Dinamo a pierdut prima manșă a barajului cu U Cluj / Foto: Sport Pictures

Când se va juca meciul retur Dinamo – “U” Cluj, din barajul pentru menţinere / promovare în Liga 1

articol scris de Digi Sport
23.05.2022, 19:02
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Dinamo București riscă să retrogradeze în premieră în Liga 2, după eșecul din manșa tur a barajului cu Universitatea Clujscor 0-2, la Cluj, în direct pe Digi Sport 1.

Dinamo - "U" Cluj, duminică, 29 mai, ora 21:00, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1

Pe 21 mai, belgianul Martin Remacle (14’) şi moldoveanul Alexandru Boiciuc (83’) au înscris pentru “șepcile roșii”.

Manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 este programată pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul "Dinamo", în direct pe Digi Sport 1.

Tot duminică, 29 mai, de la ora 18:15, în direct pe Digi Sport 1, se joacă şi meciul Chindia Târgoviște - Concordia Chiajna, al doilea baraj de promovare / menținere în Liga 1. În manșa tur, ilfovenii s-au impus cu 2-1.

“U” Cluj oferă prime mai mari decât Dinamo pentru barajul de promovare / menținere în Liga 1

Dacă vor reuși promovarea, jucătorii de la "U" Cluj vor fi răsplătiți regește. Astfel, potrivit Fanatik, în funcție de minutele jucate în acest sezon, fotbaliștii grupării ardelene vor încasa prime până la 20.000 de euro de fiecare om.

Fanii dinamoviști din PCH au anunțat că jucătorii vor împărți o primă de 40.000 de euro pentru menținerea în Liga 1.

Dusan Uhrin, criticat dur după eșecul lui Dinamo cu “U” Cluj

În direct la Digi Sport, Cristi Pulhac (37 de ani), campion cu Dinamo în 2002 și 2007, l-a criticat dur pe antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr.

"Problemele sunt de foarte mult timp. Aseara a fost finalul, bomboana de pe colivă. În ultimii ani, Dinamo a scăpat ca prin urechile acului, ba cu pandemia, ba cu nocturna. Anul acesta, am mai avut o șansă, s-au retras două echipe în timpul campionatului, n-au mai existat. Dinamo a avut șansă să nu retrogradeze direct.

Din punctul meu de vedere, haideți să vorbim și de antrenor. Mi s-a părut un duel al antrenorilor câștigat de Lincar. Eu am spus că îmi e frică de “U” Cluj, îl cunosc pe Lincar. Echipa e mult mai închegată. Dinamo se duce să atace la “U Cluj”? Când tu ai trei ocazii în șapte meciuri și zece pase legate. Trebuie să fii mai pragmatic. La 1-0, aștepți, e presiunea și de partea lor. În plus, mai ai meciul de acasă.

Dacă era 3-0, 4-0, nu se supăra nimeni. Nu spun că nu pot întoarce rezultatul, dar e foarte greu, în condițiile actuale. Cred că Rednic era mai potrivit pentru acest baraj, reușea să-l contracareze pe Lincar. Înlăturarea lui Mircea Rednic a fost o mare eroare", a spus Cristi Pulhac la Digi Sport Matinal.

Andrei Cristea: "Nu am văzut nicio schimbare odată cu venirea lui Uhrin"

Andrei Cristea (38 de ani), câștigător al Supercupei României cu Dinamo în 2012, consideră că Dusan Uhrin Jr n-a adus niciun progres în jocul “câinilor roșii”. Antrenorul ceh a revenit la Dinamo la începutul lunii martie.

"Presiunea foarte mare este pe un club uriaș cum este Dinamo. Jucătorii vin după un an foarte greu, epuizant din punct de vedere mental. Dar nu e nicio scuză pentru ca Dinamo să se prezinte în situația în care s-a prezentat.

Mi s-a părut că, odată cu venirea lui Uhrin, nu am văzut nicio schimbare, nici ca atitudine, nici ca rezultate. Au avut niște victorii cu Gaz Metan și Clinceni. Dar este dificil să schimbi o echipă când ajungi în martie.

Din punct de vedere mental, e un lot care este blocat. Greul la Dinamo abia săptămâna asta începe. Când aduci 60 de jucători în doi ani, e greu să faci o echipă", a spus Andrei Cristea la Digi Sport Matinal.

Etichete: liga 1 , dinamo , u cluj , universitatea cluj , dinamo u cluj , retrogradare liga 2 , baraj liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”