Cristi Balaj / Foto: Captură Digi Sport

CFR Cluj, acuzată de blat chiar de către fanii echipei! Reacția lui Cristi Balaj după eșecul cu Sepsi

articol scris de Digi Sport
28.04.2023, 14:43
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj are două eșecuri la rând, fără gol marcat. Pe 26 aprilie, echipa pregătită de către Dan Petrescu a fost eliminată în semifinalele Cupei României.

Cristi Balaj: "Prestația noastră i-a trimis pe oameni cu gândul spre așa ceva"

CFR Cluj a pierdut la scor de neprezentare meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar singurul obiectiv rămas este campionatul. În SuperLiga, CFR Cluj este la patru puncte de liderul Farul.

După meciul de la Sfântu Gheorghe, președintele CFR-ului, Cristi Balaj (51 de ani), a dezvăluit că a primit mai multe acuzații de blat chiar din partea fanilor echipei clujene.

  • Luni, 1 mai, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, este programat meciul Rapid – CFR Cluj, în etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii.

"Eu nu țin minte să fi intrat într-un meci așa cum s-a întâmplat la Sepsi, chiar nu țin minte! Poate să fie o justificare oboseala, dar poziția în teren sau anumite lucruri... Dan Petrescu ar trebui să le explice!

Am fost dezamăgiți! Prea multe nu sunt de spus! N-ar fi corect să vorbim de jucători, dar e greu să le dau circumstanțe, în afară de oboseală.

Nu, nu e lipsă de valoare! Aceeași echipă a bătut-o fără drept de apel pe Sepsi. Cred că a fost doar oboseala. Au lipsit și schimbările, având jucători accidentați. Krasniqi, Deac, Maglica, jucători care ar fi putut să facă diferența.

Mi-au zis unii “Deci voi n-ați jucat ca să îi lăsați în finală și ei să vă lase să câștigați în campionat”. Unii oameni care țin cu CFR. Terminați cu tâmpeniile! În primul rând, eu o consider o jignire. CFR dorește să câștige orice partidă, la fel și cei de la Sepsi.

Vreți să spuneți că Burcă a luat cartonaș roșu, am pierdut cu 3-0 și am introdus cei mai buni jucători pe care i-am avut la dispoziție, ca să pierdem? Am riscat accidentări, e o anomalie, o nebunie.

După ce am jucat în meci... la asta i-a dus gândul pe oameni. Vă dați seama cât de trist a fost pentru mine că prestația noastră i-a dus cu gândul spre așa ceva", a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova au emoții pentru calificarea în cupele europene

Cu CFR Cluj eliminată din cursa spre Cupa României, competiție care garantează prezența în cupele europene, doar primele două echipe clasate în play-off vor fi sigure de prezența în competițiile din Europa.

A treia echipă clasată va disputa un baraj cu una dintre echipele care vor încheia pe locul șapte sau locul opt în play-out-ul SuperLigii.

Câștigătoarea Cupei României se va bucura de ultimul loc din competițiile europene. În cursa pentru acest trofeu au rămas Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj.

Dacă CFR Cluj ar fi cucerit Cupa României, echipa care va încheia pe locul trei avea garantată prezența în Conference League, în condițiile în care este puțin probabil ca ardelenii să nu încheie pe podium în play-off. Astfel, echipa de pe locul patru ar fi dat barajul de calificare în Conference League cu echipa din play-out.

Etichete: cfr cluj , cupa romaniei , sepsi , balaj , cristi balaj , sepsi cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”