Dorinel Munteanu / Foto: Sport Pictures

Video Dorinel Munteanu, acuzații dure la adresa arbitrului, după calificarea Oțelului în ”sferturile” Cupei: ”Bag mâna în foc!”

articol scris de Digi Sport
07.12.2023, 23:34
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Partida dintre Dinamo și Oțelul Galați din grupele Cupei României a fost un adevărat spectacol și s-a încheiat cu o remiză, scor 3-3.

Astfel, ”Câinii Roșii” au fost eliminați din Cupa României, în timp ce trupa pregătită de Dorinel Munteanu merge în ”sferturi”, acolo unde se va duela cu Universitatea Craiova.

Dorinel Munteanu, nervos după ce Oțelul s-a calificat în sferturile Cupei României: ”Asistentul a fost rău intenționat!”

Dorinel Munteanu a fost extrem de nervos la finalul meciului, când a primit și cartonașul roșu din partea arbitrului central. Antrenorul gălățenilor susține că totul a pornit de la contră pe care a avut-o cu arbitrul asistent, care i-a reproșat acestuia că se împiedică de sticlele lăsate în apropierea tușei.

Dorinel Munteanu este convins că asistentul a fost rău intenționat și consideră că și-a dorit ca acesta să fie suspendat la jocul din campionat pe care Oțelul îl va disputa împotriva lui Sepsi.

Puteam să câștigăm, dar a intervenit o relaxare în apărare și am primit două goluri rapid. Trebuie să mai muncim, dar felicit echipa pentru calificare.

Nu au fost mulți nervi la final, dar la începutul jocului, acest arbitru, pot să mă gândesc că a fost doar rău intenționat. Este din Oradea, jucăm cu Sepsi în următorul joc, e clar că trebuia să fiu suspendat. Mi-am pus sticlele la mine în perimetru, mi-a spus să le iau pentru că va călca pe ele.

A călcat pe ele venind în teritoriul meu, nu i-am spus absolut nimic, nu l-am înjurat, nu am spus un cuvânt urât. Am zis de ce nu mă lăsați să pun apa în perimetrul meu? Le-am dat la o part după aceea. Atât l-a dus capul, în minutul 90, a venit la mine și mi-a dat al doilea galben. Nu pot să mă gândesc și eu că e din Oradea și eu joc cu Sepsi? Din minutul 1, a început să mă șicaneze. De ce să iau sticlele, e dreptul meu să le pun acolo. El venea tot timpul pe la mine pe acolo. Ce să fac? Nici aici nu mă lăsați? Tot timpul a fost rău intenționat. Pot să bag mâna în foc! Bineînțeles că mi-a stricat seara. Pentru proteste? Ce proteste, să îmi spună ce proteste. A venit centralul și mi-a dat. Ce au vorbit ei în căști Dumnezeu știe. Problema mea, a generației mele, este că suntem provocați din minutul 1.

Nu vreau ca asta să umbrească jocul bun al echipei, deși mi-a stricat toată seara, pentru că ne-am propus să obținem maximum de puncte în ultimele trei etape, dar și așa vom câștiga cu Sepsi. Am făcut o schimbare în prima repriza din cauza accidentării, dar am făcut și din punct de vedere tactic, pentru că Ariel nu a jucat ceea ce voiam de la el.

Am fost forțat să fac trei schimbări cu o înlocuire, mi-a fost foarte greu. Îi felicit pentru calificare. Este pentru prima dată când trec în fazele superioare, mai am timp să aduc jucători, să întărim echipa, să fim stabili din punct de vedere financiar, timpul e de partea mea.

Supărarea nu poate să îmi treacă, pentru că dacă în alte jocuri meritam roșu sau galben, poate am spus cuvine necugetate, azi nu am spus nimic, nu se poate. Am mai câștigat meciuri fără să fiu pe bancă, dar e clar că mie îmi lipsește să nu fiu pe bancă, suferința e mult mai mare”, a spus Dorinel Munteanu la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul partidei Dinamo - Oțelul 3-3

Etichete: dinamo , otelul , dorinel munteanu , cupa romaniei , asistent


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Ionuț Lupescu a remarcat elementul cheie care a ajutat-o pe Dinamo să ajungă la baraj

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Citeşte şi

Record pentru Dinamo! Câte bilete au vândut ”Câinii” pentru barajul cu Csikszereda

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”