Krasniqi a înscris pentru CFR Cluj, în meciul cu FC Argeș / Foto: captură Digi Sport

Video CFR Cluj - FC Argeș 1-0. Campioana e în semifinale, după ce a dat primul șut pe poartă în minutul 46 și gol în minutul 89

articol scris de Digi Sport
06.04.2023, 22:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de FC Argeș fără "strălucire", cu 1-0, prin "rețeta brevetată" de Dan Petrescu: joc economicos și faze puține de poartă.

CFR Cluj - FC Argeș 1-0. Krasniqi a marcat în minutul 89

În prima repriză, CFR nu a avut nicio fază de poartă, în timp ce oaspeții au avut două "jumătăți de ocazii", prin Biai și Celestine. În repriza a doua, jocul s-a schimbat, iar campioana României a dat primul șut pe poartă în minutul 46.

După o oră de joc, Krasniqi l-a pus la încercare pe portar cu un șut din afara careului. Argeșenii au avut apoi trei ocazii, dintre care cea mai mare a fost ultima, când Brendon nu a putut înscrie de la doi metri pentru că a sărit prea devreme.

CFR a avut o ocazie prin Maglica, în minutul 88, iar peste un minut, Krasniqi a marcat. În semifinale, CFR Cluj o va întâlni pe Sepsi.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - FC Argeș 1-0:

LIVE VIDEO CFR Cluj - FC Argeș 1-0

Min. 90+3: Final de meci. CFR Cluj se califică în semifinale, unde o va întâlni pe Sepsi.

Min. 90+3: Betrand (FC Argeș) primește cartonaș galben.

Min. 89: Gol CFR. Bîrligea pasează la Krasniqi, care șutează din careu și înscrie.

Min. 84: Schimbare la CFR: Bîrligea intră în locul lui Maglica.

Min. 82: Ocazie CFR. După o recentrate în fața porții, Maglica reia din foarfecă laterală, dar lovește defectuos și mingea merge exact pe direcția portarului, care reține.

Min. 77: Schimbare la FC Argeș. Rizzi intră în locul lui Brendon.

Min. 77: Ocazie Argeș. După o centrare din corner, Brendon reia cu capul, dar peste poartă.

Min. 76: Ocazie Argeș. Jakolis pătrunde pe stânga și centrează în fața porții, Garita deviază, dar portarul Sava apără.

Min. 72: Ocazie Argeș. Jakolis e lansat perfect printre doi fundași adverși, dar nu poate trece mingea de colegul său, Garita, care era căzut în careu. Pentru că acesta a atins mingea, arbitrul a fluierat offside.

Min. 66: Două schimbări la CFR: Cvek intră în locul lui Muhar și Janga, în locul lui Yeboah.

Min. 62: Schimbare la FC Argeș: Garita intră în locul lui Celestine.

Min. 60: Ocazie CFR. Krasniqi șutează din afara careului, dar portarul boxează.

Min. 56: Peteleu (CFR Cluj) primește cartonaș galben.

Min. 46: Ocazie CFR. Primul șut pe poartă a campioanei vine abia acum, prin Muhar, din exteriorul careului, pe jos, dar portarul reține.

Min. 46: Două schimbări la CFR: Petrila intră în locul lui Fica și Krasniqi, în locul lui Bălan.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+1: La pauză, CFR Cluj - FC Argeș 0-0.

Min. 19: Ocazie Argeș. După o centrare din corner, Celestine trimite cu capul, dar îl lovește pe Maglica, care degajează.

Min. 15: Ocazie Argeș. Biai șutează din afara careului, dar pe lângă poartă.

Min. 1: Începe meciul.

CFR Cluj: Sava - Bălan, Țîru, Kolinger, Peteleu - Braun, Muhar, Hoban, Fica - Maglica, Yeboah
Rezerve: Scufet, Manea, Burcă, Filip, Cvek, Petrila, Krasniqi, Bîrligea, Janga
Antrenor: Dan Petrescu

FC Argeș: Micle - Tofan, Dobrosavlevici, Turda, Da Silva, Vianna - Crețu, Biai Rocha, Mezza Colli, Jakolis - Celestine
Rezerve: Micu, Njike, Oprescu, Ionuț Șerban, Moise, Tîrcoveanu, Bertrand, Rizzi, Garita
Antrenor: Bogdan Vintilă


Știrea inițală:

CFR Cluj - FC Argeș, LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1, în sferturile de finală ale Cupei României

CFR Cluj și FC Argeș se înfruntă de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, în faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Meciul CFR Cluj - FC Argeș poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Ambele formații nu au un moral bun înaintea meciului din Gruia. CFR Cluj a început play-off-ul SuperLigii cu două remize, în timp ce FC Argeș nu a mai câștigat un meci în campionat de 16 runde. 

Ultima victorie oficială a piteștenilor, în afară de campionat, a fost chiar în Cupa României, în grupe, cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în luna decembrie.

În cadrul sezonului regulat din Liga 1, cei de la CFR Cluj s-au impus în ambele dueluri cu piteștenii, scor 1-0 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

Câștigătoarea meciului CFR Cluj - FC Argeș o va întâlni în semifinalele Cupei României pe învingătoarea duelui Sepsi - CS Mioveni.

Dan Petrescu: "Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu"

La conferința de presă organizată înaintea partidei din Gruia, Dan Petrescu a spus că își dorește foarte mult să își treacă un nou trofeu în palmaresul personal, însă a recunoscut că nu va fi ușor.

Antrenorul CFR-ului a ținut să le atragă atenția jucătorilor săi asupra întâlnirii cu FC Argeș, pe care a numit-o mai dificilă decât cea cu FCSB, de la sfârșitul acestei săptămâni, din play-off.

Totodată, Petrescu s-a arătat îngrijorat și din cauza numeroaselor absențe de lot cu care se confruntă la această oră.

”Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută. Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă și Cupa ne-a interesat.

Mi-aş dori să trec de Argeş, şi apoi vorbim. Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. Jucătorii la meciul cu FCSB nu au nevoie de prea multă motivaţie.

Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare, şi duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important. Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine.

Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suuspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă timpul. Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală”, a declarat Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , sferturi cupa romaniei , cfr cluj fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit acuzațiile la adresa lui Bergodi și a răbufnit: ”Frază care spune si dezvoltă multe”

Live Score&Video Chelsea - Tottenham 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Chalobah a deschis scorul. Drăgușin, pe banca de rezerve

Marius Șumudică s-a întâlnit cu Dan Șucu și a tras concluzia despre acționarul Rapidului: ”Vă spun doar atât”

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Citeşte şi

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj!

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”