FC Voluntari - FC Arges/ Foto: Sport Pictures

"O mare bătaie de joc". FC Argeș reacționează după meciul disputat la Voluntari, în Cupa României

articol scris de Digi Sport
20.04.2022, 09:54
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

FC Argeș a pierdut pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-2, în manșa tur din semifinalele Cupei României.

"O mare bătaie de joc". FC Argeș reacționează după meciul disputat la Voluntari, în Cupa României

Meciul s-a desfășurat însă pe un gazon îmbibat cu apă, care le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor, în special în repriza secundă. Mai mult de atât, FC Argeș a reclamat și modul în care ilfovenii s-au comportat cu suporterii veniți de la Pitești, pentru a-i susține pe elevii lui Andrei Prepeliță.

"ZERO RESPECT PENTRU SUPORTERII ARGEȘENI!

Au fost 290 de fani argeșeni. Cei de la Voluntari au spus că de la clubul FC Argeș s-a transmis că vor veni 80. Meciul de la Voluntari a reprezentat o mare bătaie de joc la adresa suporterilor veniți de la Pitești. După ce sectorul oaspeților a fost ocupat până la refuz, organizatorii din Voluntari nu au mai permis accesul altor câtorva zeci de suporteri piteșteni aflați la porțile stadionului.

Ca urmare a numeroase discuții purtate cu organizatorii din Voluntari și cu cei ai jandarmeriei, s-a permis într-un final accesul suporterilor rămași pe afară.

Având in vedere ca spațiul pregătit de organizatori era insuficient, aceștia au decis, cu titlu de excepție, deschiderea peluzei pentru ca toți suporterii piteșteni să se mute în peluză. După ce au permis accesul unui număr de aproximativ 50-100 de suporteri în peluza, reprezentanții jandarmeriei au închis brusc intrarea în peluza motivând că e decizia organizatorilor să nu se permită intrarea tuturor suporterilor FC Argeș.

Astfel, fără nicio justificare logică, organizatorii au scindat suporterii veniți sa susțină FC Argeș, lăsând mare parte din suporteri în bătaia ploii și a grindinei. Suporterii rămași în afara peluzei acoperite au suportat ploaia și grindina, chiar dacă la peluză era loc suficient pentru toți suporterii alb-violeți.

Totodată, dorim să felicităm clubul din Voluntari pentru că a organizat primul meci de fotbal profesionist pe un teren pe care fusese plantată o cultură de orez. Bine că nu sărea mingea de 3 ori că altfel se strica răsadul de orez proaspăt pus.

Felicităm și factorii decidenți din cadrul clubului nostru. Aceștia au transmis că la meci vor participa maxim 80 de fani. Că Voluntari a vândut de 3 ori mai multe bilete (241 bilete vândute), e altă treabă. Asta arată cam ce dialog există între clubul FC Argeș și fanii săi.

Apropo, ni s-a spus de către cei din Voluntari că dacă clubul nostru anunța că venim în număr așa de mare, ei deschideau peluza pentru toți. Ce să faci... birocrația asta produce pneumonii. Să nu mai zicem că cei de la club nu au făcut nimic pentru fanii alb-violeți când au văzut situația ilară cu scindarea fanilor. A venit un băiat pe nume Bănuță și după ce a văzut că nu poate gestiona, a plecat.

Ne cerem scuze suporterilor alb-violeți pentru că le-am zis că nu o să plouă la ora meciului. Din păcate, complexitatea absurdă a birocrației din spatele organizării unui meci, demnă de romanele lui Kafka, nu a permis întregii suflări alb-violete să stea la comun, în peluza acoperită", a transmis FC Argeș, pe Facebook.

Galerie Foto

VIDEO cu rezumatul meciului FC Voluntari - FC Argeș 2-0

Etichete: fc voluntari - fc arges , comunicat fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Video FCSB a fost umilită de Hermannstadt! Sibienii au câștigat cu 3-0 și sunt în semifinalele Cupei

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a rămas interzis când a aflat ce salarii există la CS Hunedoara: "Nu se poate"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”