Gabi Balint, în studioul Digi Sport / Foto: Digi Sport

Concluziile lui Gabi Balint: "Suntem jos, mici, mici de tot! Ne-am uitat la Spania cum joacă!"

19.11.2019, 09:01
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Naţionala României a încheiat cu capul în pământ ultimul meci din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2020, 0-5 pe terenul Spaniei. Gabi Balint a taxat jocul tricolorilor şi în special lipsa de ambiţie de pe teren.   

"E ruşinos, ne-am prezentat de parcă hai să scăpăm şi de meciul ăsta, poate nu ne dau multe. Spania a avut posesie 72%, eram ca în reclama aia: Nenea, ne daţi şi nouă mingea? Echipa era cu moralul la pământ, nu cred că dacă juca altcineva era alt deznodământ. Apoi, era dezorganizare totală pe teren. Ne-am uitat la ei cum joacă. Suntem jos, mici, mici, şi ca vârstă şi ca joc. 

Contra i-a expus pe cei tineri, uite că tot se vorbeşte de schimbul de generaţii hai să-i bag contra Spaniei, dar mulţi dintre ei nu joacă, nu au experienţă. Suntem buni la U21, dar atât. Suntem în urna a patra, mai sus nu putem. Trebuie să ne vedem locul, totul pleacă de la valoarea campionatului, puţini jucători din liga întâi pot face faţă, iar cei de afară sunt la echipe mici, alţii la echipe mai bune, nu joacă.

Dacă ne-am califica la Euro, ce am reuşi acolo? Ne-am amăgi iar. În primul rând, tricolorii trebuie să înceapă să joace la echipele lor. Apoi, generaţia asta care vine parcă nu vrea să moară pe teren," a spus Gabi Balint într-o intervenţie la Digi Sport Special. 

Spania - România 5-0! Tricolorii, o nouă umilință și locul 4 la finalul preliminariilor

Naționala de fotbal a României a terminat în genunchi preliminariile pentru Euro 2020. După 0-2, la București, cu Suedia, tricolorii au fost umiliți și desființați la Madrid, scor 5-0, în fața a peste 12.000 de fani români! A fost un meci disputat într-o singură direcție, în mare parte din timp. Ibericii au avut foarte multe ocazii și au trimis și de două ori în bară.

În schimb, elevii lui Cosmin Contra s-au remarcat printr-o acțiunue, unu contra unu, în care Pușcaș nu l-a putut învinge pe Kepa, prin faultul comis asupra lui Florinel Coman în careu, la 1-0 și cam atât. Și a mai fost autogolul lui Adrian Rus, care a spus totul despre moralul tricolorilor.

Spania s-a impus prin golurile marcate de Fabian Ruiz (8), Gerard Moreno (33, 43), Adrian Rus (45+1, autogol) şi Mikel Oyarzabal (90+2), la finalul unui joc pe care l-a avut la discreţie şi pe care îl putea câştiga şi mai categoric.

Etichete: gabi balint , cosmin contra , spania - romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Citeşte şi

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra, umilită în Arabia Saudită: în minutul 25 era 4-0 pentru Al-Ahli

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”