Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați / Foto: SC Otelul Galati

Dinamo are 13 meciuri fără victorie, dar Dorinel Munteanu se teme: ”Vom avea un meci foarte greu”

articol scris de Digi Sport
06.12.2023, 14:50
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Dinamo și Oțelul Galați se întâlnesc joi, de la ora 20:45, în cadrul etapei a treia din grupele Cupei României

  • Partida de pe ”Arcul de Triumf” va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, în format LIVE VIDEO pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport de către Abonații RCS-RDS de pe teritoriul României. 

Dorinel Munteanu: ”Chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai puţin bună, rămâne Dinamo”

După două etape jucate, Dinamo se află pe locul al cinci în grupă, cu doar două puncte obținute. De cealaltă parte, Oțelul este lider, cu patru puncte acumulate. 

La conferința de presă premergătoare partidei, Dorinel Munteanu a vorbit la superlativ despre Dinamo, chiar dacă echipa din ”Ștefan cel Mare” trece printr-o perioadă extrem de complicată. 

"Cele mai frumoase jocuri sunt cele cu echipele de tradiţie, echipe bune ale campionatului. Chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai puţin bună, rămâne Dinamo şi vom avea un meci foarte greu mâine.

Ne dorim să ne calificăm în următoarea etapă a Cupei României şi avem nevoie de cel puţin un punct, dacă nu trei puncte. Mergem să ne calificăm, ăsta este obiectivul propus, să ieşim din grupe.

Aşa că vom face tot posibilul pentru asta şi vom folosi cea mai bună formaţie. Am văzut jocul lor cu Sepsi, un joc consistent. Au un antrenor nou, dar nu poate să facă minuni după o zi sau două.

Dinamo este Dinamo şi trebuie să ne concentrăm foarte bine", Dorinel Munteanu, notează Agerpres.

Claudiu Niculescu: ”Eu aș fi mers în continuare pe mâna lui Ovidiu Burcă”

La sfârșitul lunii noiembrie, după 17 etape în care Dinamo câștigase doar două partide, Ovidiu Burcă (43 de ani) a plecat din ”Ștefan cel Mare”.

La scurt timp, șefii ”Câinilor” l-au instalat pe banca tehnică pe croatul Zeljko Kopic (46 de ani), care a pierdut la debut cu Sepsi, scor 1-2. 

Totuși, Claudiu Niculescu, fost antrenor și fotbalist la Dinamo, este de părere că Ovidiu Burcă ar fi trebuit să rămână la cârma echipei de pe penultimul loc din SuperLiga. 

Actualul tehnician al celor de la Șelimbăr și-a motivat alegerea prin faptul că Burcă era deja obișnuit cu presiunea de la Dinamo. 

”Eu aș fi mers în continuare pe mâna lui Ovidiu Burcă. Presiunea este mare, eu știu ce înseamnă Dinamo. E presiune din toate părțile, așa e la toate cluburile mari. Ovidiu era de un an și jumătate la club, a simțit ce înseamnă presiunea, a avut parte de acel prim impact când a preluat echipa.

Uite că rezultatele nu au mers, poate transferurile nu au fost bune. Nu știu care sunt cauzele. Ar fi avut capacitatea, din iarnă, să redreseze corabia. Nu știu ce se va întâmpla, sper că noul antrenor, Kopic, să fie omul care să stabilizeze situația. Nu știu dacă Dinamo va mai avea puterea să se întoarcă atât de repede în Liga 1 dacă pică.

Anul trecut, în septembrie, erau jos, dar au urcat ușor ușor, iar în ultima etapă au intrat în play-off și cu jocul rezultatelor, au fost și anumite conjuncturi anul trecut. Eu m-am pus în locul lui. Știu ce înseamnă. Se uită repede performanța. Dacă retrograda, îi rămânea eticheta negativă. Promovarea s-ar fi șters din mintea suporterilor”, a spus Claudiu Niculescu, la GSP.ro.

 

Etichete: dinamo , otelul galati , dorinel munteanu , cupa romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Mesajul categoric transmis de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul în Grecia și a scris istorie pentru PAOK

Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație

Citeşte şi

Dorinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă: ”Mi-ar fi rușine dacă aș fi în locul lor!”

Video Dorinel Munteanu a anunțat ce se va întâmpla la Oțelul, după ce echipa a ratat tot sezonul în doar 5 zile

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian