Meciul FCSB - Nordsjaelland 0-0 / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv "FCSB a fost nedreptățită grav". Ion Crăciunescu, uimit de prestația arbitrului! Decizia pe care n-a putut-o înțelege

articol scris de Digi Sport
11.08.2023, 23:35
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Meciul FCSB - Nordsjaelland, scor 0-0, din turul trei al preliminariilor Conference League, a fost condus de la centru de către Milos Boskovic (40 de ani). 

Prestația muntenegreanului i-a nemulțumit atât pe roș-albaștri, cât și pe danezi. La finalul meciului, Darius Olaru a acuzat că FCSB a fost prejudiciată de cel puțin un penalty, în timp ce antrenorul oaspeților, Johannes Thorup, s-a plâns de numărul de cartonașe galbene acordate elevilor săi (două). 

Galerie Foto

Ion Crăciunescu, verdict clar după FCSB - Nordsjaelland 0-0: "A fost penalty!"

A doua zi, Ion Crăciunescu (72 de ani) s-a arătat de părere că vicecampioana României ar fi trebuit să primească penalty în minutul 72, când Damjan Djokovic a fost împins în careu de către un adversar.

Roș-albaștrii au mai cerut de două ori lovitură de pedeapsă în favoarea lor - în minutul 71, când Darius Olaru a căzut în careu, iar mai apoi cu doar câteva secunde înainte de fluierul final, la o fază care l-a avut protagonist pe Octavian Popescu. 

"Vreau să spun ceva, FCSB a fost nedreptățită grav aseară, după părerea mea. A fost penalty la acea împingere cu ambele brațe, din spate.

Să-l arunci pe jucător pe burtă și să nu dai penalty... Vai de mine! Eu nu știu cum poate să treacă un arbitru peste așa ceva", a declarat Crăciunescu, la Liga Digi Sport. 

  • Calificarea în play-off-ul Conference League se va decide joia viitoare, în Danemarca. Meciul Nordsjaelland - FCSB este programat la ora 19:30.

Gigi Becali, după FCSB - Nordsjaelland 0-0: "Cel mai bun joc al nostru de când sunt în fotbal"

Elevii lui Elias Charalambous au încheiat partida fără șut pe spațiul porții adverse, chiar dacă au evoluat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute.

Totuși, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și, în ciuda calității superioare a adversarului, consideră că gruparea roș-albastră va accede în play-off-ul Conference League.

Sunt foarte mulțumit pentru că am jucat cel mai bun joc al nostru de când sunt eu în fotbal. Am analizat când m-am sculat, am făcut o analiză la rece. Am jucat cu o echipă extraordinară care pasează foarte mult.

Nu îmi închipuiam că o echipă poate să paseze așa. Numai că noi, dacă analizezi bine jocul și le iei pe toate, noi am avut situații de a marca mai clare decât ei. Bine, ai avut bară dintr-o lovitură liberă, nu se pune aia.

Din combinații noi am avut două. Numai că l-am avut pe Compagno neinspirat acolo, iar la Cordea trebuia să fie gol. În loc să intre și să scape singur cu portarul, el s-a întors. Părerea mea e că noi ne vom califica. Noi am scos untul și smântâna din ei”, a spus Gigi Becali.

Etichete: ion craciunescu , nordsjaelland , damjan djokovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

Lecție de fairplay! Primul jucător de la Real Madrid care a recunoscut că arbitrii au greșit cu Bayern

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Simona Halep conducea cu 1-0 la seturi și a abandonat! McCartney Kessler e în turul 2 la Trophee Clarins

Citeşte şi

L-a băgat în ședință! Șucu vrea să-l dea afară, dar el cere 100.000 € ca să plece imediat. A luat 255.000 € în 5 luni

Exclusiv Ion Crăciunescu a surprins după ce Darius Olaru i-a spus arbitrului ”Băi, prostule!”

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Continuă coșmarul pentru Simona Halep, forțată să se retragă. Va mai rezista românca în circuitul WTA? citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat