Jucătorii lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

CFR Cluj, bună de plată! Dacă nu achită datoria, va fi exclusă din cupele europene

articol scris de Digi Sport
15.10.2021, 12:15
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a fost somată să achite banii pe care-i datorează lui FC Botoșani pentru transferul lui Ulrich Meleke.

Este vorba de suma de 250 de mii de euro, cea pe care campioana României se angajase să o achite integral grupării moldovene până pe 14 iulie. 

FC Botoșani a reclamat la comisii faptul că nu a încasat nimic în contul acestei mutări și i s-a dat dreptate.

„Neexecutarea Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei şi se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Clujenii au la dispoziție 5 zile pentru a face dovada achitării sumei, altfel vor pierde dreptul de a evolua în cupele europene.

Ulrich Meleke a fost adus la dorința fostului antrenor, Marius Șumudică - fundașul de 22 de ani nu a fost însă pe placul lui Dan Petrescu. 

Ivorianul a fost împrumutat la FC Voluntari, unde are 5 meciuri jucate, după ce nu jucase niciun minut în Gruia. 

  • CFR Cluj, liderul Ligii 1, cu un avans de 8 puncte, va juca la Mioveni cu Rapid, pe 17 octombrie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, în etapa a 12-a.
  • FC Botoșani, echipa de pe locul doi în clasament, va evolua pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, pe 18 octombrie, de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 1.

Meleke a refuzat Dinamo pentru FC Voluntari

La prima sa conferință de presă din calitate de jucător la FC Voluntari, Meleke a recunoscut că a avut de ales gruparea din Ilfov și Dinamo, iar după o discuție cu agentul său a ales să meargă sub comanda lui Ciobotariu:

"Am avut și o ofertă de la Dinamo, dar am decis împreună cu agentul meu că obiectivul de la Voluntari este mai interesant. Nu regret nimic, cred că alegerea mea de a merge la CFR Cluj a fost cea mai bună.

Nu știu dacă FC Botoșani a încercat să mă ia înapoi, este pentru prima oară când aud de această variantă. Obiectivul meu la Voluntari este să ajut această echipă să-și atingă scopul.

Mă simt foarte bine la Voluntari, am fost primit foarte frumos de echipă și de staff. Acum trebuie să avem rezultate bune. Nu am plecat de la CFR pentru că ceva nu a mers, nu am avut nicio problemă cu clubul sau cu cei din conducere. Aveam nevoie să joc, sunt încă tânăr și am timp să progresez", a spus Meleke, la conferința de presă.

Etichete: dan petrescu , ulrich meleke , transfer ulrich meleke , ulrich meleke fc voluntari , cfr cluj ulrich meleke


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Foto Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Citeşte şi

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”