martinez
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
UEFA Fußball Conference League, Playoff Round Saison 2023-2023 Toumba Stadion Thessaloniki, 31.08.2023 PAOK Thessaloniki
Ce a spus Răzvan Lucescu, înainte de returul ”de foc” cu Club Brugge din sferturile UECL
Screenshot 2024-04-15 230617
Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

FCSB - Nordsjaelland 0-0. Remiză albă în Ghencea! Roș-albaștrii au cerut 3 penalty-uri, danezii au lovit bara pe final

articol scris de Digi Sport
10.08.2023, 23:25

FCSB a obținut un rezultat de egalitate cu Nordsjaelland, scor 0-0, în prima manșă din turul trei al preliminariilor Conference League.

FOTBAL:FCSB-NORDSJAELLAND, PRELIMINARII CONFERENCE LEAGUE (10.08.2023)
Meciul FCSB - Nordsjaelland / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Galerie Foto

FCSB - Nordsjaelland 0-0. Remiză albă în Ghencea! Roș-albaștrii au cerut 3 penalty-uri, danezii au lovit bara pe final

Deși mulți nu le dădeau șanse roș-albaștrilor înainte de meci, duelul din Ghencea a fost unul echilibrat. În prima repriză, echipele nu au dorit să riște foarte mult, dar Nordsjaelland a semnat o ocazie mare în minutul 5, când Târnovanu a avut un reflex excelent la lovitura de cap a lui Frese.

Nici partea secundă nu a produs ocazii foarte mari, deși danezii au rămas în 10 după aproximativ o oră de joc, când Nagalo a primit al doilea cartonaș galben, după un fault asupra lui Octavian Popescu.

Două momente controversate au avut loc unul după altul, în minutul 71, respectiv 72. Prima dată Olaru, iar mai apoi Djokovic au cerut penalty, însă centralul Milos Boskovic a fost de neclintit în ambele rânduri.


În cel de-al treilea minut al prelungirilor, Nordsjaelland putea marca, dar lovitura liberă trimisă de Nygren s-a dus în bara transversală. La ultima fază, Tavi Popescu a căzut în careu, iar vicecampioana României a cerut din nou penalty, cu aceeași reacție din partea centralului.

Important de menționat este că FCSB nu a trimis niciun șut pe poartă în acest meci, în timp ce danezii au înregistrat trei. Returul se joacă joia viitoare, de la 19:30.

FCSB - Nordsjaelland 0-0

Min. 90+8: Final de meci.

Min. 90+5: Ocazie FCSB. Edjouma trimite o lovitură de cap care se duce puțin peste poartă. 

Min. 90+3: Ocazie Nordsjaelland. Nygren execută o lovitură liberă direct pe poartă, iar mingea se izbește de bara transversală. 

Min. 90+1: Cartonaș galben FCSB. Chiricheș este avertizat. 

Min. 89: Cartonaș galben FCSB. Edjouma este avertizat. 

Min. 82: Schimbare Nordsjaelland. Marxen intră în locul lui Jensen-Abbew. 

Min. 82: Schimbare Nordsjaelland. Coulibaly intră în locul lui Nuamah. 

Min. 74: Schimbare FCSB. Edjouma intră în locul lui Djokovic. 

Min. 73: Cartonaș galben FCSB. Coman este avertizat. 

Min. 72: FCSB mai cere o lovitură de pedeapsă un minut mai târziu, după ce Djokovic a fost împins de către un adversar. Nici de această dată Milos Boskovic nu acordă nimic. 

Min. 71: FCSB cere penalty la o intervenție în careu asupra lui Olaru, dar centralul este de neclintit. 

Min. 64: Ocazie FCSB. Dawa încearcă și el să surprindă de la mare distanță, însă trimite mult peste. 

Min. 63: Ocazie Nordsjaelland. Villadsen trimite un șut de la distanță, fără emoții pentru Târnovanu, care reține din prima. 

Min. 61: Schimbare FCSB. Gheorghe intră în locul lui Compagno. 

Min. 60: Cartonaș roșu Nordsjaelland. Nagalo are o intervenție dură asupra lui Octavian Popescu și primește cel de-al doilea avertisment. 

Min. 55: Schimbare Nordsjaelland. Antman intră în locul lui Osman. 

Min. 55: Schimbare Nordsjaelland. Nygren intră în locul lui Ingvartsen. 

Min. 49: Schimbare Nordsjaelland. Svensson intră în locul lui Dorgeles. 

Min. 48: Ocazie Nordsjaelland. Osman are o incursiune periculoasă în careu, dar Pantea are o intervenție salvatoare în ultimul moment. 

Min. 46: Începe partea secundă. 

Min. 46: Schimbare FCSB. Octavian Popescu intră în locul lui Cordea. 

Min. 45+1: Pauză în Ghencea. A fost o repriză echilibrată, în care cele două echipe au preferat mai degrabă să se cunoască decât să riște. 

Min. 45+1: Ocazie Nordsjaelland. Același Nuamah încearcă poarta FCSB-ului, dar și de această dată ratează cu mult cadrul porții. 

Min. 32: Cartonaș galben Nordsjaelland. Nagalo este avertizat. 

Min. 28: Ocazie Nordsjaelland. Nuamah șutează de la limita careului de 16 metri, dar trimite mult pe lângă poarta lui Târnovanu. 

Min. 5: Ocazie Nordsjaelland. Târnovanu are un reflex excelent la lovitura de cap a lui Frese și respinge în lateral. 

Min. 2: Ocazie FCSB. Compagno preia pe piept și reia din voleu, însă mingea trece mult peste poartă. 

Min. 1: A început meciul. 

  • Deși Șut era anunțat drept titular, mijlocașul s-a accidentat la încălzire, astfel că FCSB a făcut o schimbare de ultim moment înaintea meciului și l-a înlocuit cu Ovidiu Popescu. 

Echipa de start a FCSB-ului: 

  • Sistem 4-3-3: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Ov. Popescu, Olaru (C) - Cordea, Compagno, Coman
    Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, Gheorghe, Șut, Ngezana, Radaslavescu
    Antrenor: Elias Charalambous

Echipa de start a lui Nordsjaelland: 

  • Sistem 4-3-3: Hansen - Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew, Frese - Diomande, Tverskov, Dorgeles - Nuamah, Ingvartsen, Osman
    Rezerve: Antman, Barslund, Coulibaly, Eriksson, Hansen, Hey, Marxen, Munck, Nygren, Schandorf, Sertdemir, Svensson
    Antrenor: Johannes Thorup

Știrea inițială:

Gruparea roș-albastră a început ”ca din pușcă” sezonul 2023/2024. Elevii lui Elias Charalambous au obținut 6 victorii din tot atâtea meciuri, 4 în campionat și două în preliminariile Conference League.

FCSB va întâlni, totuși, cel mai puternic adversar din această vară. Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei, vine la București după 3 succese obținute în primele trei jocuri din campionat.

  • De-a lungul existenței sale, FC Nordsjaelland a câștigat un titlu de campioană (2011/2012) și două cupe ale Danemarcei (2009/2010, 2010/2011).

Cel mai bine cotat fotbalist al danezilor este Ernest Nuamah, un atacant ghanez evaluat la 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com. Antrenorul echipei este Johannes Thorup (34 de ani), cel care conduce echipa din luna ianuarie a acestui an.

  • 33,5 milioane de euro este valoarea la care e cotat lotul danezilor, față de 32,65 milioane cel al FCSB-ului.

FCSB - Nordsjaelland | LIVE TEXT, 21:30. Elias Charalambous: ”Marchează ușor, dar au primit gol în toate meciurile

Avem un joc european, trebuie să ne punem "hainele" europene. Venim după rezultate bune, care ne vor ajuta în meciul de mâine. Jucătorii sunt în formă bună.

Întâlnim o echipă bună, cu jucători de calitate. Este o echipă destul de tânără.

Am mare încredere în jucătorii mei, cred că depinde doar de noi. Jucăm pe același stadion pe care am jucat și precedentul meci, suntem fericiți că îi vom avea pe fani alături, ați văzut ce atmosferă au făcut săptămâna trecută.

Am văzut gazonul, este într-o condiție foarte bună. Este important să jucăm pe un teren bun, asta ne ajută. Suntem fericiți că vom juca în Ghencea, vor fi mulți fani și sunt sigur că va fi o atmosferă excelentă pe stadion. Ne place mult în Ghencea, este un stadion frumos.

Obiectivul nostru este să trecem în runda următoare, adversarii sunt tot mai grei de la o rundă la alta. Vrem să controlăm meciul de mâine și să obținem un rezultat bun. Cred că, indiferent de rezultat, calificarea nu va fi decisă mâine, ci la meciul retur.

Din punctul meu de vedere, cred că avem mixul perfect, cu jucători tineri și jucători cu experiență. Sunt încrezător că ne putem califica mai departe.

Sunt două echipe în situații similare, ambele au început bine sezonul. Ei marchează ușor, dar au primit gol în toate meciurile. Am analizat foarte bine echipa lor.

Jucătorii au arătat personalitate și caracter în ultimele meciuri. Va fi tot mai greu în Conference League, dar avem jucători cu experiență, care au jucat în străinătate, la echipa națională", a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

FCSB - Nordsjaelland | LIVE TEXT, 21:30. Trei jucători de la FCSB au fost remarcați de antrenorul lui Nordsjaelland, înainte de dubla manșă

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului tur din Ghencea, Johannes Thorup a evidențiat trei jucători de la vicecampioana României, din totalul de 27. 

"Sunt câţiva jucători buni. Îmi place căpitanul (n.r. Darius Olaru). Îmi place tânărul, Tavi Popescu. De asemenea, şi aripa stângă, Florinel Coman", a declarat tehnicianul de 34 de ani.

FCSB nu se poate baza pe David Miculescu (22 de ani) și pe Alexandru Băluță (29 de ani) în meciul cu Nordsjaelland. Cei doi jucători s-au accidentat la returul cu CSKA 1948 Sofia, nu au jucat nici cu CFR Cluj și nu vor fi în lot nici pentru confruntarea cu Nordsjaelland din Ghencea.

Miculescu și Baluță sunt singurii jucători care vor lipsi mâine (n.r. joi), sunt accidentați”, a anunțat Elias Charalambous.

Cum poate arăta FCSB în turul cu Nordsjaelland:

  • Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Oct. Popescu, A. Compagno, Coman

FCSB - Nordsjaelland | LIVE TEXT, 21:30. Aproape de un nou sold-out în Ghencea

La fel ca la meciul de campionat contra celor de la CFR Cluj, cei de la FCSB sunt pe punctul de a umple din nou arena din Ghencea.

Din cele peste 28.000 de bilete scoase la vânzare pentru această partidă, peste 22.000 au fost deja vândute.

Astfel, în ziua meciului, în care tichetele vor fi disponibile și la case, vor mai putea fi cumpărate pentru meciul cu Nordsjaelland aproximativ 6.000 de bilete.

  • 31.254 de locuri este capacitatea noului stadion Steaua - Ghencea, inaugurat în vara anului 2021.

Prețurile biletelor la meciul FCSB - Nordsjaelland

  • PELUZE - 30 LEI
  • TRIBUNA - 50 LEI
  • TRIBUNA 1 - Inel 2 - 100 LEI
  • TRIBUNA 1 - Inel 1 - 150 LEI
  • VIP - 250 LEI

Etichete: fcsb conference league , preliminarii conference league , fcsb nordsjaelland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”
profimedia-0868753464
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
andreea-prisacariu2
Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB
Screenshot 2024-04-28 at 16.43.12
”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
nadia-jemez20
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-15 230617
Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

Video Scene reprobabile în Giulești! Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter
iacob
Reacția lui Bogdan Lobonț, după Rapid - Universitatea Craiova 1-2: ”Eu știu ceea ce s-a întâmplat”
După ce Universitatea Craiova a dat lovitura în minutul 90+6, Gâlcă este sigur: ”Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
Screenshot 2024-04-26 001230
Citește și
Emi Martinez a primit două ”galbene” într-un meci, unul la penalty-uri, dar nu a fost eliminat! Acum, UEFA l-a suspendat
martinez
Discursul lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a fost eliminată din sferturile Confernce League: ”Un moment incredibil”
240411 Club Brugge vs PAOK Head Coach Razvan Lucescu of PAOK pictured during the Uefa Conference League Quarter final ro
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Alarmă la națională! Are ruptură musculară și este în pericol să rateze EURO 2024!
Alarmă la națională! Are ruptură musculară și este în pericol să rateze EURO 2024!
Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant
Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant
Sofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger
Sofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
România, la ani-lumină de un trend global: Londra tocmai a realizat un record la care nici nu putem visa
România, la ani-lumină de un trend global: Londra tocmai a realizat un record la care nici nu putem visa
Una din cele mai frumoase femei din lume ucisă de traficanți. Camerele au surprins momentul
Una din cele mai frumoase femei din lume ucisă de traficanți. Camerele au surprins momentul
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat
Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu”
Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu”
Am aflat semifinalele UECL! PAOK Salonic a fost eliminată: aventura lui Răzvan Lucescu în Europa a luat sfârșit
profimedia-0864199478

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”