Andrei Borza, în timpul unui interviu / Foto: Captură Digi Sport

”E posibil să clacheze”. Se anunță ce e mai rău pentru Andrei Borza, după ce a petrecut în club

articol scris de Digi Sport
26.02.2024, 21:59
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Andrei Borza (18 ani) a fost subiectul unui eveniment nefericit, după ce Rapid a fost învinsă categoric de Poli Iași, scor 1-3. 

Imediat după partida din ”Copou”, puștiul venit de la Farul a mers în club să petreacă alături de Alexandru Albu (30 de ani). 

Adrian Ilie: ”este un copil, iar dacă o să îl fluiere tot stadionul este posibil să nu mai joace bine”

Toată suflarea rapidistă s-a întors împotriva celor doi, iar Adrian Ilie (49 de ani) a vorbit despre viitorul lui Andrei Borza. 

”Cobra” este de părere că fundașul stânga de doar 18 ani ar putea să clacheze dacă la următorul meci va fi fluierat de către fanii echipei din Giulești. 

“Trebuie să facă ceva. Eu mă aştept să fie o conferinţă de presă cu cei doi. Borza este un copil, iar dacă o să îl fluiere tot stadionul este posibil să nu mai joace bine, să clacheze.

Păi, dacă te fluieră în fiecare zi… Cum a fost la mine. Am fost la conferinţa de presă şi mă întrebau dacă vreau să plec la Real Madrid. Şi am dat cel mai prost răspuns: Da.

Cine nu pleacă la Real Madrid? Cinci meciuri la rând, m-au fluierat la fiecare atingere de minge. Mai bine tăceam din gură şi ziceam ceva de conducere, de club.

Dacă te fluieră o dată, dar dacă te fluieră la fiecare atingere? Mă întreba şi antrenorul dacă pot să joc. I-am spus să mă bage. Dar este posibil ca un copil ca Borza să nu reacţioneze bine.

Când te fluieră la fiecare atingere eşti frustrat, devii şi nervos. Cum spunea şi Gigi Becali, uneori te ascunzi de minge. Până la urmă am câştigat şi cu publicul. Am jucat bine”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Albu și Borza au primit cea mai mare amendă din istoria Rapidului: câte 10.000 de euro!

Subiectul a explodat duminică seară, iar giuleștenii le-au comunicat în această dimineață fotbaliștilor că au fost amendați și scoși din lot pe termen nelimitat.

S-a vehiculat informația că penalizarea financiară este de 10 la sută din salariu pe luna februarie, dar amenda este cu mult mai mare. De fapt este cea mai mare amendă din istoria Rapidului pentru că fiecare dintre fotbaliști trebuie să plătească o penalizare de 10.000 de euro.

Nici în perioada lui George Copos nu a existat o amendă atât de mare, într-o perioadă în care și salariile erau mai mici.

Au fost câteva cazuri cu jucători amendați pentru încălcarea regulamentului de la Rapid, dar amenzile cele mai mari au fost în jur de 3.000 de dolari sau de euro”, a confirmat pentru Digi Sport un fost oficial al clubului din Grant.

De asemenea, cei doi sunt scoși din lot pe termen nedeterminat, adică se antrenează separat de restul colegilor și cel puțin pentru meciul cu UTA nu sunt luați în calcul de antrenorul Cristiano Bergodi.

Dacă în cazul lui Albu există variante post pe post, la Borza va fi mai dificil pentru că el îndeplinește și criteriul U21, iar dacă ar fi folosit unul dintre Cîrjan și El Shawi, atunci va trebui schimbată strategia de atac a echipei.

De asemenea, în lot mai este și Robert Bădescu, fotbalist care e fundaș central la bază, dar în pregătiri a fost folosit ca apărător pe partea stângă.

Etichete: rapid , superliga , adrian ilie , alexandru albu , andrei borza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM

Autoritățile saudite au permis utilizarea forței letale pentru a face loc unui oraș al viitorului pe care Arabia Saudită îl construiește în deșert cu ajutorul a zeci de companii din Occident, potrivit unui fost ofițer al serviciilor de informații citat de BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Dan Petrescu despre titlul câștigat de FCSB, primul după nouă ani

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Un titular de la Real Madrid a primit o veste la care nu s-a așteptat, după ce ”Galacticii” au ajuns în finala UCL

Jurgen Klopp, în pericol să rateze ”petrecerea de adio” de la Liverpool

Citeşte şi

Sepsi - Rapid, LIVE VIDEO, ora 20:30, la DGS 1. Giuleștenii n-au nicio victorie în acest sezon în fața covăsnenilor

Exclusiv Galeria Rapidului nu l-a uitat pe Lobonț și i-a transmis un mesaj clar: ”Ajungi să ne jignești!”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale” citeşte ştirea pe Prosport.ro

CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma" citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale