8. Gheorghe Hagi (locul 255): 27 - 31 de milioane de euro / Foto: Sport Pictures

Hagi nu a mai rezistat. "Asta e comedie! Păi, dacă jucătorul spune că a fost şmecher?!"

articol scris de Digi Sport
23.09.2021, 08:47
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gică Hagi s-a abţinut cât a putut la finalul meciului Farul-Sepsi, 0-1, în 16-imile Cupei României, atunci când a fost întrebat despre penalty-ul acordat de "centralul" Radu Petrescu la semnalizarea "asistentului" Mircea Grigoriu.

O fază care te lasă fără cuvinte, iar explicaţiile primite de jucători de la arbitri sunt de-a dreptul incredibile: "N-am dat la tine (n.r. la intervenţia lui Larie, produsă la un metru în afara careului), ci înainte. Nici el nu ştia de ce dăduse penalty". 

În intervenţia telefonică de la Digi Sport Special, însă, Hagi nu a mai putut răbda. Probabil văzuse zeci de reluări ale fazei şi este evident că nu există absolut nimic controversat. Nu poate fi nici măcar o bănuială de penalty.

Hagi, un car de nervi după ce a revăzut penalty-ul dictat de Radu Petrescu, care a decis eliminarea Farului din Cupă: "Asta e comedie!"

Gică Hagi a reamintit şi de lovitura de pedeapsă dictată la U Craiova 1948-FCSB, scor 0-1, dintr-un penalty despre care Vali Creţu a declarat la final că l-a obţinut şi pentru că a fost "şmecher".

"Este comedie! Ce a fost la Craiova, nu ştiu ce, dar la noi asta e comedie, Daţi şi penalty-ul de la Craiova. E comedie, tată! Păi, dacă jucătorul zice că e șmecher... Nu, nu. Scuzați-mă! Suntem în Divizia A, jucătorii sunt foarte inteligenți, știu ce zic. Nu, nu, nu ne jucăm cu cuvintele. Nu suntem în divizia C sau nu ştiu unde. Suntem în Divizia A, în Divizia A toţi jucătorii sunt deştepţi. Poate voi o tratați superficial. ...

Eu am văzut că s-a supărat MM-ul de ce a declarat, De ce a vorbit el fără să-l întrebe... păi, vedeți? Ne ascundem după deget. A fost şmecher că a căzut. Nu sunt aici ca să spun despre alţii, că încep. Dar să înceapă, ce?!

Să lase să decidă jucătorii în teren, nu arbitrii. Şi ăla de linie. Ăla de linie dă un ofsaid şi atât. Şi atât! Înseamnă că nu mai ştiu ce e ăla fotbal", a încheiat Hagi, foarte supărat.

Video cu intervenţia lui Hagi la Digi Sport Special după Farul-Sepsi 0-1

Etichete: gica hagi , radu petrescu , mircea grigoriu , video farul sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

Citeşte şi

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă