Jucătorii de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

CFR Cluj, fără doi titulari la primul meci din 2023, cu Farul Constanța

articol scris de Digi Sport
21.12.2022, 10:31
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a ratat șansa de a încheia anul 2022 pe primul loc în clasament, după ce a pierdut confruntarea cu Hermannstadt, 0-1.

Sibienii au dat lovitura în prelungirile partidei în urma unei faze fixe, prin Florin Bejan, și au plecat cu toate cele 3 puncte din Gruia.

Două absențe importante pentru CFR Cluj în startul anului 2023

Totuși, eșecul nu a fost singura veste proastă pentru elevii lui Dan Petrescu, care și-au "asigurat" probleme și pentru prima partidă oficială a noului an.

Denis Kolinger, eliminat la meciul cu Hermannstadt pentru cumul de cartonașe galbene urmează să lipsească de la confruntarea cu liderul la zi al Ligii 1, Farul Constanța.

De asemenea, nici Mario Camora nu-și va putea ajuta colegii, tot din cauza unei suspendări, după ce a ajuns la patru cartonașe galbene în această ediție de campionat.

Astfel, misiunea "Feroviarilor" urmează să fie și mai dificilă dat fiind faptul că la meciul tur, Farul s-a impus chiar pe terenul campioanei, 3-1.

Liga 1 urmează să se reia în weekend-ul 20-22 ianuarie.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Dan Petrescu, "foc și pară" după înfrângerea cu Hermannstadt

 Dan Petrescu a transmis că a fost singura dată când nu a făcut un antrenament pentru fazele fixe în ziua meciului, din cauza temperaturilor, și că acesta este motivul pentru care CFR a luat gol dintr-un astfel de moment static.

La pauză le-am spus că e bun 0-0 la cum jucăm, le-am spus că e bun un punct și că nu trebuie să facem greșeli. Au greșit și ei, am greșit și eu. Nu trebuia să fac nicio schimbare în repriza a doua.

Un an fantastic se încheie urât. E clar că și vacanța va fi altfel față de cum voiam. E o înfrângere care va rămâne mult acolo.

Preferam ca mâine să începem antrenamentele. Când pleci în vacanță după ce pierzi ultimul meci, aia nu mai e vacanță. N-am înțeles ce a făcut Malele la corner. Kolinger n-avea voie să ia al doilea galben. Nu știu unde era Yeboah, el era pe la 16 metri, dar trebuia să fie la prima bară să scoată acea minge. De asta sunt foarte supărat.

E singura zi în care nu am făcut faze fixe în ziua meciului, pentru că a fost prea frig, mi-a fost frică. Toți erau cu gândul la vacanță, și-au luat bilete de avion, au făcut ce au făcut, după meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

N-au avut nicio ocazie și ne-au bătut, bravo lor. Au făcut ce au trebuit să facă. Asta e realitatea. Dorința mea era victoria, altceva nu-mi doream”, a spus Dan Petrescu.

Etichete: suspendare , mario camora , liga 1 etapa 22 , denis kolinger


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

Citeşte şi

Mario Camora, ironic înainte ca FCSB să ridice trofeul de campioană

Mario Camora i-a înțepat pe rivalii de la FCSB. ”Au avut doar șuturi de la distanță”. Ce a spus de Mutu și Mandorlini

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”