Gigi Becali. într-o conferință de presă / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Atac total la Gigi Becali, după demisia în direct a lui Duckadam: ”În România, șeful vrea să stai drept, chiar puțin aplecat!”

15.06.2020, 23:55
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Gabi Balint a taxat în termeni duri îndepărtarea lui Helmut Duckadam de la FCSB.

"Eroul de la Sevilla" şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte de imagine pe motiv că nu se mai simte dorit de conducerea roş-albaştrilor.

Gabi Balint: ”Șeful vrea să te vadă că stai drept, chiar puțin aplecat!”

"Eu cred că Duckadam i-a făcut imagine clubului, dar clubul nu i-a făcut imagine lui! Ba eu cred că i-a dăunat imaginii lui Helmut. 2-3 mii de euro pe lună pe care îi dădea lui Duckadam nu falimentau clubul! Gigi Becali dă 500 de mii de euro pe salariile jucătorilor pe o lună," a fost reacţia lui Gabi Balint. 

Cei de la FCSB i-au reproşat că era o apariţie rară pe la acţiunile echipei. 

"Fă-i fişa postului şi spune-i să vină la antrenamente, poate să dea indicaţii la portari. Cred că jucătorii erau supăraţi pe el că nu le dădea mereu dreptate. El era 95% obiectiv la comentarii, dar în România şeful vrea să te vadă că stai drept, chiar puţin aplecat! La noi criticile nu sunt apreciate," a fost opinia lui Gabi Balint.  

Ion Crăciunescu: "Mi s-a zbârlit părul pe mine. Cu Duckadam vorbesc președinții de stat! "

Şi Ion Crăciunescu a fost indignat de tratamentul la care a fost supus legenda roş-albaştrilor.

"Duckadam e un colos, iar ce primea pe lună de la domnul Becali era ceva minor. Mi s-a părut ieșit din comun, Argăseală îi transmite lui Duckadam că nu prea mai este e dorit. M-am gândit un pic, Argăseală... Mi s-a zbârlit părul pe mine.

Cu Duckadam vorbesc președinții de stat când vin în România, știe toată lumea cine a fost. Ar trebui să îl ții, mi se pare de neacceptat. Mă surprinde pentru că Gigi are suflet," a declarat Ion Crăciunescu într-o intervenţie la Fotbal Club.

Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Helmut Duckadam (61 de ani) era președinte de imagine al echipei bucureștene și recent anunțase că patronul i-a micșorat salariul cu 78%, pe timpul pandemiei de coronavirus. O decizie care l-a afectat, ”la câte probleme de sănătate am”, după cum spunea fostul goalkeeper, care ajunsese să câștige 2.000 de lei lunar.

Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simți că nu mai ești dorit”, a declarat Duckadam, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010. De-a lungul carierei, fostul portar a evoluat doar la Steaua și la trei formații arădene: UTA, Vagonul și Constructorul.

Gigi Becali: ”Ce să fac cu personalitățile, dacă intru în faliment?”

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat ieri vestea, declarându-se surprins de decizia luată de ”eroul de la Sevilla”.

Nu trebuie să mă întrebați pe mine, vă întreb eu pe voi, că am văzut la televizor. Pe mine mă interesa omul Helmut Duckadam, nu l-am adus la FCSB ca legendă, am avut relația asta cu el datorită caracterului său.

Eu dictez la FCSB, dar nu pot să dictez celor de aici să-l consulte pe Duckadam. Au fost tăieri de salarii peste tot. Am tăiat și de la Helmut și de la ceilalți din club, Helmut vine și el mai rar, nici nu știu când mergea la echipă.

Am încercat să fac economie. Ce vreți să fac. Ce să fac cu personalitățile, dacă intru în faliment? Nu mă refer neapărat la Helmut”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: gabi balint , helmut duckadam , fcsb helmut duckadam , bani gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter

Citeşte şi

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale