Ladislau Boloni / Foto: Profimedia

Boloni a fost deranjat teribil, după ce a văzut gestul jucătorilor de la FCSB: "L-am sunat pe Burleanu!"

27.07.2020, 16:29
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Ladislau Boloni (67 de ani) a fost extrem de deranjat de scandările xenofobe ale jucătorilor de la FCSB, care au avut loc după finala Cupei României, câștigată contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0.

După meciul de la Ploiești, galeria celor de la FCSB i-a așteptat pe jucători la baza de pregătire de la Berceni, iar împreună au scandat împotriva Ungariei. Mesajele jignitoare au venit în contextul meciului disputat cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ladislau Boloni: "Ce s-a întâmplat acolo e la ani lumină de civilizație"

Boloni, fost mare internațional român cu origini maghiare, spune că s-a simțit lezat de imaginile pe care le-a văzut și nu înțelege de ce s-a ajuns la astfel de scandări.

"Sunt două echipe apropiate de mine (n.r - FCSB și Sepsi) și îmi pare nespus de rău pentru acea prostie de după meci. Ce s-a întâmplat acolo e la ani lumină de civilizație.

Faptul că jucătorii au fost implicați reprezintă un contrast puternic cu principiile acestei echipe, care i-a avut la un moment dat pe Helmut Duckadam, Miodrag Belodedici, Tudorel Stoica, Laszlo Boloni, Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă, iar pe bancă se aflau Emeric Ienei sau Anton Weissenbacher (...)", a declarat Boloni, potrivit Nemzetisport.

Ladislau Boloni: "L-am sunat pe Burleanu să-mi explice cum e posibil așa ceva"

Nemulțumirea antrenorului a fost atât de mare încât l-a sunat chiar pe Răzvan Burleanu pentru a-i cere să-i sancționeze aspru pe cei de la FCSB.

"Văzând ce s-a întâmplat, l-am sunat pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, și i-am cerut să-mi spună cum e posibil să se întâmple așa ceva. Sigur, nu e vina lui. Va fi vinovat doar dacă cele întâmplate nu vor avea consecințe.

Iar aici nu vorbesc de o amendă simbolică, de 5.000 sau 10.000 de euro, pe care patronul o poate plăti fără probleme din buzunarul lui mare", a mai spus Boloni.

Duckadam: "Eu mă delimitez total de aceste lucruri"

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a condamnat scandările fanilor, mai ales că, în ultima vreme, aceștia au încercat să realizeze o conexiune mai strânsă cu gloriile clubului.

"Eu am vorbit săptămâna trecută cu Mustață (n.r - liderul de galerie de la FCSB), când am fost cooptat ca președinte de onoare al Asociației Suporterilor. Mi-a zis că președinte de onoare a acceptat și domnul Ienei, iar atunci nu înțeleg acele scandări.

Chiar dacă o să-mi iau înjurăturile de rigoare, eu mă delimitez total de aceste lucruri", a declarat Duckadam, la Digi Sport Special.

Sepsi reclamă comportamentul "antimaghiar" al celor de la FCSB

Conducerea clubului Sepsi Sf. Gheorghe a reclamat printr-un comunicat de presă manifestările cu caracter "antimaghiar şi xenofob" ale suporterilor şi jucătorilor echipei FCSB la sărbătoarea de după câştigarea Cupei României.

"Conducerea Clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a luat act cu consternare despre faptul că nu încetează manifestările cu caracter antimaghiar şi xenofob la adresa echipei noastre. Potrivit presei sportive, după finala Cupei României, jucătorii FCSB au sărbătorit alături de câteva sute de fani la baza echipei din Berceni.

În afara cântecelor obişnuite, suporterii au dat tonul şi scandărilor xenofobe, iar jucătorii echipei FCSB nu au părut deranjaţi", se arată într-un comunicat de presă al grupării ardelene.

Etichete: sepsi , ungaria , ladislau boloni , scandari xenofobe , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă