Anamaria Prodan și Vasile Miriuță/ colaj digisport.ro

Video Exclusiv Contre în direct la TV între Anamaria Prodan și Vasile Miriuță: ”Îți arăt în privat!”/ ”Ești soția prietenului meu”

26.06.2020, 20:23
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Hermannstadt a pierdut din nou, 0-1 cu Academica Clinceni, iar Vasile Miriuță, fostul antrenor al sibienilor, a ieșit la atac. Doar că tehnicianul din Baia Mare a întâmpinat opoziție în direct. Anamaria Prodan a intervenit telefonic și i-a răspuns lui ”Tati”.

Contre în direct între Vasile Miriuță și Anamaria Prodan

”Când ceva merge, nu schimbi. Echipa juca bine cu Miriuță. Am avut rezultate bune în play-out, se formase un grup bun. O familie. N-am înțeles de ce s-a făcut o așa schimbare. Noi verticalizam mai mult, pe stilul german, direct pe atacant.

Cu mine, jucătorii alergau. Echipa alerga, aveam și un preparator fizic bun. Nu știu ce se întâmplă acum”, a spus fostul antrenor al sibienilor, în exclusivitate la Fotbal Club.

Anamaria Prodan i-a explicat lui Miriuță de ce a fost dat afară de la echipă, la scurt timp după ce ea a luat acțiuni la club.

”Eu am zis așa. Dacă voi credeți că Miriuță face față, țineți-l! Pot să-ți arăt în privat cum a votat fiecare. Să-ți arăt și mesaje de la jucători, în privat. Se știa de ceva timp că urmează să vină cineva din familia noastră la club.

Până la urmă, pe un antrenor îl țin rezultatele. Asta este o decizie luată de 11 persoane și este luată de ceva timp, nu de Ana sau Rebecca”, a zis agenta.

De ce a rămas Miriuță neplătit după experiența la Sibiu

”Ești soția prietenului meu, te respect. Nu băga jucătorii, să nu vorbim în contradictoriu”, a replicat Miriuță.

Anamaria Prodan a explicat și de ce Miriuță nu și-a primit banii de la Sibiu, spunând că el nu a vrut să se înțeleagă cu conducerea. ”Nu a acceptat banii în tranșe și atunci trebuie să aștepte. S-a încercat o negociere, Vasile a respins-o”, a mai spus impresara.

”Eu i-am zis, chiar am față de om care nu are ce mânca?  Am zis că aștept șapte luni”, a răspuns Miriuță, în timp ce Anamaria Prodan i-a replicat: ”Cred că ce s-a întâmplat acolo au fost ambițiile tale cu Claudiu Rotar. E foarte supărat pe tine.”

Etichete: sibiu , anamaria prodan , vasile miriuta , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Dorinel Munteanu a explicat cum a reușit FCSB să câștige titlul în SuperLiga

Video Oțelul - Hermannstadt 1-0. Moldovenii se impun și urcă pe primul loc în play-out

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”