Ricardo Grigore a marcat un eurogol pentru Dinamo în meciul cu Foresta / Foto: captură Digi Sport

Video Cupa României, optimi | Foresta - Dinamo 0-4. Grigore, eurogol pentru "câini", care au făcut antrenament cu public

30.10.2019, 20:59
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo a început meciul cu Foresta, din optimile Cupei, cu gândul la "dezastrul" din noiembrie 2000, când "câinii" au condus cu 4-0 și au pierdut cu 4-5. Foresta, aflată în Liga 3, a ratat prima șansă, prin Marin, dar oamenii lui Dusan Uhrin au respins de pe linia porții.

Câteva secunde mai târziu, pe contraatac, Dinamo a deschis scorul prin Ricardo Grigore, care a reușiut un eurogol: șut din prima, cu exteriorul, în vinclu.

Foresta - Dinamo 0-4. Sucevenii au ratat șanse uriașe în prima repriză

În minutul 14, Nistor l-a pus la încercare pe portarul Ailenei, iar la cealaltă poartă, Straton a avut un reflex fantastic din fața lui Martin. Apoi, portarul sucevenilor a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Grigore, iar Moldoveanu a reluat în bară, din foarfecă. Straton a fost din nou senzațional la ocazia lui Alex Marin și la lobul lui Drugă.

În partea secundă, Celeadnic a trecut pe lângă gol, însă tot dinamoviștii au fost cei care au marcat, prin Perovic, care a trimis în plasă la prima atingere de balon. În minutul 70, Moldoveanu a făcut 3-0 din centrarea lui Brito, iar Perovic a reușit dubla în minutul 87 și Foresta - Dinamo s-a terminat 0-4.


LIVE VIDEO Foresta - Dinamo, în optimile Cupei României:

UPDATE min. 87: GOOOOOL Dinamo! Sorescu pasează cu exteriorul pentru Ricardo Grigore, care prelungește până la Perovic, iar acesta reușește dubla.

UPDATE min. 70: GOOOOOL Dinamo! Brito centrează de pe stânga, iar Moldoveanu pune latul și înscrie cu o execuție din prima.

UPDATE min. 62: GOOOOOL Dinamo! Nistor centrează pentru Moldoveanu, care îi trimite lui Perovic, iar acesta marchează la prima atingere de minge.

UPDATE min. 55: Ocazie Foresta. După un corner executat de Cerlincă, Celeadnic trimite cu capul în piciorul lui Puljic.

UPDATE min. 46: Începe repriza a doua.

UPDATE min. 45+1: La pauză, Foresta - Dinamo 0-1.

UPDATE min. 38: Ocazie Foresta. Câteva secunde mai târziu, Drugă trimite un șut centrare lobat, iar Straton respinge de sub transversală.

UPDATE min. 38: Ocazie Foresta. Drugă centrează de pe stânga, iar Alex Marin vine pe bara a doua și reia cu capul, dar Straton scoate senzațional.

UPDATE min. 30: Bară Dinamo! Brito centrează de pe stânga, Grigore reia cu capul, portarul Aielenei respinge de pe linia porții, până la Moldoveanu, care trimite o foarfecă în bară.

UPDATE min. 14: Ocazie uriașă Foresta. Sucevenii centrează de pe dreapta, Moura încearcă să respingă, dar mingea atinsă de el îl lovește în coapsă pe Martin, iar Straton intervine fantastic din 2 metri, cu un reflex de senzație.

UPDATE min. 14: Ocazie Dinamo. Nistor îl lansează pe Moldoveanu pe dreapta, acesta pătrunde în careu și întoarce pentru același Nistor, care șutează, dar portarul sucevenilor boxează, cu emoții.

UPDATE min. 9: GOOOOOL Dinamo! La faza care a urmat, dinamoviștii pleacă pe contraatac, Moura centrează în careu, Moldoveanu îi așează cu pieptul lui Ricardo Grigore, care prinde un super șut, din prima, cu exteriorul, direct în vinclu.

UPDATE min. 9: Ocazie Foresta. După un corner executat de Drugă, Marin reiua cu capul din câțiva metri, dar fundașii dinamoviști resping de pe linia porții.

UPDATE min. 1: Începe meciul.


Foresta - Dinamo | Echipa de start a "câinilor"

Dinamo:
Straton - Moura, Puljic, Corbu, Klimavicius - Grigore, Filip - Nistor, Popa, Moldoveanu - Brito
Rezerve: Piscitelli, Ciobotariu, Popescu, Sorescu, Răuță, Mrzljak, Perovic
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Foresta Suceava - Dinamo, Digi Sport 1, 19:30

Foresta Suceava a oferit una dintre surprizele din șaisprezecimile competiției, când s-a impus, scor 2-1, în fața lui Gaz Metan Mediaș. Dinamo a trecut de UTA Arad, meci câștigat cu 3-1 de elevii lui Dusan Uhrin.

Dinamoviștii vor să-și ia revanșa în fața sucevenilor, după umilința de pe 11 noiembrie 2000. Atunci, Dinamo a condus în „Ștefan cel Mare” cu 4-0 în minutul 70, dar la final s-au impus moldovenii, scor 5-4.

Etichete: dinamo , cupa romaniei , foresta suceava , foresta dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat