Mihai Ciobanu, după FC Botoșani - FCSB 0-2, în Cupa României / Foto: Captură Video Digi Sport

Mihai Ciobanu, după eșecul dureros împotriva puștilor de la FCSB: ”Nu se poate așa ceva! Suntem rupți de realitate”

articol scris de Digi Sport
08.12.2022, 22:39
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

FC Botoșani a suferit o înfrângere dureroasă, joi seara, pe teren propriu, împotriva celor de la FCSB, scor 0-2 (0-0), în etapa a 3-a din Grupa B din Cupa României.

  • Golurile victoriei au fost marcate de Alexandru Musi (min. 53) și Marian Tănasă (min.90).

Mihai Ciobanu, după eșecul cu FCSB: ”Nu se poate așa ceva!”

FCSB a ales să trimis în teren mai mulți jucători foarte tineri, dar și câțiva dintre jucătorii care nu mai prind minute la prima echipă a celor de la FCSB și, cel mai probabil, vor pleca în iarnă.

Cu un prim ”11” improvizat, FCSB a jucat excelent, în comparație cu adversarul de la Botoșani. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a crezut învingătoare de la startul partidei, iar acest lucru a costat-o foarte scump.

Puștii lui Strizu și Pintilii au făcut un joc foarte bun și au administrat moldovenilor un eșec mai usturător decât o arată tabela.

Un nou eșec. E dureros că mergem din eșec în eșec și se pare că, criza este profundă, în ceea ce privește jocul echipei. Mai avem două etape și deja trebuie să ne gândim că atât de mult am coborât nivelul, încât mi-e teamă să nu ne scufundăm.

Nimeni nu poate rezolva problema asta decât jucătorii, vestiarul, primii 11 și cei care intră în teren. Tot așteaptă ceva, de undeva. Nu știu de unde. Dacă astăzi nu am reușit să ne detașăm de o echipă improvizată, talentată, dar improvizată, nu am reușit decât să fim previzibili, lenți și deseori surprinși de contraatacurile lor. Nu se poate așa ceva. Trebuie să ne schimbăm fundamental atitudinea. Fără atitudine, ești întotdeauna un învins. La FC Botoșani, de câțiva ani de zile lucrurile au crescut din punct de vedere fotbalistic, am fost felicitați, dar iată că am ajuns într-un punct în care toți trebuie să fim realiști.

Parcă suntem rupți de realitate, iar jocul arată lucrul acesta. Radical trebuie o schimbare de atitudine. Asta nu se găsește de cumpărat. Asta trebuie să fie doar în mintea sportivilor. Am încercat să le ridicăm moralul. Este o înfrângere care ne-a umilit, iar acum ne aruncă în infern. Ce facem? Sunt jucătorii noștri, îi apreciem foarte mult. Mulți au făcut rezultate formidabile, dar gata. Cumva trebuie să ne trezim. Vine campioana țării peste 48 de ore și ce facem?”, a declarat Mihai Ciobanu, la finalul partidei cu FCSB.

FC Botoșani - FCSB 0-2 (Musi 53, Tănasă 90)

FC Botoșani: 82. Ureche - 19. Patache, 6. Dican, 12. Kasim, 30. Țigănașu - 99. Zabou, 93. Pinson, 26. Mailat, 25. Sylla, 10. Târcoveanu - 20. Roman ll.
Au mai intrat: Dragu, Petkovski, Obedeanu, Camara.
Antrenor: Mihai Ciobanu.

FCSB: 1. Ducan - 22. Boboc, 20. Dulca, 31. Ciobanu, 77. Șerban - 4. Pruteanu, 30. Musi, 25. Tudor, 34. Gogescu - 9. Stoica, 90 Rusu
Au mai intrat: Stancovici, Dumiter, Vlăsceanu, Tănasă, Radu.
Antrenor: Leo Strizu.

Etichete: mihai ciobanu , musi , tanasa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Exclusiv ”Te mai gândești la EURO?” Andrei Borza a dat răspunsul pe loc

Citeşte şi

Video FCSB a fost umilită de Hermannstadt! Sibienii au câștigat cu 3-0 și sunt în semifinalele Cupei

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a rămas interzis când a aflat ce salarii există la CS Hunedoara: "Nu se poate"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă