Alexandru Cicâldău și Dan Nistor, în Craiova - FCSB 2-0 / Foto: Sport Pictures

Suporterii au mai mult timp la dispoziție să prindă bilete la finala Cupei României! Până la ce oră se pot achiziționa biletele

articol scris de Digi Sport
22.05.2021, 15:49
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Partida Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, finala Cupei României din acest sezon, va fi transmisă în direct, de la ora 20:30, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Suporterii sunt liberi să urmărească partida din tribune dar doar dacă își achiziționează bilet online și prezintă dovada vaccinării sau a unui test efectuat înaintea meciului.

FRF a anunțat că biletele pot fi achiziționate până la ora 19:00

Federația Română de Fotbal a anunțat că suporterii își pot achiziționa biletele până la ora 19:00.

Vânzarea biletelor și, implicit, termenul până la care pot fi încărcate documentele necesare accesului au fost prelungite până la ora 19:00. Prețul biletelor este de 30 RON (peluze), respectiv 60 RON (tribune)”, se arată în anunțul făcut de FRF.

Finala Cupei României este găzduită de Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Ovidiu Costeșin: Procedura de achiziție este foarte greoaie!

Ovidiu Costeșin, managerul executiv al formației din Bănie, a vorbit la Digi Sport Matinal despre procedura de achiziționare a biletelor la partida din finala Cupei României dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu, pe care o consideră mult prea complicată, mai ales pentru suporterii mai în vârstă.

Procedura online de achiziționare a biletelor pentru finala Cupei implică și încărcarea certificatului de vaccinare sau dovada efectuării unui test PCR, cu 72 de ore înaintea meciului, sau a unui test rapid, cu 24 de ore înainte de startul partidei.

Costeșin a comentat, pe lângă procedura dificilă de cumpărare a biletelor, și costurile suplimentare pe care le implică noile reguli de acces în tribune.

Bilete sunt, dar procedura de achiziție este foarte greoaie. În mod normal, publicul din România nu reușește cu procedura de achiziție online simplă, fără a mai fi nevoie de încărcarea documentelor așa cum se procedează acum. La noi, la Craiova, media de bilete vândute online este undeva la 15, maximum 20%. Adică, la un meci cu 30 de mii de spectatori, maximum șase mii își cumpără bilete online și asta, repet, cu procedura simplă, doar dai banii și ai luat biletul.

Acum trebuie să încarci fie dovada vaccinării, fie dovada testului PCR în 72 de ore sau dovada testului rapid în mai puțin de 24 de ore. Este complicat. Sunt suporteri de o anumită vârstă cărora nu le este așa ușor să manevreze site-urile de internet. Plus problema costurilor. Cine nu a apucat să își facă vaccinul și să aibă certificatul de vaccinare, un test PCR costă undeva la trei sute de lei. Costă de trei, patru ori mai mult decât biletul și drumul la meci. Cea mai ieftină variantă rămâne testul rapid. Dar trebuia să îl faci aseară de la 20:30 sau în dimineața asta”, a declarat Ovidiu Costeșin pentru Digi Sport.

Etichete: cupa romaniei , universitatea craiova , astra giurgiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Șefii lui ”U” Cluj, răspuns pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Alexandru Chipciu

Exclusiv Gigi Becali, după ce Neil Lennon a semnat cu Rapid: ”E posibil!”

Anunțul făcut de scoțieni, după ce Rapid a confirmat ofertele pentru Albion Rrahmani

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Daniel Popa a bătut palma cu FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Sorin Cârțu, verdict categoric despre viitorul Universității Craiova: ”Nu ar trebui să mai facă parte din echipă”

Exclusiv Sorin Cârțu s-a convins după un singur meci: ”Am fost surprins! Va fi de mare calitate”

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc