Alexandru Cicâldău, Universitatea Craiova - FCSB / Foto: Sport Pictures

”Sper să câștige, altfel va fi un sezon pierdut!” Universitatea Craiova a ratat titlul, dar Pavel Badea speră măcar la Cupă

articol scris de Digi Sport
21.05.2021, 15:55
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Universitatea Craiova se va duela cu Astra Giurgiu, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în finala Cupei României.

Partida va putea fi urmărită sâmbătă, de la 20:30, ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Pavel Badea: ”Sper să câștige Cupa, altfel va fi un sezon pierdut!”

Directorul clubului CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat că pentru Universitatea Craiova va fi un sezon pierdut dacă nu va câştiga finala Cupei României în fața celor de la Astra Giurgiu.

"Şi în finala Cupei din 1991 (n.r. - cu FC Bacău) şi acum suntem favoriţi. Însă statutul de favorit te obligă şi te încarcă cu foarte multă responsabilitate. Sper ca jucătorii să treacă peste această responsabilitate, peste acest statut de favoriţi şi să câştige Cupa României. Pentru că altfel va fi un sezon pierdut pentru Universitatea. În clasamentului Ligii I ne aflăm mult sub ceea ce ne dorim. Aşa că acum Cupa este ultima variantă de a salva acest sezon. Sper să reuşească să câştige Cupa, pentru că altfel ar fi trist pentru noi toţi", a afirmat Badea în interviul publicat pe contul oficial de YouTube al clubului Universitatea Craiova.

"Sper ca jucătorii să dea dovadă de mult mai multă determinare şi implicare decât în ultimele meciuri pentru a duce la îndeplinire cel puţin al doilea obiectiv. Dacă primul, mă refer la campionat, l-am ratat de acum 4-5 etape, sper ca această Cupă să fie obiectivul care să salveze acest sezon. Pentru că orice trofeu este important", a adăugat el.

Fostul jucător al formaţiei oltene a menţionat că prezenţa spectatorilor la finala Cupei României va aduce o presiune în plus.

"Pentru jucători, prezenţa spectatorilor va fi o presiune în plus. După un an şi mai bine, să joci cu spectatori creează clar un spirit de competiţie mai mare decât până acum. Aici se va vedea valoarea şi spiritul de luptă al celor două echipe. Aici cred că se va face diferenţa. Echipa care se va adapta mai bine la prezenţa publicului în tribune va fi cea care va câştiga", a explicat Badea.

Finala Cupei României, ediţia 2020-2021, dintre Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, este programată, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti și se va juca în compania suporterilor, iar premierul Cîțu și-a anunțat prezența.

AGERPRES

Etichete: cupa romaniei , universitatea craiova , astra giurgiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

A adus victoria Universității Craiova și a recunoscut: ”Etapa trecută am fost cel mai slab, acum iau 3 puncte”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă