Anamaria Prodan / Foto: Instagram-@anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan pregătește un nou transfer de top: ”Povestea lui a fost și este una superbă”

articol scris de Digi Sport
11.04.2023, 09:28
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Anamaria Prodan (50 de ani) pregătește un nou transfer de top.

Agentul FIFA nu mai vrea să facă publice numele fotbaliștilor pe care-i manageriază, pentru a nu mai avea parte de surprize neplăcute, precum în cazul Man la Parma și a acceptat să vorbească doar despre Raul Opruț (25 de ani) de la Hermannstadt.

Anamaria Prodan pregătește un nou transfer de top: ”Povestea lui a fost și e una superbă”

Opruț este cel care a marcat un gol extrem de important pentru sibieni în victoria de duminică, de la Ploiești, în fieful Chindiei Târgoviște, scor 1-2.

”Opruț a fost la o secundă de Belgia. Povestea lui a fost și este una superbă. Raul este un profesionist, un caracter minunat.

Nu a fost să fie acum, dar cu siguranță o să plece undeva în străinătate în cel mai scurt timp. Au fost câteva mici detalii în contract pe care nu le-am agreat și am hotărât ca el să rămână la Sibiu. În vară o să hotărâm ce facem”, a spus Prodan pentru PlaySport.

Legat de jucătorii pe care-i manageriază, Anamaria Prodan nu a mai oferit detalii precum în alți ani.

”Am jucători, dar prefer să păstrez cumva liniștea deoarece zgomotul care a fost în viața mea m-a costat mult și mi-a afectat copiii. Verigile slabe de lângă mine au fost atacate ca să mă poate dărâma pe mine.

Fiind slabi, au căzut singuri. Dar nu au știut că pe mine ce nu mă omoară mă face mai puternică.

Prefer să lucrez pentru jucătorii mei, lor le reprezint interesele, nu cluburilor. Păstrând discreția, îi ajut să nu aibă probleme la club. În România se poate orice. Îi voi proteja, pe scurt”, a mai spus Anamaria Prodan.

VIDEO cu golul victoriei marcat de Opruț în Chindia - Hermannstadt 1-2

Anamaria Prodan a răbufnit după ce frații Tate au fost eliberați din arest: ”Ne facem de râs! Nu e normal”

Andrew și Tristan Tate au petrecut ultimele 3 luni în arest pentru acuzații de trafic de persoane, însă pe 31 martie Curtea de Apel București a admis contestațiile lor și cei doi își vor petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

La scurt timp după ce frații Tate au ajuns acasă, Anamaria Prodan a transmis un mesaj dur, în apărarea acestora, lucru oarecum neașteptat, chiar dacă nu este prima dată când impresarul FIFA intervine în acest caz.

Galerie Foto

Anamaria Prodan, după ce frații Tate au fost lăsați să meargă acasă: ”Cine plătește, de fapt, pentru acești oameni?”

"Noi trebuie să respectăm legea. Nu contează despre cine este vorba, nu contează ce persoană este închisă. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să primeze. Nu i-am văzut în viaţa mea pe fraţii Tate, nu ne cunoaştem, nu am vorbit vreodată, nu am fost nici măcar în aceeaşi încăpere.

Când toată lumea mă judeca de ce fac aşa ceva, eu am spus că eu fac asta pentru că sunt un om drept şi pledez întotdeauna pentru dreptate. Contează ca noi să fim drepţi, să nu ne facem de râs, fiind vorba de cetăţeni străini. Trebuie să arătăm lumii că suntem un popor înţelept, că avem capacitatea întâi de a strânge probe şi apoi de a aresta pe cineva.

Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte, cine plăteşte, de fapt, pentru aceşti oameni? Că trebuie ţinuţi în condiţii umane. Tot noi, cei în libertate. Taxe, impozite, toate se duc unde? Pentru ce? Pentru ce să ţin în puşcăriile pline?

Cine face nenorociri, trebuie să plătească. Aşa este de când lumea şi pământul. Dar înainte de asta trebuie dovedit clar. Cel mai urât este să dai în mass-media cum îi iei din casă, cu scandal, cu circ, cu Poliţie, cum s-a întâmplat şi la Piţurcă. Acum îi trimite acasă în arest la domiciliu şi continuăm să căutăm probe. Asta nu este ok, nu este normal", a transmis Anamaria Prodan, potrivit antena3.ro.

Etichete: parma , anamaria prodan , man parma , raul oprut , denins man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Dennis Man a făcut anunțul! Și-a decis viitorul, imediat după ce a promovat cu Parma

Galerie Foto Mihăilă, lider de galerie după ce Parma a cucerit titlul în Serie B! Dennis Man, și el la înălțime

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”