Adrian Mititelu jr. / Foto: Sport Pictures

Adrian Mititelu Jr a primit nota de plată după incidentele de la Rapid – U Craiova 1948! Ce sancțiuni a primit patronul oltenilor

articol scris de Digi Sport
08.12.2021, 17:17
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Meciul dintre Rapid și U Craiova 1948, încheiat cu scorul de 0-0, din etapa 14 din Liga 1, a avut parte de un moment regretabil.

În minutul 73, când Crepulja se pregătea să execute o lovitură liberă, spre giuleșteni a fost aruncată din tribună, de către un oficial al lui U Craiova 1948, o sticlă cu apă.

Adrian Mititelu Jr a primit nota de plată după incidentele de la Rapid – U Craiova 1948! Ce sancțiuni a primit patronul oltenilor

În urma incidentului de la Mioveni, orașul în care s-a disputat meciul, Jandarmeria Craiova s-a autosesizat și a anunțat că Adrian Mititelu Jr a fost amendat și suspendat timp de un an de pe stadioane.

Comisia de disciplină din cadrul FRF a anunțat decizia finală în cazul scandalului de la Rapid – U Craiova 1948. Astfel, Mititelu Jr a primit o suspendare de o lună, dar va trebui să achite și o amendă ce se ridică la valoarea de 11.500 de lei.

În această perioadă, patronul oltenilor nu își va putea reprezenta clubul și nu va putea să semneze niciun act în numele acestuia.

De la incidentele petrecute la Mioveni a trecut o lună și o săptămână, pentru că Federația Română de Fotbal a amânat decizia de șase ori până în acest moment.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea lui Adrian Mititelu Jr. pentru o lună și amendarea acestuia cu 11.500 de lei pentru incidentul de la meciul Rapid – FCU Craiova”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948! "Decizia este definitivă și ireversibilă"

Galeria U Craiova 1948 i-a cerut lui Adrian Mititelu să vândă echipa după înfrângerea cu FC Voluntari, iar fiul patronului a reacționat în direct la Digi Sport Special:

"Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club", a spus Mititelu Jr, la Digi Sport Special.

Etichete: rapid , frf , sticla , u craiova 1948 , adrian mititelu jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Citeşte şi

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”