Bogdan Andone a vorbit despre meciul cu Alashkert

Alashkert - FCSB | Andone vede partea bună după ce avionul FCSB a întârziat! ”Am reușit să mai am discuții individuale cu jucătorii”

24.07.2019, 21:37
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Alashkert - FCSB | Roș-albaștrii au ajuns în Armenia, acolo unde vor juca prima manșă din turul doi preliminar al Europa League. Bogdan Andone a vorbit despre adversarul de mâine și este convins că echipa sa nu va avea un meci ușor. Antrenorul de 44 de ani a văzut și o parte bună în faptul că delegația echipei sale a plecat cu cinci ore întârziere din București.

Totuși, tehnicianul FCSB consideră că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv, astfel încât să poată aborda returul mult mai liniștit. Calificarea în grupele Europa League este principalul obiectiv pentru vicecampioana României.

Este un joc extrem de important pentru noi, un joc pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, să facem un meci bun și un rezultat pozitiv care să ne permită să abordăm returul foarte simplu. Am văzut echipă, au cu jucători de calitate, pe faza ofensivă, o echipă disciplinată tactic defensiv, o echipa cu filosofie de joc, o echipa bună.

Pentru mâine trebuie să fim foarte bine organizați defensiv, să-i blocăm pe jucătorii echipei adverse. Pe faza ofensivă, prin traseele noastre de joc trebuie să ne construim situații de joc și să marcăm că să câștigăm jocul. Eu sper ca acest fapt, că jucăm pe un stadion mic, să nu fie un impediment și băieții să fie concentrați strict pe partea fotbalistică”, a anunțat Bogdan Andone.

Alashkert - FCSB | FCSB a avut probleme la plecarea din București

FCSB a avut probleme la plecarea spre Armenia. Delegația roș-albaștrilor a stat nu mai puțin de 5 ore pe aeroportul Henri Coandă pentru a putea decola, dar Bogdan Andone nu consideră acest lucru ca o scuză.

Din păcate, aceste lucruri nu depind de noi, am avut ghinionul să ni se întâmple astăzi așa ceva. Cum a spus și Filip, acest lucru nu trebuie să fie o scuză pentru noi ca echipă sau pentru jucători.

Trebuie să facem un meci bun și un rezultat pozitiv. Avem 24 de ore până la meci, să ne odihnim, să ne reglăm cu odihnă și să fim 100% la ora jocului”, a spus Andone.

Mai în glumă, mai în serios, tehnicianul FCSB a găsit și o parte bună în faptul că avionul. Acesta susține că a apucat în sfârșit să poarte discuții individuale cu jucătorii.

Într-un fel ne-a prins bine, între ghilimele, că am reușit să mai avem discuții individuale cu jucătorii la o cafea, să mai discutăm despre meciul de mâine, pentru că, pur și simplu, nu am avut timp după meciul de la Sfântu Gheorghe să discutăm aceste aspecte”, a spus Bogdan Andone, la conferința de presă premergătoare meciului cu Alashkert.

Alashkert - FCSB | Mihai Stoica a fost extrem de nervos din cauza întârzierii

Vicecampioana Ligii 1 a întâmpinat probleme neașteptate înainte de decolare. Chiar dacă au închiriat un charter, contra sumei de 100.000 de euro, tocmai pentru a evita aglomerația și întârzierile de la o cursă de linie, ei bine, roș-albaștrii tot n-au putut decola la timp.

MM Stoica, directorul sportiv al bucureștenilor, a răbufnit, fiind nemulțumit și de faptul că echipa are probleme din cauza terenurilor pe care este nevoită să joace în această perioadă.

Adversarii noștri nu sunt cei de la Alashkert. Cei mai periculoși adversari, adică. Primul adversar e faptul că jucăm mereu în deplasare. Imaginați-va că ieri am ajuns la 03:00 dimineață în bază, iar azi plecăm în Armenia și vedeți ce se întâmplă.

Trebuia să plecăm la 09:00, dar am fost anunțați că vom pleca la 11:00, 11:30. Probabil că până la urmă vom pleca la 14:00! Nu trebuie să ne lamentăm, dar oboseala mentală e un factor important pentru că imediat se transformă în oboseală fizică”, a spus MM Stoica, jurnaliștilor prezenți în aeroport.

Partida dintre Alashkert și FCSB se va juca în Armenia, joi, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro.

Etichete: europa league , bogdan andone , andone europa league , andone fcsb , alashkert fcsb , fcsb alashkert


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”