Mirel Rădoi, alături de Vlad Chiricheș și Răzvan Marin, după România - Armenia 1-0 / Foto: Profimedia

Ce răsturnare de situație: Mirel Rădoi nu mai este la fel de hotărât în privința plecării de la națională! Motivul

articol scris de Digi Sport
21.10.2021, 10:31
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Mirel Rădoi a anunțat categoric, la finalul victoriei, 1-0 cu Armenia, că va pleca de la echipa națională în noiembrie, după ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda și Liechtenstein.

Deși în urmă cu 10 zile transmitea că ”nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția”, se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat, iar Mirel Rădoi a revenit la sentimente mai bune.

Mirel Rădoi nu mai este la fel de hotărât în privința plecării de la națională

Selecționerul nu a luat încă decizia finală, însă acum este dispus să continue pe banca primei reprezentative și există șanse mari să fie convins să rămână și pentru eventualele baraje de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, ceea ce ar presupune o extindere a contractului cu Federația Română de Fotbal, care expiră în noiembrie.

Mirel Rădoi nu a fost convins să revină asupra deciziei radicale ca urmare a rezultatelor sau a discuțiilor cu cei din conducerea Federației, ci de către jucători și reacțiile lor de după victoria cu Armenia.

De altfel, Răzvan Marin, unul dintre liderii actualei generații, a declarat că va face tot ce-i stă în putință să-l convingă pe Mirel Rădoi să rămână, plan la care lucrează și cu alți coechipieri.

Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă.

Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci.

E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea", a spus Răzvan Marin, pentru Playsport.

România, șanse mari să ajungă la primul baraj

România mai are de disputat partidele cu Islanda și Liechtenstein din aceste preliminarii și, în cazul în care va câștiga ambele partide, va merge la primul baraj de calificare la Campionatul Mondial.

”Tricolorii” vor obține ”biletele” pentru baraj și cu mai puțin de șase puncte în ultimele două jocuri, însă doar dacă vor face mai multe puncte decât Macedonia de Nord și Armenia.

Contracandidatele României la locul de baraj dispută meciul direct în prima rundă din noiembrie. În al doilea joc, Macedonia de Nord primește vizita Islandei, în timp ce Armenia are programat joc cu Germania, formație deja calificată direct.

Etichete: mirel radoi , selectioner romania , razvan marin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Andrea Compagno, atac la adresa lui MM Stoica: ”Nu știu cine este acest personaj. Mi-a părut puțin ciudat”

Cum poate CFR Cluj să câștige aproape un milion de euro în mai puțin de o lună fără să facă nimic

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Video I s-a fixat termen limită lui Edi Iordănescu. Selecționerul, obligat să dea un răspuns legat de viitorul său

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”