portugalia după ce au fost depistați cu COVID-19. De partea cealaltă, Leipzig se poate baza pe întreg lotul.

RB Leipzig - Atletico Madrid, echipele probabile:

  • Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Mukiele, Laimer, Sabitzer, Angelino - Nkunku, Olmo, Schick
  • Atletico: Oblak - Trippier, Gimenez, Felipe, Lodi - Llorente, Koke, Saul, Carrasco - Joao Felix, Costa

Etichete: meciuri champions league , sferturi champions league , leipzig - atletico madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Adrian Porumboiu, dur cu Istvan Kovacs, după arbitrajul de la Barcelona - PSG: ”A ajuns acolo și tot nu înțelege”

Piers Morgan nu s-a abținut, după eliminarea echipei favorite din Champions League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”