Barcelona contra celor de Rayo Vallecano / Foto: Profimedia

Video Barcelona - Rayo Vallecano 0-1. Catalanii, la a treia înfrângere consecutivă pe Camp Nou

articol scris de Digi Sport
24.04.2022, 23:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FC Barcelona a pierdut meciul de pe teren propriu, scor 0-1, jucat împotriva celor de la Rayo Vallecano.

Meciul disputat între cele două formații, duminică seara, a fost unul restant din etapa a 21-a a campionatului de fotbal din Spania.

Barcelona a ajuns la trei înfrângeri consecutive pe Camp Nou

Barcelona avea ca misiune înainte de acest joc securizarea locului secund din La Liga, însă calculele nu s-au potrivit duminică seara.

Catalanii au început cum nu se putea mai rău, iar după doar șapte minte de joc au primit gol. Alvaro Garcia a marcat pentru oaspeți, după ce a preluat superb o minge în careul Barcelonei și a șutat la colțul scurt, fără să îi dea prea mari șanse lui Ter Stegen.

Elevii lui Xavi Hernandez au încercat să egaleze, dar situația în primele 45 de minute a rămas neschimbată.

În repriza a doua, Barcelona a atacat mai mult decât a făcut-o în prima repriză, dar prima ocazie semnificativă a venit abia în minutul 80, la un șut al lui Memphis Depay din marginea careului de 16 metri, dar care a fost respins în corner de portarul Dimitrievski.

Finalul a fost unul mai atractiv. După ce arbitrul a acordat 11 minute de prelungire, Adama Traore a avut șansa golului în minutul 90+2, dar portarul a făcut din nou minuni în poarta celor de la Rayo. 

Pe contraatac, cei de la Rayo ar fi putut face 2-0. Mingea trimisă de Ciss în minutul 90+9 a lovit bara laterală din dreapta lui Ter Stegen. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, după ce Dembele a semnat o ocazie pentru Barcelona în ultimul minut de joc.

În urma acestui rezultat, Barcelona rămâne pe locul doi în La Liga, cu 63 de puncte, la egalitatea cu Sevilla, formația de pe locul trei. Catalanii au înregistrat a treia înfrângere consecutivă pe Camp Nou, după ce au pierdut cu Eintracht Frankfurt în Europa League, scor 2-3 și cu Cadiz, în La Liga, scor 0-1.

Rayo Vallecano a urcat pe locul 11 în campionatul de fotbal al Spaniei, unde a acumulat un total de 40 de puncte din 33 de jocuri disputate.

Barcelona - Rayo Vallecano 0-1. Catalanii, la a treia pe Camp Nou

FINAL DE MECI: Barcelona a pierdut meciul cu Rayo Vallecano, scor 0-1

Min 90+13: Dembele putea aduce egalarea în ultimul minut de joc, dar șutul său a fost respins de pe linia porții de căre fundașii celor de la Rayo.

Min 90+9: Ciss a lovit bara, iar Rayo a ratat șansa de a face 2-0.

Min 90+2: Adama Traore a trimis puternic spre poarta celor de la Rayo, dar portarul a parat din nou. Ulterior, Barcelona a lovit bara la șutul lui Dembele, dar arbitrul arătase deja offside.

Min 90: Jocul a fost prelungit cu 11 minute.

Min 89: Jocul a fost întrerupt, după ce catalanii au cerut penalty la Gavi, care a căzut spectaculos. Arbitrul nu a fost de acord cu cerința jucătorilor lui Xavi și a acordat cartonașe galbene pentru proteste. 

Min 80: Depay a fost blocat din nou de portarul advers. Șutul de la distanță a fost respins în corner de Dimitrievski.

Min 76: Același Memphis Depay a trimis cu capul pe lângă mingea venită din partea dreaptă.

Min 70: Memphis Depay a fost blocat la un șut trimis din apropierea careului mic. Olandezul a cerut henț, după ce a fost blocat de adversar.

Min 58: Jordi Alba a șutat din afara careului de 16 metri. Mingea a fost deviată în corner.

Min 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ: Catalanii sunt conduși cu scorul de 1-0 după primele 45 de minute

Min 42: Gavi a fost aproape de egalare. Șutul trimis de jucătorul Barcelonei a lovit bara transversală.

Min 28: Barcelona a cerut o lovitură de la 11 metri, după un faul asupra lui Gavi, însă arbitrul partidei nu a acordat nimic.

Min 25: Jordi Alba a trimis mingea aproape de bară, după ce a expediat un șut din afara careului de 16 metri.

Min 13: Ronald Araujo a primit mingea în careul celor de la Rayo Vallecano, însă șutul său trimis pe spațiul porții a fost reținut de portarul oaspeților.

Min 7: Gool Rayo Vallecano! Alvaro Garcia a deschis scorul. Fostul fotbalist de la Cadiz a marcat cu un șut la colțul scurt, după ce a preluat superb și a trimis apoi mingea din interiorul careului de 16 metri.

Min 1: A început meciul. Oaspeții au avut lovitura de start a meciului.

ECHIPELE DE START

Barcelona: ter Stegen - Dest, Araujo, Eric, Alba - Gavi, Busquets, de Jong - Dembele, Aubameyang, Torres

Rezerve: Neto, Tenas, Pique, Lenglet, Dani Alves, Migueza, L. de Jong, Nico, Adama Traore, Braithwaite, Memphis Depay

Rayo Vallecano: Dimitrievski - Balliu, Maras, Catena, García - Valentín, Comesaña - Isi, López, García - Nteka

Rezerve: Zidane, Falcao, Suárez, Trejo, Bebé, Sylla, Guardiola, Rodrigues, Ciss, Mario


Catalanii vin după o victorie importantă obținută la jumătatea săptămânii, pe terenul celor de la Real Sociedad, 1-0, în timp ce Rayo Vallecano a învins și ea, tot 1-0, pe terenul celor de la Espanyol.

În tur, cele două formații au jucat un meci extrem de disputat, în care s-au impus gazdele de la Rayo, 1-0, în urma golului marcat de Radamel Falcao.

În cazul unei victorii, trupa lui Xavi reușește să se desprindă de Sevilla, care momentan este la egalitate de puncte cu gruparea catalană.

Totuși, Dani Alves a recunoscut că speranțele pentru titlu s-au spulberat pentru cei de la Barcelona, dar a amenințat că din stagiunea viitoare lucrurile vor sta altfel.

Xavi mai luptă doar pentru locul secund în La Liga

Antrenorul catalanilor anunță că echipa sa mai joacă acum doar pentru a-și securiza locul doi în campionat, în timp ce titlul este ca și adjudecat de către rivalii de la Real Madrid. Acesta spune că este evident că Barcelona nu mai are șanse la titlu în acest sezon.

Mâine avem o oportunitate de aur să păstrăm locul doi. Ei sunt un adversar complet. Recenta lor victorie împotriva lui Espanyol a fost foarte importantă pentru ei. Trebuie să avem mai mult impact când avem mingea, va fi un pas important pentru noi să câștigăm mâine.

La Liga este aproape imposibilă. Singurul lucru care contează sunt victoriile. Anul acesta nu este cazul. Din noiembrie suntem la un punct în spatele lui Madrid, dar ceea ce contează este întregul sezon”, a declarat Xavi, înaintea meciului cu Rayo Vallecano, potrivit BarcaTV.

Înaintea meciului cu Rayo Vallecano, FC Barcelona se află pe locul doi în La Liga, cu 63 de puncte, la egalitate cu Sevilla, ocupanta locului trei. Lider este Real Madrid, cu 78 de puncte din 33 de jocuri disputate.

De partea cealaltă, Rayo Vallecano se află pe locul 14 în campionat, cu 37 de puncte acumulate din 32 de jocuri disputate.

Clasament La Liga

Clasamentul La Liga / Foto: Digi Sport

Etichete: barcelona , la liga , rayo vallecano , etapa 21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Denis Drăguș a marcat cu Trabzonspor, iar apoi a ieșit accidentat! Ce a spus românul la final

Citeşte şi

Xavi, exasperat de jurnaliștii spanioli la conferință

Decizia luată de Vitor Roque, după ce Xavi l-a uitat pe banca de rezerve

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”