FCSB a ajuns în Georgia și a efectuat deja primul antrenament / Foto: Captură Facebook @FCSB

FCSB, înaintea primului duel european, cu Saburtalo. ”Vrem să ne impunem stilul și să controlăm jocul”

articol scris de Digi Sport
20.07.2022, 21:15
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

FCSB va disputa joi primul meci oficial din actuala ediție a Conference League. De la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, fotbaliștii lui Anton Petrea (47 de ani) se vor duela cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi.

FCSB, înaintea primului duel european, cu Saburtalo. ”Vrem să ne impunem stilul și să controlăm jocul”

Galerie Foto

Delegația roș-albaștrilor a ajuns în Georgia miercuri după-amiaza, după care a urmat antrenamentul oficial, dar și conferința de presă la care a fost prezent doar antrenorul principal.

  • Saburtalo - FCSB este programat joi, de la 19:00, în preliminariile Conference League. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Abonaţii Digi Mobil vor putea viziona partida în Aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro.

”Este primul meci pentru noi în Europa în acest sezon. Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic la penalty-uri, după un meci pe care l-au pierdut acasă, dar au învins în deplasare, ceea ce ne pune pe gânduri şi ne face să tratăm meciul foarte serios şi să încercăm să scoatem un rezultat bun.

Sper să putem să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlăm jocul dacă se poate şi să obţinem un rezultat cât mai bun, dar pentru asta trebuie să facem un efort.

Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că, spun încă o dată, va fi un meci foarte dificil. Nu putem să vorbim de procente, suntem la începutul sezonului şi nu putem fi 100% pregătiţi. Am jucat doar un meci oficial în campionat pe care nu l-am câştigat. Fizic nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc eu. Dar este normal fiind la început de sezon”, a spus Petrea.

Anton Petrea: ”Suntem pregătiţi pentru orice se va întâmpla mâine pe teren”

Antrenorul vicecampioanei României, echipă care a debutat cu stângul în Superliga, 1-1 cu U Cluj, spune că fotbaliștii săi sunt pregătiți pentru a face față indiferent de formula pe care o vor alinia gruzinii.

”Într-o competiţie europeană nu cred că mai există favorite, mai ales la început de sezon. Avem exemple multe de echipe care nu au reuşit să se califice.

Trebuie să fim foarte, foarte serioşi, să tratăm meciul foarte serios, nu cred că este cineva favorită certă. Am urmărit adversara în două partide şi am observat că au schimbat sistemul de joc.

Suntem pregătiţi pentru orice se va întâmpla mâine pe teren şi trebuie să ne adaptăm la ce echipă vor alinia adversarii noştri şi vom încerca să ne impunem stilul", a mai spus Petrea.

Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo Tbilis se va disputa la București, pe data de 28 iulie.

Dacă va trece de Saburtalo Tbilisi, FCSB se va duela în turul trei preliminar al UEFA Conference League cu învingătoarea meciului dintre Vikingur Gota - Dunajska Streda.

Etichete: anton petrea , saburtalo , saburtalo - fcsb live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a învins-o pe Olympiakos și poate deveni campioana Greciei

Emoții mari pentru echipa națională: încă o accidentare înainte de EURO 2024!

Nebunie la Salonic: PAOK a câștigat derby-ul cu Olympiakos! Trupa lui Răzvan Lucescu, asalt către titlu

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

News Alert CFR Cluj și FCSB și-au aflat adversarele din grupele Conference League! Misiune complicată pentru ambele echipe

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”