Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova / Foto: Captură Digi Sport

Sorin Cârțu a reacționat după demisia lui Mirel Rădoi: ”E total aberant”

articol scris de Digi Sport
07.12.2022, 21:29
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, a reacționat după ce Mirel Rădoi (41 de ani) și-a anunțat demisia de la clubul din Bănie.

Reacția lui Sorin Cârțu după demisia lui Mirel Rădoi

Președintele Universității Craiova s-a arătat surprins de cele spuse de Mirel Rădoi la finalul meciului cu FC Argeș, scor 1-2, în Cupa României.

Antrenorul "alb-albaștrilor" a dezvăluit că Sorin Cârțu a venit cu sugestii privind antrenamentele echipei, fapt care l-a scos din sărite pe Rădoi.

”Nu știu ce se întâmplă, eu sunt surprins de treaba asta și de tot. Sunt surprins de atitudinea lui, mă refer la modul în care a vorbit și decizia pe care a luat-o. Ce a vorbit este total aberant, încearcă să atace oamenii care au fost cu el, în special pe mine. 

L-am susținut, l-am adus la echipa asta, dar nu doar eu l-am adus. L-a adus domnul Rotaru și la sugestia mea, după aceea ne-am consultat și acum ataci în felul acesta, când nu îți iese ție ce vrei. Vrei să înlături atenția de la eșecul ăsta, pentru că și-a ratat obiectivul de Cupă, încearcă să aducă argumente neadevărate.

Îmi spune că de ce am spus că FC U merita victoria, iar eu recunosc că pe ce a jucat în repriza a doua merita să câștige, cu golurile pe care le-au dat. Noi de ce nu am revenit, așa cum au dat ei două goluri și noi puteam să dăm două și să facem măcar un egal, nu este mare lucru.

A fost o acuză, eu nu am voie să îmi dau cu părerea? Trebuie să mă cenzureze antrenorul, sunt președintele clubului și mi-au spus un punct de vedere vizavi de dezamăgirea, pe care a produs-o echipa”, a spus Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

Ce a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului pierdut cu FC Argeș

"Între mine și jucători, indiferent de articolele care au apărut, nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine, semnalele au fost clare după această partidă, din partea clubului.

Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni!

Spun doar lucrurile care m-au deranjat, nu am ceva cu Sorin Cârțu. Indiferent cine face propuneri, tot patronul Mihai Rotaru ia decizia. Am cugetat asupra a ceea ce s-a întâmplat. Acum am luat decizia.

Cât am fost aici, patru luni, am tot colectat informații, lucrurile care s-au spus. Foarte multe dintre ele au venit din interior. Și atunci, decât să fie o situație implozivă la acest club, mai bine plec eu și toate lucrurile astea se vor lămuri.

Nu e normal! Trebuie să se termine cu lucrurile astea la nivel de club. Pentru că altfel Craiova nu va ajunge niciodată unde și-a propus, să câștige titlul.

Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă", a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș - Universitatea Craiova.

Etichete: sorin cartu , mirel radoi , demisie mirel rădoi , reactie sorin cartu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Suporterii lui Real Madrid au rămas ”mască” la aeroport, în drumul spre finala Dortmund - Real Madrid

”Nemulțumirea” lui Carlo Ancelotti înainte de finala UCL! Fotbalistul pe care nu l-a ”iertat”

Georgina Rodriguez n-a stat deloc pe gânduri, după ce Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi, devastat

PSG a găsit înlocuitorul lui Mbappe: un fotbalist de 100.000.000 €! L'Equipe: ”A spus DA!”

Citeşte şi

Sorin Cârțu, ”dat pe spate” de noua ”perlă” din SuperLigă: ”E un jucător cu tehnicitate în regim de viteză”

Exclusiv Sorin Cârțu, verdict categoric despre viitorul Universității Craiova: ”Nu ar trebui să mai facă parte din echipă”

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

Răzvan Zăvăleanu iese la atac și îl pune la punct pe Ricardo Grigore: „A fost membru de sindicat, purtător de cuvânt!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul care a venit pe tocuri la reunirea lotului Franței: “E un nenorocit, eu l-aș fi dat afară pentru eternitate" FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri