Logo SuperLiga României / Foto: Sport Pictures

Așa arată echipa ideală, după etapa a 13-a din SuperLiga. FCSB și CFR, fără jucători în primul "11"

articol scris de Digi Sport
24.10.2023, 16:07
  • Minifotbal: România-Bosnia şi Herţegovina (”sferturi”), joi, 21:00, DGS1

  • Fotbal: Olanda - Canada, joi, 22:15, DGS 1

Luni, 23 octombrie, au avut loc ultimele două dueluri din runda cu numărul 13 a SuperLigii. Partida care a închis etapa a fost cea dintre CFR și Oțelul Galați, scor 0-0.

LPF a anunțat echipa ideală din etapa a 13-a

În această rundă, FCSB a făcut un nou pas greșit și a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în timp ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt, 0-4.

Marți, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cum arată echipa ideală a etapei, dar și cine este antrenorul rundei cu numărul 13 din SuperLiga.

"Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 13-a:

PORTAR

Jesus Fernandez (FC Voluntari) - Pentru a doua rundă la rând, portarul ilfovenilor a închis excelent poarta şi a prins „Echipa etapei".

FUNDAŞI

Seniko Doua (Petrolul Ploiești) - A dominat flancul drept. A contribuit la succesul prahovenilor cu o pasă decisivă.

Ricardinho Miranda (FC Voluntari) - A făcut un joc defensiv foarte bun, contribuind din plin la punctul scos de FC Voluntari în duelul cu liderul clasamentului.

Dragan Lovric (Oţelul Galați) - Din nou, fundaşul croat s-a dovedit a fi ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. Este liderul celei mai bune defensive din SuperLiga României.

Lucian Dumitriu (Petrolul Ploiești) - A depus un efort consistent pe toată durata partidei. A făcut perfect ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Silviu Balaure (FC Hermannstadt) - Trece printr-o perioadă excelentă din cariră. Cu cele două goluri marcate, a ajuns la 20 pe prima scenă din România.

Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A contribuit cu o dublă la succesul reuşit de covăsneni, venit după o perioadă cu rezultate sub aşteptări.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt) - O evoluţie foarte bună la centrul terenului. Şi-a trecut în cont primul gol din acest sezon.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A marcat rapid şi a fost implicat intens în majoritatea acţiunilor din partea secundă.

ATACANŢI

Funsho Bamgboye (FC Rapid 1923) - Continuă evoluţiile bune în tricoul giuleştenilor, pentru care a marcat primele goluri din acest sezon.

Gheorghe Grozav (Petrolul Ploiești) - A marcat cu o execuţie de fineţe. A fost al 35-lea gol reuşit în 141 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ANTRENORUL ETAPEI

Florin Pîrvu (Petrolul Ploiești) - Tehnicianul ploieştenilor a pregătit meciul cu mare atenţie. Petroliştii au blocat sus multe dintre atacurile adversarilor şi au fost periculoşi de fiecare dată când au urcat în atac", a transmis LPF.

Etichete: superliga , etapa 13 , echipa etapei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tortură în stil mafiot la o stână din Bacău. Proprietarul i-a turnat picioarele în beton unui cioban, ca să nu-l denunțe la poliție

Caz șocant la Bacău, unde un cioban a fost băgat cu picioarele în găleți cu ciment proaspăt de proprietarul stânii și amenințat. Șeful este bănuit că făcea trafic de droguri după ce în urma perchezițiilor la domiciliu poliția a descoperit în casa lui substanțe ilegale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

A anunțat despărțirea de Dan Petrescu, după 8 ani! Mesajul de adio

Selecționerul Bulgariei n-a stat pe gânduri: a spus, cu subiect și predicat, ce crede că va face România la EURO 2024

Tragedie! Au murit îmbrățișați după ce au căzut peste 600 de metri

Cum a numit-o Novak Djokovic pe soția sa, după momentele cum rar se văd din timpul meciului de la Roland Garros

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Lovitură pentru Corvinul! Și-a luat golgheter de top pentru Europa

Au bătut palma: transferul lui Ermal Krasniqi urmează să fie anunțat! Profit de 100% pentru Rapid, în șase luni

Câți bani a câștigat România pentru participarea la EURO 2024 + Ce sumă mai poate primi

Primul transfer pe care vrea să-l facă Petrolul, după ce a intrat în noua eră

Citeşte şi

Andrei Prepeliță a anunțat care este obiectivul Gloriei Buzău în sezonul următor al SuperLigii

Dat afară în sezonul trecut, antrenorul este pregătit să revină în SuperLiga: ”Am primit un telefon!”

PEROZSuri Cruise, surprinsă de paparazzi în timp ce alerga în Central Park. Fiica lui Tom Cruise și-a etalat abdomenul plat fără rețineri

FILM NOWKim Cattrall, apariție rară alături de iubitul ei, mai tânăr cu 14 ani decât ea. Actrița a arătat fabulos într-o rochie scurtă

Edi Iordănescu, băgat complet în ceață de viitoarea adversară a României de la Euro 2024! Spionul a tras concluziile citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

Apare o nouă taxă în România. Când intră în vigoare, sunt loviți acești români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, în fustă mini plisată și dresuri plasă. În câteva zile face 54 de ani, dar nu renunță la aparițiile provocatoare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, în fustă mini plisată și dresuri plasă. În câteva zile face 54 de ani, dar nu renunță la aparițiile provocatoare

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri