Jucătorii lui FCSB / Foto Sport Pictures

Răsturnare de situație la FCSB? Ce se întâmplă cu meciul din Cupa României, contra lui FC Voluntari

articol scris de Digi Sport
23.10.2021, 17:40
  • Fotbal: Eibar - Oviedo, miercuri, 22:00, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

FC Voluntari a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 0-2, iar formația ilfoveană a făcut primul pas greșit în Liga 1, după șase victorii consecutive.

Răsturnare de situație la FCSB? Ce se întâmplă cu meciul din Cupa României, contra lui FC Voluntari

La finalul partidei, antrenorul Liviu Ciobotariu a vorbit și despre următorul meci al echipei sale, care ar trebui să se dispute împotriva celor de la FCSB, în optimile Cupei României, miercuri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Vineri, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunța că echipa bucureșteană nu are suficienți jucători la dispoziție din cauza infectărilor cu noul coronavirus și a accidentărilor, astfel că nu va putea juca următoarele două partide, cu Farul și FC Voluntari. Partida din Liga 1 a fost deja amânată, însă nu se va putea apela la aceeași variantă în Cupa României.

Regulamentul FRF nu permite amânarea meciurilor din Cupa României, astfel că, dacă nu se va prezenta la meci, FCSB va pierde la masa verde duelul cu FC Voluntari. Totuși, Liviu Ciobotariu spune că, din informațiile pe care le are, partida se va juca la data și ora stabilită.

"Trebuie să ne pregătim bine, ne așteaptă trei jocuri foarte grele. Jocul de miercuri e la o distanță foarte scurtă, să vedem cum recuperăm din jucători. Avem și 2-3 accidentați.

Eu am înțeles că se joacă. Pe mine așa m-au anunțat cei din conducerea clubului. Cred că se joacă, noi ne-am făcut programul pentru meciul de miercuri, cu FCSB, așa că mai departe nu știm", a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu FC Argeș.

Mihai Stoica, vineri: "Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri. Avem 11 jucători valizi"

Pe lângă jucătorii de la prima echipă, FCSB are probleme și la nivelul academiei, mai mulți juniori fiind depistați pozitiv.

"Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari.

Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.

Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu", a anunțat Mihai Stoica, vineri, pe Facebook.

Liviu Ciobotariu: "Sunt dezamăgit de rezultat și de repriza a doua"

În ceea ce privește partida cu FC Argeș, Ciobotariu s-a declarat dezamăgit de jocul formației sale din repriza a doua, dar și de încheierea seriei excelente.

"Noi ne-am fi dorit să ținem cât mai mult forma asta bună a noastră. Era inevitabil, trebuie să vină această înfrângere, dar am făcut o primă repriză bună, am avut patru-cinci situații de a marca, Ion Gheorghe singur cu portarul, Marcelo, însă n-am reușit să dăm gol. Mergem înainte, sunt dezamăgit de rezultat și de a doua repriza, în care n-am mai fost bine organizați, le-am dat spații adversarului și am avut probleme. Am luat două goluri pe două greșeli individuale, dar trebuie să ridicăm capul și să mergem mai departe", a mai spus Ciobotariu.

Etichete: cupa romaniei , fc arges , fc voluntari , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că este nevinovat și a primit o ultimă lovitură

Un bărbat din Missouri, SUA, care urmează să fie executat marți pentru uciderea fostei iubite își susține și pe ultima sută de metri nevinovăția. „Nu poți arăta remușcări pentru ceva ce nu ai făcut”, a spus el pentru presa locală.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

După răsturnări spectaculoase de situație, au fost anunțate rezultatele finale ale alegerilor. Ropote de aplauze în sală

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. CFR Cluj a rezolvat două mutări în aceeași zi

"Băi, Hagi, băi! Ăsta e caracter?" Scene regretabile la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania

Exclus din lotul pentru EURO 2024, a plecat în vacanță și a transmis un singur cuvânt

A câștigat alegerile ”la mustață” și vrea să construiască un ”mini Old Trafford”: ”O bijuterie”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”50 de zile de la ultimul meci jucat de Alibec”. Reacția lui Ilie Dumitrescu și comparația cu Drăgușin

Video Cristiano Ronaldo is ”on fire”: ”dublă” de excepție în tricoul Portugaliei! Tot stadionul i-a scandat numele

Foto Alex Băluță și-a arătat pătrățelele și a iscat comentarii. ”Am promis”

Exclusiv Florin Prunea, mesaj pentru Dan Șucu: ”Dacă aș fi la Rapid, aș face tot ce ține de mine să-l iau!”

Citeşte şi

Oficial FC Argeș a oficializat al treilea transfer al verii. Un campion al României a ajuns la Pitești

Fotbalistul considerat cel mai bun pe postul său din SuperLigă de Gigi Becali, lăudat ”la scenă deschisă”

PEROZAdrian Mutu, reuniune cu toți cei 4 copii. Adriana a împlinit 18 ani, Maya îi seamănă perfect, Mario și Tiago, parteneri de distracție

FILM NOWSalma Hayek, joacă în costum de baie, printre valuri. Nici doborâtă de marea agitată nu-și pierde farmecul: "Vreau să fiu eu valul"

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să dea lovitura de titlu! Vândut de Gică Hagi în Franța, acum țintă pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Noul Nadal, câștigător al Roland Garros, nu se dopează dar folosește metode tradiționale! Sticluțele speciale conțineau "oțet de murături" citeşte ştirea pe ziare.com

Permis de conducere reînnoit în fiecare an și alte modificări. Se schimbă Codul Rutier pentru șoferii spanioli citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”