Gigi Becali / Foto: Digi Sport

Exclusiv ”Trebuia să intre Marco Van Basten!”. Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după eșecul de la Londra

articol scris de Digi Sport
09.09.2022, 12:00
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani) nu a fost impresionat de jocul prestat de FCSB aproape 70 de minute pe London Stadium, perioadă în care West Ham United nu a tras niciun șut la poartă, și a spus că a realizat marea diferență de valoare dintre fotbalul românesc și cel britanic.

”Trebuia să intre Marco Van Basten!”. Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după eșecul de la Londra

Galerie Foto

”Trebuia să intre Marco Van Basten!”. Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după eșecul de la Londra

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus după primul eșec al vicecampioanei Ligii 1 în Grupa B a Conference League, 1-3 cu West Ham, că Nicolae Dică (42 de ani) a greșit schimbările după ce gazdele au restabilit egalitatea din penalty. Becali l-ar fi vrut în teren pe Marco Dulca (23 de ani), nu pe Octavian Popescu (19 ani).

Milionarul din Pipera a dezvăluit că l-a sunat pe MM Stoica după meci, fiind contrariat că Darius Olaru (24 de ani) a fost schimbat cu Octavian Popescu (19 ani), mutare care s-a dovedit a fi una falimentară. 

Omul cu banii de la vicecampioana Ligii 1 credea că, la acel moment al meciului, minutul 70, nu era oportună schimbarea unui mijlocaș cu un fotbalist de profil ofensiv, mai ales că scorul era 1-1. Becali se aștepta să intre în teren Marco Dulca.

”68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. Când a băgat Dică și a schimbat Dică un mijlocaș cu Tavi Popescu... nici nu am știut că a intrat pe teren. L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru.

Băi, Mihai, ce s-a întâmplat? De ce a ieșit Olaru? Nici nu știam că în teren e Octavian Popescu.

Mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Eu nu știam că Tavi Popescu este în teren. Bun s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, ăla de la Chindia, Marco Van Basten sau cum îl cheamă (n.r. - Marco Dulca), a spus Becali, la Digi Sport.

Galerie Foto

Octavian Popescu, pus la zid după evoluția de la Londra. ”Fotbalul pe care-l practică el este de domnișoare”

Tavi Popescu nu s-a ridicat deloc la nivelul pretențiilor, plus că a greșit flagrant la faza din care s-a făcut 2-1, când a respins un balon direct spre careul de 6 metri al lui Târnovanu.

”Perla” lui Gigi Becali (64 de ani) a fost aspru criticată după prestația de joi seară.

”Este departe de ce s-a crezut că poate să fie. Și eu l-am lăudat, la un moment dat, fără rezerve, dar acum e din alt film, altă lume. Golul celor de la West Ham a plecat din pasa lui și s-a făcut 2-1. Încă nu este ce ar trebui să fie.

La fel și Miculescu, care este departe de suma de transfer. A intrat fără vlagă. Ok, înțeleg că sunt tineri, dar ambiția trebuia să se vadă.

Dar, Popescu este o umbră palidă. Ce diferență între jocul lui Coman și cel al lui Tavi Popescu. El are condiții de dezvoltare, dar acum fotbalul pe care-l practică este de domnișoare.

Fotbalul de azi e altfel, e puternic, se bazează pe forță, e mai cu mușchi pe picioare”, a spus Adrian Porumboiu, la Pro Arena.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , marco dulca , west ham fcsb 3-1 , grupa b conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Neașteptat! Marele absent din primul 11 al Rapidului în partida cu Sepsi

Oficial A semnat și a revenit la Liverpool, după numai un an!

Foto Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune "Regina Europei"

Pep Guardiola le-a felicitat pe Real Madrid și Dortmund, dar a avut un mesaj și pentru Bayern și PSG

Citeşte şi

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

Motivul pentru care Gigi Becali ”nu a îndrăznit” să îl aducă pe Mircea Lucescu la FCSB

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale” citeşte ştirea pe Prosport.ro

CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma" citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale