”Nu știu ce să mai fac!” Andrei Ivan, disperat din cauza situației de la Krasnodar

19.03.2018, 13:53
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Andrei Ivan (21 de ani) s-a obișnuit cu ideea convocării la naționala de tineret, unde selecționer este Daniel Isăilă, dar pare marcat de faptul că nu reușește să joace la FC Krasnodar. Legitimat la gruparea din Rusia, din iulie 2017, fostul atacant al celor de la CS U Craiova, pare disperat și spune că nu știe ce să mai facă pentru a juca mai mult la echipa de club.

”Îmi pare rău că nu am avut o perioadă bună la Krasnodar, dar sper să-mi revin și să joc. Nu regret că am plecat de la Craiova, a fost un pas înainte, la o echipă mai bună și sper să joc. Am trecut prin momente mai grele cu acea operație la inghinali, mi-a fost mai greu după aceea, dar mi-am revenit rapid și am început antrenamentele.

Nu știu cum să explic situația de acolo. Tot sezonul, la FC Krasnodar nu evoluează decât 13 jucători. Nu știu ce să fac ca să joc. Mă pregătesc foarte bine, depun efort, dar sper să încep să joc”, a spus Ivan, la o conferință de presă.

Referitor la faptul că alți fotbaliști români joacă des în Rusia, cazurile lui Paul Anton, care tocmai a bifat o ”dublă” pentru Anzhi, Ionuț Nedelcearu, integralist pentru Ufa în victoria de sâmbătă, scor 0-1, chiar pe terenul lui Krasnodar și Eric Bicfalvi (Ural), Ivan a replicat: ”Nedelcearu, Anton, Bicfalvi sunt la niște echipe mai modeste față de FC Krasnodar. La noi sunt jucători foarte buni, mulți străini, este altceva”.

Atacantul are ambiția de a reveni cât mai repede și la naționala mare și este optimist după discuția pe care a avut-o cu Cosmin Contra.

”Îmi doream și eu să evoluez la Craiova, pe noul stadion, mai ales că am doi colegi de la Krasnodar în naționala Suediei, dar asta este. Am vorbit cu domnul Contra, mi-a spus că n-a putut să mă convoace, dar că are încredere în mine”, a mai spus Ivan.

Selecționerul Daniel Isăilă a anunțat lotul de jucători pentru stagiul de pregătire programat în Anglia în perioada 20-27 martie, iar lista publicată pe site-ul FRF nu face decât să confirme informația publicată de digisport.ro în EXCLUSIVITATE, în urmă cu câteva zile. Dragoș Nedelcu se află în lotul lui Isăilă, semn că selecționerul Cosmin Contra l-a scos din lista pe care o făcuse cu fotbalişti foarte tineri pe care să-i folosească în dubla cu Israel şi cu Suedia.

Lotul U21 deplasat în cantonamentul din Anglia

Portari: Ionuț Radu (Avellino), Cătălin Cabuz (AFC Hermannstadt), Arpad Tordai (FC Viitorul)

Fundași: Mihai Butean (Astra Giurgiu), Tiberiu Căpușă (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Răzvan Popa (CS U Craiova), Adrian Rus (Balmazújváros), Andrei Radu (Aris Limassol), Vlad Olteanu (FC Dinamo București)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Paul Iacob (Dunărea Călărași), Doru Dumitrescu (FC Viitorul), Mihai Dobre (Rochdale), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Ianis Hagi (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Andrei Burlacu (CS U Craiova)

Atacanți: Adrian Petre (Esbjerg), Andrei Ivan (FC Krasnodar)

Etichete: nationala de tineret , fc krasnodar , andrei ivan , ivan krasnodar , nu stiu ce sa mai zic , andrei ivan disperat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Costel Gâlcă a dezvăluit că a vrut să transfere un jucător de la Universitatea Craiova în La Liga

Video&Foto Primul penalty al sezonului dictat împotriva Rapidului. 7 minute de coșmar

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”